0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
"Aspect frumos" .... mda, cred ca asta ar fi singura utilitate a DLR aprinse la 20% din putere. PS : psycho_mishu vad ca ai ceva cunostinte de electronica. Mai interesant ar fi sa construiesti ceva ptr lumini ambientale de interior pe led cu care sa poti regla atat culoarea cat si intensitatea luminii intre 0% si 100%
Voi incerca sa traduc pentru cei care sunt carcotasi si nu înteleg romaneste:[...]Cat despre comentariul legat de diode, se vede ca nu ai idee ce este o dioda!
Nu mai citi "printe randuri"....Cat despre sistemul si postul lui cosmin nu stiu nimic. Acest sistem este dezvoltat pe LM317T de la Motorola, nu ca ai sti cu ce se "mănâncă".
Se pare ca era cam prea liniste pe forum in ultimul timp... @psycho_mishu - sa le luam pe rand, ca ai cam intrat cu stangu' in aceasta comunitate:- dupa cum ti s-a spus deja, locul unui asemenea topic era la Bursa Auto - o sa-ti pastrez deocamdata topicul aici, dar cu pretul taiat; de vei dori sa-ti pui anunt la Bursa cu tot cu pret si eventual sa faci trimitere la acest topic, este alegerea ta;- pentru un prim post pe acest forum, de pe urma caruia vrei sa si obtii ceva bani, mi se pare destul de multe lacune - macar niste poze cu modulul asta, ceva mai multe detalii despre ce face, mai ales ca tu nu oferi nici o garantie pentru el sau pentru montarea lui pe instalatia electrica a unei masini in garantie;- cat priveste comentariile de mai jos, nu cred ca te ajuta nici ca prim-contact cu acest forum (unde asemenea atitudine nu este tolerata), si cu atat mai putin in demersurile de a vinde ceva pe forum - unul dintre motivele pentru care ai primit si o avertizare:- mai departe spui ca de fapt asta este o imbunatatire adusa masinii si nu vrei sa faci nici un profit de pe urma ei - in aceasta nota am si lasat topicul aici, dar, daca e pe asa, cinstit ar fi sa pui planurile modulului impreuna cu piesele componente necesare; astfel, cine are skill-urile necesare si e dispus sa-si riste instalatia electrica de pe masina in garantie ar vedea-o poate ca pe o imbunatatire, iar cine nu are skill-urile necesare, dar totusi vrea modulul (chiar si dupa raspunsurile tale de mai sus), tot la tine o sa apeleze;- in decursul a 30 minute iti poti edita o postare, nu este nevoie sa scrii cate una la fiecare 3 minute.Seara buna sa ai!PS: pentru acest reply a fost topicul de fata inchis timp de cateva minute bune...