Autor Subiect: ...utilizare.  (Citit de 10497 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
  • Gen: Bărbat
...utilizare.
« : 07.Mai.2009, 10:46:28 a.m. »
salutari. o intrebare, ca de ageamiu in ale condusului in general: cam la ce turatie ar trebui sa tin swiftu' ? asa, in general.  pe la 3000 se simte bine, dar face cam multa galagie, consuma ca naiba (in oras) si am impresia ca il fortez.
swift 1.3 GLX

Offline BXXENL

Re: ...utilizare.
« Răspuns #1 : 07.Mai.2009, 12:02:13 p.m. »
Pe scurt : Intre 2 si 4 mii il poti folosi linistit in orice treapta.

Dar totusi evita sa mergi cu a 2-a cu 4000 de ture tot timpul prin oras (o fortezi degeaba) sau cu a 5-a cu 2000 de ture (iarasi o fortezi).
  • SX4 1.5
Alex

Offline zic_swift

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • swift 1.3 GLX
« Răspuns #2 : 07.Mai.2009, 12:44:53 p.m. »
salve
eu am aproape 10000km cu el si schimb vit pe la 3500-4000 ture,uneori si pe la 4500-5000 dar parca ar fi un pic mai lenesa. nu stiu de ce. are momente cand iti fuge de sub "fund" cum se zice si altadata te rogi de ea.
consumul in oras e multumitor,mie imi ia cam 8,6 ceea ce cred ca e binisor.
intrebare:cum rezolv scartaitul sacaitor al pedalei de ambreiaj?

Offline lai

« Răspuns #3 : 07.Mai.2009, 01:01:08 p.m. »
Pentru ambreiaj vezi aici
http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-swift/tutorial-ungere-ambreiaj/
Sau daca esti lenes, ca mine, poti sa faci o vizita celor de la BS. Dureaza 5 minute.
O.o

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #4 : 07.Mai.2009, 01:47:35 p.m. »
sal.
eu am 4.500 cu ea. media de consum e 7.4 (dar am facut un drum pina la pitesti acu 3 sapt.)
chestia cu lenea... mi se intampla si mie. sunt zile in care simt ca nu trage, parca ar fi pe motorina. si alte zile in care zici ca e masina sport... cu acelasi carburant in rezervor. bag doar carera 100. cand o sa-i fac revizia o sa pun si problema asta pe tapet, dar daca e ceva electronic... nu stiu ce ar putea rezolva. sau nu cupleaza ambreiajul cum trebuie. cu ambreiajul... am fost la service si mi-au schimbat pompa.  nu mai scartaie atat de rau. dar in continuare simt la pedala o jena. cred totusi ca e in lagarul pedalei. si revin: cand scartaie pedala atunci simt ca nu trage. nu sunt mare sofer, dar cateodata ma enerveaza ca plec de la semafor si trece loganul pe langa mine de parca ar avea aripi.

salve
eu am aproape 10000km cu el si schimb vit pe la 3500-4000 ture,uneori si pe la 4500-5000 dar parca ar fi un pic mai lenesa. nu stiu de ce. are momente cand iti fuge de sub "fund" cum se zice si altadata te rogi de ea.
consumul in oras e multumitor,mie imi ia cam 8,6 ceea ce cred ca e binisor.
intrebare:cum rezolv scartaitul sacaitor al pedalei de ambreiaj?
swift 1.3 GLX

Offline zic_swift

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • swift 1.3 GLX
« Răspuns #5 : 07.Mai.2009, 02:02:33 p.m. »
stiu e naspa sa treaca loganul pe langa tine sau si mai rau sa dea claxoane dalea disperate. X-(

Post Merge: 07.Mai.2009, 03:04:03 p.m.
am dat cu vaselina,dar tot scartaie si cred ca e de la pedala.
aveti si alte solutii?pls :pardon:
« Ultima Modificare: 07.Mai.2009, 03:04:03 p.m. de zic_swift »

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #6 : 11.Mai.2009, 08:33:56 p.m. »
treaba asta cu lenea ma uimeste...sincer.nu zic ,ca nu e posibil,doamne fereste,doar ca eu nu am patit-o niciodata.
intr-adevar,se simte clima,se simte benzina proasta...se simte 100 d kile in plus deja..dar atunci stii de ce.asa din senin,in aceeasi conditii never ever.
la problema cu scartaiitul am o solutie buna,anume butonul VOLUME.am impresia ca din aceasta cauza nu aud eu diverse scartaiituri pe masini. :angel:

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #7 : 11.Mai.2009, 11:38:45 p.m. »
Nu stiu cum e cu motorul de 1.3, in plus, eu de-abea am terminat rodajul, dar cul Loganul de 1.4 se intampla uneori sa-mi para mai lenes decat in mod normal, dar asta atunci cand incercam sa-l calc tare inainte de-a fi motorul suficient incalzit.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #8 : 25.Mai.2009, 02:21:17 p.m. »
treaba asta cu lenea ma uimeste...sincer.nu zic ,ca nu e posibil,doamne fereste,doar ca eu nu am patit-o niciodata.
intr-adevar,se simte clima,se simte benzina proasta...se simte 100 d kile in plus deja..dar atunci stii de ce.asa din senin,in aceeasi conditii never ever.
la problema cu scartaiitul am o solutie buna,anume butonul VOLUME.am impresia ca din aceasta cauza nu aud eu diverse scartaiituri pe masini. :angel:

:) scartaitul nu ma deranjeaza auditiv. insa il "simt" in pedala.
swift 1.3 GLX

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #9 : 10.Iun.2009, 02:35:44 p.m. »
am cam 6000 km. ar trebui sa schimb uleiul...?
swift 1.3 GLX