0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: Floryn din 14.Mai.2018, 05:29:04 p.m.Am montat si eu pe Suzi.....380 ron m-a costat scut motor + diferential ...Daca scut pt. motor am vazut disponibil, nu am gasit si scutul pt. diferential. Poti te rog sa-mi dai linkul de unde l-ai luat si daca este multumitor?Sau daca stie cineva de unde se poate comanda scutul de spate(diferential); as vrea sa le montez pe amandoua la revizia de 1000 km.
Am montat si eu pe Suzi.....380 ron m-a costat scut motor + diferential ...
Ai luat scut pentru Ignis 2018 fara fereastra de vizitare pentru schimb de ulei, nu-i asa?Si mai am o intrebre: oare scutul metalic ce nu are prea multe fante nu diminueaza racirea uleiului?...
Estimarea este ca o sa fie de doua ori mai scump fata de un service de cartier. Pentru montarea scutului motor nu prea vad nici un motiv sa te duci la dealer...
Cauta o paturica si o cheie cu clichet sau tubulara si monteaza-l cu un prieten, nu e mare scofala. Poate chiar si singur, 15-20 kg sa aiba, cel mult. La al meu are doar 2 suruburi intr-o parte, in cealalta parte se infige cu decupaje. Stai sa-ti vina si vezi apoi, nu te arunca cu banii.