Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 134437 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #1180 : 20.Mai.2026, 08:20:26 a.m. »
   N-as vrea sa te superi pe mine... dar calitatea imaginii este...cam slabuta, ca sa fiu elegant. Scuze, fiecare isi ia ce doreste... :)

Camera filmeaza 4K.
Clipul e editat în FHD, iar youtube modifica si el calitatea prin compresie.
Nu mai au nici aia spatiu moca decât pentru aia cu cont premium.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #1181 : 21.Mai.2026, 01:23:06 p.m. »
Bine ca nu te-a filmat vreun coleg de forum, ca erai vedeta pe aici ...  :-))

Va rog sa ma scuzati ca v-am ranit sentimentele cu clipul meu anterior.
Dupa ce am vizionat clipul de mai jos, am înteles de ce sunteti atât de obtuzi unii dintre voi.
Vad ca prin alte parti se circula ca în Mumbai, cu toate ca unii va dati europeni civilizati.
De aia ce am prezentat eu vi se pare perfect normal.
Din pacate mai aveti niste zeci, poate sute de ani pâna o sa realizati, daca o sa realizati vreodata, ce e aia civilizatie rutiera.
Si când o sa va dati jos cu curul din masina o sa constatati ca sa parcurgi 10 km în doua ore jumate se poate face mai repede cu bicicleta, în maxim o ora.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Laurentiu

Online NicNic

« Răspuns #1182 : 21.Mai.2026, 04:36:40 p.m. »
Bine ca nu te-a filmat vreun coleg de forum, ca erai vedeta pe aici ...  :-))

Va rog sa ma scuzati ca v-am ranit sentimentele cu clipul meu anterior.
Dupa ce am vizionat clipul de mai jos, am înteles de ce sunteti atât de obtuzi unii dintre voi.
Vad ca prin alte parti se circula ca în Mumbai, cu toate ca unii va dati europeni civilizati.
Din pacate mai aveti niste zeci, poate sute de ani pâna o sa realizati, daca o sa realizati vreodata, ce e aia civilizatie rutiera.
Si când o sa va dati jos cu curul din masina o sa constatati ca sa parcurgi 10 km în doua ore jumate se poate face mai repede cu bicicleta, în maxim o ora.

Mai citeste odata ce s-a scris.

Sa ai un trafic fluent!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #1183 : 21.Mai.2026, 04:59:01 p.m. »
Soferii cei ce trec pe galben-rosu dar se opresc la verde, nu sint ''slabi pregatiti''. Ei sint MESERIASII strazilor si ai soselelor.
Nu numai in Bucuresi sint astfel de probleme. Le gasesti pe oriunde in Romania.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Online NicNic

« Răspuns #1184 : 21.Mai.2026, 05:56:04 p.m. »
Soferii cei ce trec pe galben-rosu dar se opresc la verde, nu sint ''slabi pregatiti''. Ei sint MESERIASII strazilor si ai soselelor.
Nu numai in Bucuresi sint astfel de probleme. Le gasesti pe oriunde in Romania.

Asta e un banc vechi. Dar inspirat din realitate.
In bancul ala ,  se incheia cu ideea ca "meseriasii" au frati si mai meseriasi ...
Desteapta-te romane!

Online NicNic

« Răspuns #1185 : 21.Mai.2026, 05:59:54 p.m. »
Pe de alta parte, sunt pline strazile de "blonde" si "blonzi" care merg din intersectie in intersectie, in giratoriul fara de sfarsit, bata-l vina.
Dar astia trebuie intelesi, nu? Ca nu ne pun in pericol. Doar ne incurca viata...
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

« Răspuns #1186 : 22.Mai.2026, 08:52:07 p.m. »
Că tot e praf pe aici....

Și fix în locul ăla, astăzi s-au "pupat" doi.
Un idiot grăbit a dat să iasă cu spatele, alt idiot era grăbit și a intrat jumate de metru pe contrasens ca să-l evite, iar doi nevinovați aflați la locul și momentul nepotrivite au ajuns la spital.

https://www.bistriteanul.ro/foto-bistrita-accident-pe-c-r-vivu-doua-persoane-la-spital/

https://www.bistriteanul.ro/video-cum-s-a-intamplat-accidentul-de-pe-c-r-vivu/

PS: nu știu dacă e relevant pentru unii, dar pe strada asta există și o grădiniță.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online NicNic

« Răspuns #1187 : 22.Mai.2026, 10:43:29 p.m. »
Cel care vroia sa iasa cu spatele statea acolo de mai mult timp.
A facut o manevra de "jmeker", iesind juma de metru in strada, cu spatele, la intimidarea celor care treceau cu prioritate.
Apoi, cel din spatele dubei ori a fost "adormit", ori pur si simplu nu l-a vazut la timp si s-a speriat tragand mult spre stanga.

Astfel de chestii, de fortare a intrarii celor fara prioritate, este ceva absolut normal pentru soferii din Roimania, care nu au respect pentru reguli.

Din punctul meu de vedere, manevrele de intimidare in trafic sunt la fel de urate precum si nesemnalizarea schimbarii directiei de mers, oprirea neregulamentara pe carosabil, ori mersul incet, eventual pe banda 2, considerand ca e datoria celorlati sa stea dupa tine.

Propun sa se inchida acea strada pentru circulatia autovehiculelor, fiindca pe acolo trec bemveisti, soferi care fac manevre de intimidare, neatenti care trag aiurea de volan si oameni nevinovati ce o patesc din cauza primilor. In plus, mai este si o gradinita pe acea strada ... (asta nu e o propunere serioasa, in caz ca nu va e clar...)

Desteapta-te romane!

Offline Laurentiu

« Răspuns #1188 : 23.Mai.2026, 09:42:29 a.m. »
Bombardieri si parinti ce nu-si asigura copiii in interiorul masinii. Chiar daca ai verde la intrarea in intersectie, micsoreaza viteza si asigura-te ca nu ai prin preajma pe ''asii soselelor'' ori ''piloti'' de raliuri.
https://www.facebook.com/reel/984551463987493
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

« Răspuns #1189 : 23.Mai.2026, 03:20:52 p.m. »
...Dupa ce am vizionat clipul de mai jos, am înteles de ce sunteti atât de obtuzi unii dintre voi.
     "Obtuzi" este un termen mai mult decat elegant !
Problema este ca niciun roman, sau foarte putin stiu ca au de invatat exact cat traiesc si ca nu le stiu pe toate si nu este el cel mai destept si ceilalti din jur sunt prosti ! Dupa mine asta e cauza.
....Și fix în locul ăla, astăzi s-au "pupat" doi.
Un idiot grăbit a dat să iasă cu spatele, alt idiot era grăbit și a intrat jumate de metru pe contrasens ca să-l evite, iar doi nevinovați aflați la locul și momentul nepotrivite au ajuns la spital.
PS: nu știu dacă e relevant pentru unii, dar pe strada asta există și o grădiniță.
  Ala care dadea cu spatele n-a prea fost grabit... si exista atata rautate incat daca nu fortezi putin stai un sfert de ora si nu te lasa nimeni ! Am testat, testati si voi cand nu va grabiti ca sa va convingeti.
E si multa prostie : pe langa faptul ca ar fi putut opri sa iasa si ala din parcare, dar dupa ce l-a depasit a "uitat" sa revina inapoi in banda, un prostovan....
« Ultima Modificare: 23.Mai.2026, 03:33:33 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip