Autor Subiect: Facem 9 ani...vreti sa-i sarbatorim? (22-24.09.2017)  (Citit de 20379 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Emilian Sohterus

Re: Facem 9 ani...vreti sa-i sarbatorim? (22-24.09.2017)
« Răspuns #80 : 15.Sep.2017, 07:17:34 p.m. »
  Daca vreti iarba  ;), iarba sa fie! Important este sa ne simtim bine! Eu cred ca de mancare si bautura ar trebui sa se ocupe fiecare, separat ( vegetarieni, fara porc, fara pui... eu stiu, fiecare ce isi doreste). Sau desfasuram un opis, la fel cu lista de inscrieri, in care spunem ce vrem fiecare si unul dintre noi face cumparaturile (pot sa ma ocup de acest aspect - doar sa faceti lista). 
 Cat despre ora hotarati... eu sunt foarte matinal 5,30 - 6 in fiecare dimineata!

LE. Daca nu ne decidem asupra locului, hai sa deschidem o lista de vot!
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline NicNic

« Răspuns #81 : 15.Sep.2017, 08:23:52 p.m. »
Pot sa votez eu pentru toti?  :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #82 : 15.Sep.2017, 09:12:26 p.m. »
Multumim Leutz pentru amabilitate!
   Si eu iti multumesc pentru oferta !
   Cred ca locatia, care prezinta multa avantaje, a castigat numarul de participant inscrisi pana acum. Aici ne putem organiza cum dorim, pe cand intr-o locatie gen Belciugatele depindem de restaurant, esti ingradit in orice actiune, plus obligat sa comanzi proportional cu  cele "n" ore care stai la masa.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline fireburn

« Răspuns #83 : 15.Sep.2017, 09:30:51 p.m. »
Referitor la aprovizionare si eu zic ca fiecare sa vina cu ce-i place.
E mai normal asa.
Cat despre locatie sa-nceapa listaaaaaaaaaa :)

1. Dambovita - la iarba verde
2. Belciugatele
3. ...
4. ...

PS. Ar fi bine sa ne ajute un moderator cu o chestie din aceea pentru vot. Sa fie democratic, zic.

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #84 : 15.Sep.2017, 11:03:57 p.m. »
   Deci rămâne la iarba verde, da? Şi îi mulţumim colegului @Leutz pentru găzduire!  >:D<

Eu cred că mâncarea ar trebui centralizată, de ex.: carne de porc- ? kg,  carne de pui - ? pulpe , ?   kg roşii...etc.
 In loc de carne de porc a se citi mici, carnati...frigărui ( pe care le facem acolo).
 Doar dacă vreţi să aduceţi ceva special, in rest ar trebui să fie la comun - mai ieftin si mai comod. V-am spus, dacă reuşim să facem o lista cu bucate, eu ma ocup de cumpăraturi.  Joi cel tarziu sa fie gata, să am timp de alergătură!
   Iar băutura aduce fiecare ce crede de cuviinţă.

@fireburn "PS. Ar fi bine sa ne ajute un moderator cu o chestie din aceea pentru vot. Sa fie democratic, zic."

Ce sa mai deranjezi oamenii, cred ca suntem toti de acord sa fim oaspetii lui @Leutz

Offline fireburn

« Răspuns #85 : 15.Sep.2017, 11:23:15 p.m. »
:)

Ok.
We proceed to the next step.

Offline enicky

« Răspuns #86 : 16.Sep.2017, 12:05:11 a.m. »
Referitor la aprovizionare si eu zic ca fiecare sa vina cu ce-i place.
....Cat despre locatie sa-nceapa listaaaaaaaaaa :)
   Pai eu am inteles ca a ramas stabilit : locatia @Leutz !
     Din p.m.d.v. il asigur ca dupa ce plec nici nu va stii ca am fost acolo ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #87 : 16.Sep.2017, 09:28:31 a.m. »
In loc de carne de porc a se citi mici, carnati...frigărui ( pe care le facem acolo).
Fara lemne, carbuni sau butelii, nu faceti nimic.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #88 : 16.Sep.2017, 11:56:33 a.m. »
🤣 Adică ce crezi tu, că noi plecăm la luptă fără muniție? Dacă ai fi citit de la început, acest topic, ai fi văzut că după ce am spus că aduc grătarul, colegul @enicky s-a oferit să aducă un sac cu cărbuni!

Trimis de pe al meu SM-A720F folosind Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #89 : 16.Sep.2017, 10:51:02 p.m. »
.... ai fi văzut că după ce am spus că aduc grătarul, colegul @enicky s-a oferit să aducă un sac cu cărbuni!
      E deja in masina, ramas de la munte ! Nici nu l-am mai dat jos, dar poate mai iau unul.
    Aduce fiecare ce-i place sa puna pe gratar : afara de porcarii, sau oratanii se mai pot pune pe gratar si legume, sa nu uitati. Plus salata de varza rosii castraveti ardei.
     De partea lichida nu va mai spun, a choissir, cu sofer sau fara sofer ! :)