Autor Subiect: DRL - Daylight on cu faza scurta la 20% din putere si 100% la flash.  (Citit de 10733 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline psycho_mishu

Salut!

Am conceput un modul care are urmatoarele functii:
- pe faza scurta DRL ramane aprins la aproximativ 20% din putere
- pe faza lunga sau flash se aprind la intensitate maxima

Se pot activa una sau ambele functii. Nu este invaziv si nu se taie firele originale! Este un circuit electronic de calitate protejat cu diode.

Mai tarziu voi pune si o filmare!

Ce parere aveti? Mai vrea cineva? Vreau sa mai fac un modul pentru Swift.

Pret 50 ron + montaj

« Ultima Modificare: 10.Mai.2016, 11:39:52 p.m. de shpeedy »
  • Vitara 1.6VVT Luxus 4WD MT – Turquoise/White

The following users thanked this post: PAR, Src

Offline wolfin

Re: DRL - Daylight on cu faza scurta la 20% din putere si 100% la flash.
« Răspuns #1 : 10.Mai.2016, 01:38:18 p.m. »
din ce stiu la vitara 2015 e defaul din fabrica pe toate modelele fie pe led fie pe proiectoare
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Cosmin09

« Răspuns #2 : 10.Mai.2016, 02:29:58 p.m. »
Mda...a cam gresit modelul de vehicul caruia i se adreseaza sistemul "conceput" personal....(oare?)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #3 : 10.Mai.2016, 03:26:27 p.m. »
"DRL cu faza SCURTA la 20% ... pe faza LUNGA sau la FLASH se aprinde la intensitate maxima"

De ce s-ar mai aprinde faza scurta la maxim cand flash-ul si faza lunga se aprind pe becul de faza lunga?

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline wolfin

« Răspuns #4 : 10.Mai.2016, 04:16:09 p.m. »
din ce stiu asa se aprind in tandem

la reno la flash sau faza lunga se aprinde si cea scurta (de intalnire) - far dubu optic ca la vitara

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Cosmin09

« Răspuns #5 : 10.Mai.2016, 04:23:49 p.m. »
Si la Vitara...la fel. Daca nu am faza scurta aprinsa si dau flash, se aprind ambele (faza scurta LED + faza lunga halogen).
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
DRL - Daylight on cu faza scurta la 20% din putere si 100% la flash.
« Răspuns #6 : 10.Mai.2016, 04:46:18 p.m. »
E ok ce spuneti. Eu am vrut sa sesizez o eroare in descrierea initiatorului discutiei. Din text reiese ca mergand cu faza scurta la 20%, la flash se aprinde faza lunga 100%.  De fapt sistemul pe care el l-a "conceput personal" (vezi link-ul postat mai sus de @Cosmin09) se refera la DRL pe faza LUNGA. Atunci are logica sa mergi cu faza lunga la 20% si la flash, aceiasi faza lunga sa treaca in 100%.
Dar se pare ca in "dezvoltarea personala" n-a reusit sa copieze corect nici macar descrierea sistemului. De aceea mi-e teama ca la protectiile alea de calitate a pus diodele pe dos :))

« Ultima Modificare: 10.Mai.2016, 04:50:12 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Lerua07

« Răspuns #7 : 10.Mai.2016, 05:38:55 p.m. »
Salut!

Am conceput un modul care are urmatoarele functii:

Se pot activa una sau ambele functii. Nu este invaziv si nu se taie firele originale! Este un circuit electronic de calitate protejat cu diode.

Mai tarziu voi pune si o filmare!

Ce parere aveti? Mai vrea cineva? Vreau sa mai fac un modul pentru Swift.

Pret 50 ron + montaj
Eu , din descriere inteleg ca doar DRL-urile se stau aprinse fie 20% fie 100 %. Nu inteleg de ce a optat ca pe faza scurta sa stea si DRL aprinse la 20 % din putere   :-/ !!! Ce sens (si utilitate) are acest lucru cand faza scurta pe led este suficient de puternica ???   :-? Iar pe faza lunga sau flash oricum se aprinde si faza scurta. De ce sa mai stea aprinse si DRL , cand ele sunt concepute doar ca lumini de zi ? Chiar nu vad rostul acestei modificari (care cred ca nu este nici legala, pe deasupra)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline psycho_mishu

« Răspuns #8 : 10.Mai.2016, 06:54:27 p.m. »
In text scrie clar:

Voi incerca sa traduc pentru cei care sunt carcotasi si nu înteleg romaneste:
1. Cand se aprinde manual sau automat faza scurta DRL-ul se va aprinde la 20% din intensitate.
Utilitate? Aspect frumos, semnele de circulatie sunt reflecate mai bine. Legalitate? Aici putem deschide un topic nou... E mult de discutat... Tinand cont ca la toate modelele de la alti producatori cu DLR din fabrica aceasta functie exista nu cred ca se pune problema.
Ex. VAG: cand se activeaza faza scurta DRL-ul ramane apris la o intensitate mica la fel si la Renault, BMW etc
2.Aici tine de preferintele fiecarui conducator. Legalitate? Atat timp cat poti monta faruri extra pe faza lunga pentru off road este discutabil...

Cat despre comentariul legat de diode, se vede ca nu ai idee ce este o dioda!

Va multumesc pentru comentariile rautacioase.

O zi minunata!

Offline psycho_mishu

« Răspuns #9 : 10.Mai.2016, 06:57:39 p.m. »
E ok ce spuneti. Eu am vrut sa sesizez o eroare in descrierea initiatorului discutiei. Din text reiese ca mergand cu faza scurta la 20%, la flash se aprinde faza lunga 100%.  De fapt sistemul pe care el l-a "conceput personal" (vezi link-ul postat mai sus de @Cosmin09) se refera la DRL pe faza LUNGA. Atunci are logica sa mergi cu faza lunga la 20% si la flash, aceiasi faza lunga sa treaca in 100%.
Dar se pare ca in "dezvoltarea personala" n-a reusit sa copieze corect nici macar descrierea sistemului. De aceea mi-e teama ca la protectiile alea de calitate a pus diodele pe dos :))

Nu mai citi "printe randuri"....

Cat despre sistemul si postul lui cosmin nu stiu nimic. Acest sistem este dezvoltat pe LM317T de la Motorola, nu ca ai sti cu ce se "mănâncă".

O zi buna!
« Ultima Modificare: 10.Mai.2016, 07:01:57 p.m. de psycho_mishu »