Autor Subiect: Noul SX4  (Citit de 28355 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Noul SX4
« Răspuns #40 : 04.Sep.2009, 12:05:07 a.m. »
Vei sa zici la urcare? Off topic: S-a mai discutat, geamurile nu au "impuls" la urcare pentru protectia pasagerilor. It's not a bug, it's a feature :)
Incorect. Skoba mea avea impuls iar in situatia in care un obstacol aparea in momentul in care acesta se inchide urcarea se opreste si coboara.

@radu-sx4 sa inteleg ca logan rulz? ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

« Răspuns #41 : 04.Sep.2009, 12:37:10 a.m. »
in situatia in care un obstacol aparea in momentul in care acesta se inchide urcarea se opreste si coboara.
OffTopic: Uite explicatia aici. Cu alte cuvinte, coboara dupa ce paguba a fost prdusa...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #42 : 04.Sep.2009, 09:45:59 a.m. »
OffTopic: eu i-am facut proba la SKODA cu mana mea.....si uite ca butonez si acum cu ea.
  • #romaniaelectrica

Offline bogdanb

« Răspuns #43 : 04.Sep.2009, 10:00:50 a.m. »
Bai, daca nu va place Zuki luati-va Skode si Loganuri  >:) :P
Gluma gluma, dar trebuie sa multumim lui @radu-sx4 pentru sinteza atat de utila.
In esenta, au rezolvat o parte din micile bug-uri gen iluminarea butoanelor (apropo, au pus si ei un led in butoanele de la usi?), dar computerul tot l-au lasat saracut - cel putin cel de pe Megane1 avea 6 functii in loc de 2 si mai nou doar 3.  :fluier:
Vorba ceea, din greseala in greseala spre victoria finala. Macar as zice mersi daca i-au ranforsat sasiul sau alte chestii serioase, desi mare lucru nu te poti astepta, e doar un face-lift..
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #44 : 04.Sep.2009, 10:11:21 a.m. »
E na ...nu-i facelift se numeste minor changes  :D

BTW...Dacia a produs astazi masina cu nr. 1.000.000  pe platforma X90 (Logan, Logan MCV, Logan Pick-up, VAN, Sandel). Un lucru bun pentru RENO dar si pentru economia noastra. Pe cand o fabrica SUZUKI in RO? :D
« Ultima Modificare: 04.Sep.2009, 12:04:32 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • EX-SX
« Răspuns #45 : 04.Sep.2009, 10:00:20 p.m. »
Era doar o comparatie inocenta cu alte marci (autohtone si la indemana) la capitolul dotari minime obligatorii, insa mecanic vorbind, suza sta bine. Parerea mea este ca, s-ar fi simtit nevoia imbunatatirii majore, nu asa de ochii lumii... Pe fondul crizei actuale concurenta in bransa auto creste, astfel dotarile minime de bun simt sunt la nivelul face-liftului multdiscutat. Personal am pretentii mari de la producatorul japonez, atat ca produse cat si servicii, iar problema reala este ca au luat-o prea in serios cu perfectibilitatea masinii, si s-au grabit sa faca economie la pretul final in detrimentul confortului. Orice critica este constructiva daca spune adevarul despre un fapt, lucru sau persoana, nu trebuie sa fim exaltati de niste adaosuri minore, ci sa privim obiectiv o realitate un pic dezmagitoare.....cine stie... poate am tendinta de a exagera expectantele si intru in dezacord cu politica de retail romanesc.....

Offline bogdanb

« Răspuns #46 : 06.Sep.2009, 12:23:17 a.m. »
@radu-sx4, cred ca avem cu totii pretentii de la japonez, dar fiindca avem masini de la el avem si incredere. In principiu ai dreptate in ce priveste modificarile; totusi sunt sigur ca modificarile majore de care spui se vor regasi la versiunea 2.
Fara a incerca sa starnesc o polemica, mie mi se par mai "majore" si mai multe modificarile lui SX4 decat ale Loganului face-lift fata de anterior.
Cea care ma incanta cel mai mult este afisajul sistemului de climatizare automata (aveam eu o chestie cu asta   :D)

Offline XENON

• Full Member
  • Mesaje postate: 216
  • SWIFT 1.6 VVT Sport 3dr
« Răspuns #47 : 06.Sep.2009, 05:40:18 p.m. »
  Eu cred ca intr-adevar nu este un facelift, e mai mult o rezolvare a "hibelor", dar decat sa fi facut o masina care sa arate "fresh", si in esenta sa ramana aceeasi (cu aceleasi neajunsuri), e mult mai bine asa. Upgade-urile tehnice sunt mult mai importante decat cele estetice. Masina mi se pare oricum f. ok. ca si finisaje, iar pretul este imbatabil raportat la ce ofera.
  Apropo, cel alb cu numere de Ilfov  e alb perlat, in genul albului de la Nisan Murano, de exemplu. E superb, eu la nuanta asta visez. ;-)

You know that little thing in your head that keeps you from saying things you shouldn't? Yeah, I don't have one of those...

Offline miocrl

« Răspuns #48 : 06.Sep.2009, 11:19:33 p.m. »
totusi sunt sigur ca modificarile majore de care spui se vor regasi la versiunea 2.

nici bine nu am\ati vazut 3 facelifturi prin oras si deja ne gandim la VERSIUNEA 2???

prima aparitie in 2oo6, dupa 3 ani un minor facelift... "versiunea noua" peste alti 3 ani? sau 5

parerea mea despre comparatia intre logan si sx4 la facelifturi.. vorbesc de face-lift adica aspect, mie mi se pare mult mai clar conturat la logan decat la sx4

iar rezolvarea micilor probleme prin aparitia noului sx4 inca nu e dovedita..
sa vedem cum se comporta caseta de directie.. ca alte mici probleme eu nu stiu sa fi fost

credeam ca vor avea toate cruise control... dar se pare ca doar pe cele diesel de 2l ar fi.. oricum nimeni nu stie. am sunat la Sara motors si am intrebat de noul sx4..  i-am rugat sa imi spuna care motor permite si cruise control.. bine inteles ca nici nu auzisera de asa ceva. maine va fi o saptamana de cand mi-au promis ca ma resuna.. vanzatorii.. sau.. nu stiu daca ii pot numi vanzatori in situatia asta.
sorry de iesirea mea de mai sus legata de CC dar inca nu mi-a trecut :P

Offline bogdanb

« Răspuns #49 : 07.Sep.2009, 12:29:43 a.m. »
Pai Luci, nu cred ca te asteptai la mari modificari de la un facelift/minor changes! Pentru modificari majore, de obicei se face o versiune noua. Cand? Asta vom vedea. Poate ca nici nu va exista un Mk2, probabil ca nici cei de la Suzuki Japan nu stiu in momentul asta.
Cat despre Logan facelift: am vazut doar niste cromuri pe bot si pe fund si capacul de portbagaj usor redesenat. Nici o motorizare noua. Nici o modificare in bord. Nici nu am auzit de vreo schimbare a structurii de rezistenta a caroseriei. Poate ca liftingul lui SX4 nu o fi evident, dar mi se pare mai substantial decat la Logan.