0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
N-as vrea sa te superi pe mine... dar calitatea imaginii este...cam slabuta, ca sa fiu elegant. Scuze, fiecare isi ia ce doreste...
Bine ca nu te-a filmat vreun coleg de forum, ca erai vedeta pe aici ...
Citat din: NicNic din 19.Mai.2026, 06:44:05 p.m.Bine ca nu te-a filmat vreun coleg de forum, ca erai vedeta pe aici ... Va rog sa ma scuzati ca v-am ranit sentimentele cu clipul meu anterior.Dupa ce am vizionat clipul de mai jos, am înteles de ce sunteti atât de obtuzi unii dintre voi.Vad ca prin alte parti se circula ca în Mumbai, cu toate ca unii va dati europeni civilizati.De aia ce am prezentat eu vi se pare perfect normal.Din pacate mai aveti niste zeci, poate sute de ani pâna o sa realizati, daca o sa realizati vreodata, ce e aia civilizatie rutiera.Si când o sa va dati jos cu curul din masina o sa constatati ca sa parcurgi 10 km în doua ore jumate se poate face mai repede cu bicicleta, în maxim o ora.
Soferii cei ce trec pe galben-rosu dar se opresc la verde, nu sint ''slabi pregatiti''. Ei sint MESERIASII strazilor si ai soselelor.Nu numai in Bucuresi sint astfel de probleme. Le gasesti pe oriunde in Romania.
Că tot e praf pe aici....
...Dupa ce am vizionat clipul de mai jos, am înteles de ce sunteti atât de obtuzi unii dintre voi.Vad ca prin alte parti se circula ca în Mumbai, cu toate ca unii va dati europeni civilizati.De aia ce am prezentat eu vi se pare perfect normal.Din pacate mai aveti niste zeci, poate sute de ani pâna o sa realizati, daca o sa realizati vreodata, ce e aia civilizatie rutiera.
....Și fix în locul ăla, astăzi s-au "pupat" doi.Un idiot grăbit a dat să iasă cu spatele, alt idiot era grăbit și a intrat jumate de metru pe contrasens ca să-l evite, iar doi nevinovați aflați la locul și momentul nepotrivite au ajuns la spital.PS: nu știu dacă e relevant pentru unii, dar pe strada asta există și o grădiniță.