0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Da, folosesc acelasi tip/tehnologie de suspensie fata/spate insa tunning-ul poate fi diferit. Chiar in acest topic spunea cineva ca la Vitara suspensia este mai rigida decat la SX4. Vreau sa stiu cum ati simtit voi, sa fie doar o perceptie din cauza pozitiei ? Mie mi s-au parut rigide ambele, la Vitara denivelarile drumului erau acompaniate si de ruliu, ma cam plimbam stanga/dreapta pe scaun, in timp ce in SX4 simteam impactul pe verticala mai intens.
Sunt nevoit sa aleg un compact SUV neaparat 4x4 in maxim 20 000 eur, tractiunea integrala pentru iarna, nu offroad, iar in restul timpului drumuri normale max 10 000km/an [...].1) La Vitara nu am fost multumit de cum se aseza pe sosea in viraje, antifonarea [...]. La S-cross mi-au placut mai mult[...] cum se aseaza in curbe si antifonarea.2) SX4 s-cross allgrip passion 1.4 turbo cu rabla l-am obtinut la 17200eur iar vitara S spirit la 19 000.3) Parerea mea e ca noul s-cross arata foarte bine, are mai mult spatiu, portbagaj mai mare si se aseaza mai bine pe sosea, de ce ar cumpara lumea Vitara S ? doar pentru RBS, cruise control adaptiv, piele, etc ?
Discutia S-Cross <> Vitara s-a mai purtat de cateva ori pe forum, cu diverse ocazii. De fiecare data s-a ajuns in mod iferutabil la Nissan si Kia, prin binevointa colegilor de forum
Discutia S-Cross <> Vitara s-a mai purtat de cateva ori pe forum, cu diverse ocazii. De fiecare data s-a ajuns in mod iferutabil la Nissan si Kia, prin binevointa colegilor de forum .
Am citat (cu ceva modificari) prima postare, cu intrebarea initiatorului topicului => intrebare la care si-a rapsuns singur , insa parca mai vroia o confirmare de la cei mai "harshaitzi" intr-ale Suzuki&Co. Prin urmare, @azzidu, plusurile pe care le-ai remarcat de partea S-Cross sunt reale, confirmate si de posesori si de review-eri si de prezentii forumisti s.a.m.d. Deci, avand in vedere plusirile remarcate, ce mai stai? Cu cei 1800 de E-uri ramasi in buzunar poti apoi sa-ti faci tie si celor dragi multe alte bucurii mai mici sau mai mari; lucruri pe care RBS/ACC/piele in mod sigur nu ti le vor aduce ...