Autor Subiect: Scut motor  (Citit de 7739 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Corsarul

Scut motor
« : 21.Apr.2018, 03:52:14 p.m. »
Buna ziua, stie cineva unde gasesc un scut motor pentru Ignis 1.2 GLX AllGrip care sa aiba si orificiile pentru scurgere ulei, sa permita demontarea filtrului, mai pe scurt sa nu fie nevoie de demontat-montat la fiecare schimb de ulei?  :-/ Am incercat a DAB Service dar nu am primit un raspuns privind scutul pentru motor.
Un link sau preturi ceva daca sunt?!
Multumesc.
  • Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP - februarie 2018 / Skoda Kamiq 1.5 TSI 150CP - iunie 2023
Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP / Skoda Kamiq Style 1,5 TSI
Blue Neon, dual camera brake support (DCBS) / Blue 150CP

Offline enicky

Re: Scut motor
« Răspuns #1 : 21.Apr.2018, 07:48:46 p.m. »
... stie cineva unde gasesc un scut motor pentru Ignis 1.2 GLX AllGrip care sa aiba si orificiile
     Ai cautat pe goagal si n-ai gasit?!

N-as crede !!  Ce zici, asta te satisface? :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Corsarul

« Răspuns #2 : 21.Apr.2018, 08:38:23 p.m. »
Daca esti ironic crezi ca rezolvi ceva? :-q :-q Credeam ca rolul forumului asta ca si alte forumuri e sa ajute membri nu sa ii ironizeze!! Cel putin asa am vazut pe alte forumuri unde am cont ca si aici.
Daca nu cautam nu intrebam aici! Am gasit pe goagale ceva care toti care l-au comandat zic ca nu are gaurile pentru scurgerea uleiului cum trebuie, etc. etc., dar nu vreau sa fac polemici cu nimeni, pentru cultura ta generala am gasit pe google un scut care nu e tocmai ce am intrebat eu, sa mearga fara sa fie nevoie la fiecare schimb de ulei sa il demonteze in service!!  :-q :-q
As prefera daca este careva care si stie ceva despre vreo firma furnizoare after market sa raspunda fara ironisme. Chiar am cautat, dar nu am gasit decat o firma care am gasit scris de altii care au cumparat si are unele probleme la schimbul de ulei si filtru ceea ce am gasit e pe link-ul -> http://www.scutmotor.co/scut-motor-suzuki-ignis-2017
Daca atat poti iti multumesc pentru raspunsul ironic, doar ca nu ma "satisface"!
« Ultima Modificare: 21.Apr.2018, 08:50:01 p.m. de Corsarul »
  • Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP - februarie 2018 / Skoda Kamiq 1.5 TSI 150CP - iunie 2023

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 21.Apr.2018, 08:45:10 p.m. »
@Corsarul, daca explicai din primul mesaj ca ai cautat pe google si n-ai fost satisfăcut, probabil ca nu ti se răspundea asa. Parca a mai ridicat cineva problema asta pe forum, respectiv cu lipsa usitei pentru schimbul de ulei.

Între timp am gasit si discuția la care ma refeream. Citeste de aici in jos.
Vezi ca forumul te mai ajuta uneori?
« Ultima Modificare: 21.Apr.2018, 08:58:13 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Corsarul

Offline Corsarul

« Răspuns #4 : 21.Apr.2018, 09:04:58 p.m. »
@gabineg Scuze, poate ca am gresit eu cand m-am exprimat. Doar ca vreau sa pun pe noul meu Suzuki Ignis un scut de motor bun, cu aceasta ocazie spun ca e primul meu Suzuki, ca pana acum am avut doar masini nemtesti la care am gasit orice informatie atat prin google cat si prin recomandari ale forumistilor tot ce am avut nevoie, dar la Suzuki din pacate nu prea gasesc cu ajutorul lui google si am apelat la posesorii de Suzuki mai vechi cu experienta de pe forum, iar atitudinea asta mi s-a parut putin batjocoritoare. Putea sa imi lase doar mesaj ca se gaseste prin google scut si ii spuneam la fel de politicos ca am gasit un scut la link-ul atasat dar cei care l-au cumparat spun ca are probleme cu fantele si as vrea ceva care sa nu fie nevoie de demontat la fiecare revizie. Era simplu si politicos din partea amandurora, cred eu.
Iti multumesc  oricum pentru tot si imi cer scuze daca am rabufnit.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 21.Apr.2018, 09:09:26 p.m. »
Vezi ca in discuția la care făceam referire producătorul susține că prezența unei fante/usite pentru schimbarea filtrului de ulei ar aduce atingere rezistentei scutului.
Tot de acolo rezultă că are scut de la dealer colegul @f.cristi. poate iti da el mai multe amănunte.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Corsarul

« Răspuns #6 : 21.Apr.2018, 09:12:37 p.m. »
Multumesc inca odata o sa ii scriu si lui @f.cristi. si cu asta cred ca se poate inchide topicul pentru a nu se continua off topic.

Offline f.cristi

« Răspuns #7 : 21.Apr.2018, 09:19:33 p.m. »
Eu am scutul de la dealer si cred ca e exact cel din link-ul tau, probabil furnizat de cei din Tg. Mures parca. Are niste bosaje pe el, dar nu are absolut nicio gaurica, nici macar pt. scurgerea apei/condensului.

Offline enicky

« Răspuns #8 : 21.Apr.2018, 10:56:37 p.m. »
  @Corsarul nu te supara, eu am glumit, chiar daca a parut ironie ! :pardon: Am pus si un zambet in postare.
  Daca aveai rabdarea sa citesti gaseai exact ce-ti doreai :
  "Specificatii tehnice
Scutul protejeazã:: motor, cutie de viteză, radiator, bara față
Dispune de fereastră de vizitare pentru baia de ulei, astfel nu va fi necesar demontarea acestuia pentru schimbul de ulei.
Confecţionat din tablă de oţel cu o grosime de 2 mm.
Şuruburi, piulite, cleme - toate accesoriile de prindere sunt incluse.
Împotriva coroziunii, placă metalică este vopsită în câmp electrostatic."

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #9 : 21.Apr.2018, 11:00:13 p.m. »
Citisem undeva (parca tot pe forumul asta) ca e vrajeala chestia aia ca are fereastra de vizitare. Au pus un text sablon acolo.