Autor Subiect: Scut motor  (Citit de 7737 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Corsarul

Re: Scut motor
« Răspuns #10 : 21.Apr.2018, 11:52:16 p.m. »
@enicky  Imi pare rau, asa am inteles, nu sunt suparacios din fire dar chiar nu stiu de Suzuki prea multe ca am fost proprietar doar de masini germane (VW, Audi, Skoda) si din pacate despre masini japoneze nu prea gasesti multe informatii de piese after market si din cauza asta am zis ca daca apelez aici pot afla mai multe de la detinatorii de masini japoneze cu vechime. Asa e cand esti incepator intr-un domeniu mai pui si intrebari care unor cunoscatori li se par banale sau prostesti dar chiar ma interesa daca stia careva dintre cei mai experimentati altceva decat am gasit si eu pe net. Altfel numai bine si multumesc de ajutor.
Intre timp am primit si mesajul de la @f.cristi. si ii multumesc inca odata ca m-a luminat. :cheers:
  • Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP - februarie 2018 / Skoda Kamiq 1.5 TSI 150CP - iunie 2023
Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP / Skoda Kamiq Style 1,5 TSI
Blue Neon, dual camera brake support (DCBS) / Blue 150CP

Online enicky

« Răspuns #11 : 22.Apr.2018, 12:37:39 a.m. »
   @Corsarul eu de la firma din link am luat scut si pt. Ford si cred ca si cele de  pe Vitara(motor+diferential) sunt tot de la ei. N-am certitudinea pt. ca mi le-a pus dealer-ul, dar ei acolo pe site spun in doua locuri ca e cu usita de vizitare. Dupa mine cred ca cel mai bine ar fi sa le dai un telefon si sa-i intrebi direct pe ei.
  Exista posibilitatea ca unii colegi se faca confuzie intre firme, deoarece se pare ca sunt vreo doua care fac scuturi si sa nu  se stie exact cine face cu usita si cine face fara.
  Acum am speranta ca iti vor da informatii corecte.
  Usita respectiva iti e utila daca faci tu schimbul de ulei, dar la service nu te taxeaza in plus daca demonteaza/monteaza scutul la revizie. Iti spun din proprie experienta. Problema asta a mai ridicat-o cineva zilele trecute.
  Iti doresc succes si un weekend frumos in continuare ! :cheers:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Corsarul

Offline razvan.alex

« Răspuns #12 : 14.Mai.2018, 03:15:45 p.m. »
Am o întrebare pentru posesorii acestui scut: http://www.scutmotor.co/scut-motor-suzuki-ignis-2017

La denivelări/gropi/drum prost se întâmplă să vă trăncăne? Cei din service au spus că nu au ce să îi facă, așa e el și că îi pot suda o platbandă pentru a-l întări și să îi elimin zgomotul.

• Suzuki IGNIS ALLGRIP 1.2VVT GLX MT

Offline f.cristi

« Răspuns #13 : 14.Mai.2018, 03:27:50 p.m. »
Nu am făcut nicio asociere între zgomotele prezente la mine si acest scut.

Offline maxwell

« Răspuns #14 : 14.Mai.2018, 04:07:25 p.m. »
Pe mașina mea scutul a fost montat la reprezentanța Marshal din Râmnicu Vâlcea la începutul lui decembrie 2017. Era pe stoc la ei, a costat 450 ron cu montaj, nu are fereastră de vizitare, nu am avut probleme.
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline Floryn

« Răspuns #15 : 14.Mai.2018, 05:29:04 p.m. »
Am montat si eu pe Suzi.....380 ron  m-a costat scut motor + diferential (achizitionat de pe emag) si l-am montat personal acum 2 saptamani.... zdranganea intr-o veselie la orice denivelare :D...
Am pus la cele 2 tampoane ale scutului, cate o bucata de cauciug (taiate dintr-un covoras auto) si am rezolvat problema  :D...cel putin pentru moment  :P
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip Benzina MT 2018

Offline razvan.alex

« Răspuns #16 : 16.Mai.2018, 10:56:30 a.m. »
Mulțumesc pentru răspunsuri! Am fost azi la revizia de 1000 de KM și au pus distanțieri în partea din spate. Acum nu mai trăncăne, dar vedem pe parcurs.
  • Suzuki IGNIS ALLGRIP 1.2VVT GLX MT

Offline Soimu

« Răspuns #17 : 11.Mar.2019, 04:35:54 p.m. »
Am montat si eu pe Suzi.....380 ron  m-a costat scut motor + diferential (achizitionat de pe emag) si l-am montat personal acum 2 saptamani.... zdranganea intr-o veselie la orice denivelare :D...
Am pus la cele 2 tampoane ale scutului, cate o bucata de cauciug (taiate dintr-un covoras auto) si am rezolvat problema  :D...cel putin pentru moment  :P

Servus,

Daca scut pt. motor am vazut disponibil, nu am gasit si scutul pt. diferential. Poti te rog sa-mi dai linkul de unde l-ai luat si daca este multumitor?

Sau daca stie cineva de unde se poate comanda scutul de spate(diferential); as vrea sa le montez pe amandoua la revizia de 1000 km.

Multumesc pt. raspunsuri.
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Online enicky

« Răspuns #18 : 11.Mar.2019, 05:39:18 p.m. »
Pe emag are doar scut motor la 330lei, ma tem sa nu faca vreo confuzie colegul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Soimu

« Răspuns #19 : 11.Mar.2019, 06:21:21 p.m. »
Pe emag are doar scut motor la 330lei, ma tem sa nu faca vreo confuzie colegul.
Am dat cu google si nu am gasit deloc scut de diferential de IGNIS(2016+) la vanzare....deci este posibil sa nu existe...!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip