Intrucat vad ca nu se hotaraste lumea in nici in fel, imi permit sa fac si eu o propunere, cel putin interesanta as zice ...
Eu am o "mosie"

in judetul Dambovita, care sta uitata de lume de cand am plecat. Locatia e la fix 100 de km ... de Bucuresti si de Brasov. Se ajunge in maxim 2 ore din ambele directii. Am vazut ca in afara de Bucuresti, ar mai fi din Brasov ceva interes si in plus ... ar mai putea veni si cei din Targoviste/Ploiesti, pentru care ar fi un drum de maxim juma' de ora.
Acolo e un teren mare cu faneata si livada (ambele cam ponosite, ce sa facKKK ... ) si o casuta de vacanta mica, dar cu toate utilitatile (chiar is VECEU in casa, pentru cei exigenti

), inclusiv o terasa acoperita maricica, in caz de vreme rea. Se poate face acolo o iesire frumoasa de-o zi, in natura, cu picnic/gratar, nederanjati de nimeni. Se poate face si o tura de macadam peste dealurile din comuna; sau chiar pe jos la o drumetie sau cu bicicletele. De la mine urca un drum care trece dealurile ca un fel de "centura off-road"

a comunei si apoi se intoarce inapoi la drumul asfaltat. L-am facut o data cu
@cristyyy2003 cu SX-urile si a fost interesant.
Iata si un teaser mic (courtesy of
www.skylens.ro 
). Dati-mi de stire daca e ... si usa e deschisa. Nu costa nimic. Sanatate si ... virtute sa fie !!! Cheers !!!