-faruri led suzuki - se arde ledul schimbi farul cu totul - daca iese din garantie te costa destul de mult cam 700 euro minim - se arde in garantie... il acopera garantia sau il considera consumabil?
-un far cu halogen se poate adapta pentru xenon si tot ai o lumina buna de drum.
Hai sa reinvii acest topic. Eu nu prea inteleg upgradeurile astea. Adica trecem de la halogen la xenon si de la xenon la LED, dar cu niste costuri exorbitante.
La un far cu halogen, schimbi becul de vreo 3-4 ori in zece ani si te costa... 2-300 lei. Maxim.
La un far cu full LED, cum e actualul SCross, daca ai iesit din cei 3 ani de garantie, scoti cat din buzunar ? Un car de bani ? Si pentru ce ? Ca se vede olecuta mai bine ? Mi se pare un raport pret-utilitate cam prost. Asta ar fi o grija mare, se arde un led, scoate frate niste bani sanatosi din buzunar, cand la vechea masina puneai un halogen Phillips cu 50 lei si erai multumit.
Pe bune ca nu inteleg scopul acestor dotari, cand stii ca dupa cei 3 ani de garantie fiecare-i cu fusta mă-sii...

Zilele astea m-am interesat de costurile unui LED si am aflat ca se schimba cu totul, aşa ca am ramas oripilat...