0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Pentru discuri, aceeasi intrebare, probabil vor cere schimbate cele de pe spate.
Asa am apreciat eu, avand in vedere ca masina are 94.000 acum si nu au fost schimbate vreodata discurile spate. Placutele fata au undeva la 30.000, iar cele pe spate au vreo 40.000. Intreb mai mult ca idee, sa am termene de comparatie cand o sa fi sa fac revizia, dacă zice Dorel ca ar cam trebui schimbate.
@Dogy merci, nu stiam ca aia vand si TRW'uri.Probabil la ei ma duc, am inteles ca poti sta si pe langa mecanic, pana acum ambele revizii le'am facut la Militari unde nu era posibil lucrul asta.
Mai invii putin topicul asta.Carnita de pe placute incepe sa se duca si iau in calcul schimbarea lor destul de curand.Ma uitam la originale, dar observ ca sunt efectiv de 2 ori mai scumpe decat niste TRW-uri echivalente (TRW GDB3618 si TRW GDB3529). Real, e o diferenta intre ele la capacitate franare? Din ce am puricat pe aici, TRW-urile par doar sa fie mai zgomotoase.Stiu ca probabil e subiectiva treaba, dar fiind primul schimb pe care-l fac de cand e masina la mine, n-am cu ce sa le compar.Pentru discuri, aceeasi intrebare, probabil vor cere schimbate cele de pe spate.Insa aici originalul e similar ca pret cu TRW. In cazul in care merg pe TRW la placute sa iau si discuri de acelasi tip cand va fi?