Autor Subiect: Achizitie Suzuki Swift Sport  (Citit de 5650 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: Achizitie Suzuki Swift Sport
« Răspuns #30 : 02.Aug.2018, 05:48:55 p.m. »
Ce probleme ai avut cu Rompetrol?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline danjelzig

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
    • -
« Răspuns #31 : 02.Aug.2018, 06:09:53 p.m. »
@boga81 o data am alimentat de la ei si mi-a "taiat acceleratia" in mers, intr o depasire ... Nu mai trecea de 2.000 rot / min motorul:) am tras apoi pe dreapta, am oprit si si-a revenit astfel incat sa imi pot continua drumul. Nu stiu daca a fost intr-adevar din cauza lor dar la scurt timp a picat pompa de motorina, probabil motorina de la Rompetrol ( o serie mai proasta ) doar sa fi pus capacul ( inainte de asta alimentam numai din statii premium ) :) - un passat B6 1.9 TDi cod motor BXE pentru cunoscatori.

A doua oara, cu aceeasi masina, range 50km in Bord, alimentez 100 RON si range ul creste abia la 150km. Din nou, ciudata situatie, nu am mai avut o in alta parte. De atunci am alimentat doar OMV, MOL si Petrom ( cu toate ca nu e premium, n am avut nicio problema cu ei ) .

Pana la testarea si dovedirea "vinovatiei" combustibililor de la Rompetrol, eu pe ei ii suspectez de problemele respective :)
  • -

Offline boga81

« Răspuns #32 : 02.Aug.2018, 06:13:20 p.m. »
Ciudat... eu am alimentat ani intregi de la ei fara probleme.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm