Autor Subiect: Sfat achiziție anvelope vară  (Citit de 23116 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Sfat achiziție anvelope vară
« Răspuns #80 : 10.Mar.2021, 03:45:46 p.m. »
A ajuns aseara setul de anvelope Continental 215/55/17 la mine. Cost 1220 lei cu transport inclus.
In prima faza am primit 4 buc cu DOT-uri diferite (2020, 2720, 2820 si 3120), insa pt. ca inainte de a le comanda am solicitat expres ca as dori ca toate sa aiba  acelasi DOT, aseara am primit setul complet cu DOT 3120 + cateva remarci ca e ciudata solicitarea mea.
Este ciudata sau ... ?

Offline ...

« Răspuns #81 : 10.Mar.2021, 03:52:33 p.m. »
Deci ai primit prima data 4 anvelope pe care le-ai returnat, ca apoi sa vina toate cu acelasi DOT recent, cum ai cerut expres initial? Daca da, asa as fi facut si eu. Nimic ciudat, mai ales ca intre 2020 si 3120 sunt cam 3 luni.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #82 : 10.Mar.2021, 03:57:01 p.m. »
Este ciudata sau ... ?

Nu, Atti, tu esti un tip special! :clap:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #83 : 10.Mar.2021, 03:57:44 p.m. »
...cum ai cerut expres initial? ...
Cand am sunat sa fac comanda, am specificat ca doresc sa aiba acelasi DOT si ca nu e graba (ca sa nu rascoleasca tot stocul) ci cand au 4 buc la fel, sa mi le trimita. Au trimis 4 anvelope cu DOT diferit, iar probabil ca cele pregatite pt. mine cu acelasi DOT au ajuns la un alt fericit cumparator.
Asa ca le-am returnat si ieri am primit setul dorit de mine.

Eu de fiecare data cand am cumparat seturi de anvelope am primit set complet cu acelasi DOT .. de asta intrebam, daca a fost noroc/coincidenta sau asa ar fi normal.

Offline ...

« Răspuns #84 : 10.Mar.2021, 04:03:41 p.m. »
Mai degraba au ignorat complet rugamintea ta, sau angajatul care a facut picking-ul in depozit pentru comanda nu a fost instiintat de aceasta solicitare. Cred ca a fost si noroc in datile anterioare, de regula astia livreaza in regim FIFO - First In First Out sau au avut pe stoc nr. de bucati comandate din acelasi lot.

Offline Calin sb

« Răspuns #85 : 10.Mar.2021, 04:11:25 p.m. »
Dacă cereai dot de anul asta poate era mai bine.
Sincer nu m-am uitat la cele cu care a venit mașina si nici la cele de iarna.
Crezi ca este o mare diferența între ele?
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline ASZ

« Răspuns #86 : 10.Mar.2021, 06:23:07 p.m. »
Nu cred ca e o diferenta intre ele, dar daca vreau un set de anvelope .. asa mi le imaginez .. ca si pe masina cand au venit, sau ca Nokianurile de iarna pe care le-am luat (si acolo nu a trebuit sa cer sa aiba acelasi DOT ... asa au venit).
Poate ca am eu o ceata de pitici ...

P.S. Au cumparat lotul de anvelope cu DOT maxim de 4120 .. cel putin asa mi-au zis telefonic. Deci nu au la vanzare anvelope din acest an la acest pret special (290 lei anvelopa).

Offline enicky

« Răspuns #87 : 11.Mar.2021, 12:47:52 a.m. »
Este ciudata sau ... ?
   Ei, na! Doua mai mergeau... :)
Daca avea acelasi pret la dot 21, i le cumpara un distribuitor pe toate la 200lei/buc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #88 : 13.Iul.2021, 11:01:53 a.m. »
Stiu ca nu e vorba de gume de iarna dar am nevoie de o informatie: ati montat careva cauciucuri de vara cu dimensiunile 225/55 pe jante de 17?
Merg fara probleme?
Jantele mele au ET40, deci am mai câstigat vreo 10 mm fata de alea de fabrica.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline jante.otel

« Răspuns #89 : 15.Iul.2021, 11:49:02 p.m. »
Sunt anvelopele astea 225/55R17 in cartea masinii? Sincer sa fiu nu prea cred.
Nu-i vorba ca te-ar prinde si f-te Politia/RAR, dar iti faci varza (inainte de termen) suspensii si articulatii de la roti cu anvelopele astea.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972