Autor Subiect: Noul SX4  (Citit de 29294 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
Re: Noul SX4
« Răspuns #30 : 30.Aug.2009, 08:11:41 p.m. »
Poate nu era noul SX4 ci unul impotat din USA (daca zici ca avea acelasi design) si eu am intalnit in Polonia unul importat din USA cu motor de 2.0 care "m-a lasat in ceata":)
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #31 : 30.Aug.2009, 08:15:59 p.m. »
Noile motoare ar fi euro5, am vazut la varianta de 1,6 ca scoate 149g/km ca si noxe, mi se pare cam mica diferenta dintre euro 5 si euro 4...cu alte cuvinte nu cred ca e o schimbare la motor cat mai mult niste ajustari fine, eventual alt catalizator, ce parere aveti?
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline dan radu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • SX4 4WD GS 1.6 benzina
« Răspuns #32 : 02.Sep.2009, 05:46:59 p.m. »
pai dupa ce am studiat putin caracteristicile motorului nou de 1.6 benzina, se pare ca desi are cp si cuplu mai mari, performantele sunt aceleasi (10.7s, respectiv 11.5s ptr 4*4). asta rezulta si din articolele italia cu sedici si din celelalte linkuri mentionate in linkurile de aici despre sx4. din cite stiu, dar poate nu stiu bine, euro 5 fata de euro 4 papa si din performante. deci pina la urma diferentele intre vechiul si noul model (de fapt facelift) ar ramine:
- cadrane schimbate complet cu computer bord schimbat integrat intre cadrane (ar fi de vazut daca are functii suplimentare, ca de ex. viteza medie, consum total in litri, estimare km ramasi pina la alimentare, etc)
- masca fata cu foooooarte mici diferente
- euro 5 in loc de euro 4
motorul de 2l stiu ca se vindea/ vinde in SUA, dar se pare ca e foarte criticat consumul
poate mi-a scapat, dar nu vad motorul de 1.6 diesel care era foarte laudat in europa..

Post Merge: 02.Sep.2009, 05:49:09 p.m.
...
+ discuri pe spate si consum (declarat) mai mic :)
« Ultima Modificare: 02.Sep.2009, 05:49:09 p.m. de dan radu »

Offline miocrl

« Răspuns #33 : 02.Sep.2009, 06:37:55 p.m. »
diferentele intre vechiul si noul model (de fapt facelift) ar ramine:
- cadrane schimbate complet cu computer bord schimbat integrat intre cadrane (ar fi de vazut daca are functii suplimentare, ca de ex. viteza medie, consum total in litri, estimare km ramasi pina la alimentare, etc)
- masca fata cu foooooarte mici diferente
- euro 5 in loc de euro 4
+ discuri pe spate si consum (declarat) mai mic :)
adaug:
-  difuzor de bass in locul afisajului din fata mijloc pe care eu il gasem destul de ok in pozitia aia

Offline LeonardSZK

« Răspuns #34 : 03.Sep.2009, 08:29:14 a.m. »
...
motorul de 2l stiu ca se vindea/ vinde in SUA, dar se pare ca e foarte criticat consumul
...

Motorul de 2l benzina nu este in listele din Europa, este un motor nou de 2l motorina ce va inlocui motorul de 1.9l motorina.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline adrian_r5

« Răspuns #35 : 03.Sep.2009, 08:46:42 a.m. »
adaug:
-  difuzor de bass in locul afisajului din fata mijloc pe care eu il gasem destul de ok in pozitia aia

... ai mai multe detalii ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • EX-SX
« Răspuns #36 : 03.Sep.2009, 11:23:52 p.m. »
SX4 FACE LIFT

Am urcat in el....mari schimbari nu sunt dar totusi ni le-am fi dorit si noi pe ale noastre...

1. comenzi iluminate pe volan, ca sa ne arate ca se poate si asa....
2. indicator faruri aprinse pe faza scurta...comentariile sunt de prisos,                                                                                                                                                                            
3. semn aprins la reglajul electric al farurilor.... macar sa stii unde duci degetul pe intuneric cand trebuie sa le ridici...ce pacat ca si cifrele de pe rotita au ramas in intuneric....la fel si cele 4 butoane de pe portiera pt deschiderea geamurilor, numai auto luminand stingher intre ele...
4. jante un pic modificate.... au vrut sa le faca ca la x5 dar s-au incurcat la detaliu, desi mi se par mai frumoase ale noastre, simple si usor de asortat cu noroiul....
5. computer de bord intre indicatoare....deci a coborat luceafarul de pe plansa de bord, si se pare ca are si range deci nu ne mai lasa cu emotii cand se aprinde beculetul de la low fuel
6. o boxa ratacita pe bord.....bad idea....un torpedou inca lasat in bezna....
7. ornamente cromate....la noi sunt bune si alea care imita cromul
8. puteri diferite si cai mai multi.....oare motorul nostru are si el un face lift???.......se pare ca da...daca ne uitam sub capota noului sx4 pe bezina si de 1,6 capacitate, constatam o asemanare izbitoare cu un volkswagen in ceea ce priveste capacul de plastic....debitmetrul de aer a zburat din spate in lateral dreapta.... in rest nimc deosebit, tot te chinui sa schimbi becul de la farul soferului....
9. frane spate pe disc....sa vezi la revizie cand iti fac pretul la tot setul, ajungi sa preferi vechiul sistem...care  franeaza la fel bine la cei ce au variantele gs-esp cu ebd
Mi-as fi dorit ca aceste dotari sa fie pe masinile noastre iar face liftul sa fie ceva surprinzator.....ce ne pasa ca are euro 5, daca computerul de bord abia acum a reusit sa egaleze un logan ca functii....insa ne pasa ca au reusit sa arate ca se poate prin resoftare de fabrica sa scoti mai mult din motorul m16a.
Personal m-a dezamagit asa-zisul nou model....ma asteptam la faruri cu lupa, la scut metalic de serie, esapament cu toba finala mai ingusta....modificarea montantului fata....  materiale calitative in interior.....
« Ultima Modificare: 04.Sep.2009, 10:01:10 p.m. de radu-sx4 »

Offline Cristi

« Răspuns #37 : 03.Sep.2009, 11:47:43 p.m. »
Toate ca toate, dar au pus toate geamurile pe impuls? Sau macar sa fi adaugat si impuls la coborare pentru geamul soferului :fluier:
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline hugbear

« Răspuns #38 : 03.Sep.2009, 11:54:15 p.m. »
Vei sa zici la urcare? Off topic: S-a mai discutat, geamurile nu au "impuls" la urcare pentru protectia pasagerilor. It's not a bug, it's a feature :)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • EX-SX
« Răspuns #39 : 03.Sep.2009, 11:55:55 p.m. »
Geamurile cu impuls.....alte "banalitati" inexistente....