Traiasca limonada, salata si legumele la gratar

So, hai sa incerca sa ne organizam putin. Acum exista si un mic sontaj.
Locatia? Majoritatea alege, so far as spune ca suntem aproape de un castigator...dar sa vedem si rezultatele votului. Dupa vot, va rog sa va exprimati si intr-o postarea opinia.
Ziua? As spune Sambata 23.09.2017 cu plecare din parcarea unui centru comercial care se afla la iesirea din oras spre locatia aleasa, nu mai tarziu de ora 10:00AM - hai ne intalnim la 10, si plecam la 10:30)
Daca ne autogospodarim, propun sa desemnam un gratangiu si aleasa lui, care sa se ocupe de cumparaturi - e cel mai bine centralizat. Ce ramane, se imparte in mod egal

La fel facem si cu beutura...cateva beri cu alcool, sampanie n/a, apa minerala (poate facem limonada daca gasim gheata la benzinarie), apa plata.
Daca alegem o locatie a la carte, ma voi ocupa de rezervare si tot ce implica.
Locatii faine pe langa Bucuresti..ar tre sa mai fie si in afara celei de la Belciugatele si Snagov. Cred..Ar fi Palatul Stirbey, de ce nu chiar si Mogosoaia.
Padurea Comana, domeniul Greaca, Cheile Dambovicioarei, picnic la vulcani - am mai facut acolo la inceputurile noastre, drumetie la Poiana Stanii - locul meu preferat pentru pastrama de oaie, de ce nu Dobrogea?...si cred ca mai aveam baterie la laptop, mai gaseam ceva

Ce sa fie?