Cateva lamuriri, pentru ca ramasesem dator.
Deci locatia este comuna Valea Lunga. Asta s-a publicat deja cateva postri mai sus. Apoi:
-
@cristyyy2003 se ocupa de ghidat coloana. Si asta s-a clarificat deja.
- autostrada e o idee buna. Ulterior, pe drumul ala dintre Ploiesti si Targoviste nu faceti dreapta prin "I.L. Caragiale", ca localitatea e lunga cat o zi de post. Practic tine pana in Moreni; si ia juma' de ora s-o strabateti. Eu de obicei fac dreapta mai devreme si trec prin "Filipestii-nu-stiu-cum" ... Drumul are cateva cotituri si vre-o 2-3 localitati, dar in rest se merge bine cu 'suta', ca nu e asa circulat.
- in Moreni e piata buna si ieftina. Si e chiar pe strada principala pe care o sa treceti in drum spre Valea Lunga. Recomand cu tarie sa luati de-acolo legumele, branza ... si ce-o mai fi. Intotdeanua sunt bune si ieftine. Tot pe strada principala mai e si un supermarket de tip Lidl/Profi ... nu mai stiu exact care. Ultima data era Lidl parca.
- lemne de gratar ar trebui sa (mai) fie la mosie. Le gasiti de-a lungul peretelui casei. Am vazut ca e ceva ploaie zilele astea. Sper sa nu fie ude. O sa vorbesc cu vecinul care se ocupa de casa, poate ajuta cu un gratar; insa nu promit.
- in curte sunt pomi fructiferi (ponositi, dupa cum ziceam). Am inteles ca a fost un an foarte prost, insa tot at trebui sa fie ceva fructe prin pomi. Daca veniti cu copii, lasati-i (n.r. -> incurajati-i

) sa se catere si sa manance.
Cam atat imi vine acum. Ma gandesc si daca mai e ceva, mai postez zilele astea. Altfel, diXtractie placuta