Buna seara! Acum câteva săptămâni am primit din China un set de senzori presiune dedicați pentru Vitara. I-am montat pe jantele noi și am făcut un set de vara, set ce l-am pus ieri pe mașina, mai mult de curiozitatea funcționării senzorilor. Din păcate, după câteva zeci de km, senzorii nu se conectează cu mașina și îmi dă în permanență avertizare portocalie în bord ce-mi acoperă informațiile date de acesta. Azi am oprit la un centru de anvelope unde era o tipă cu un aparat de verificare și conectare senzori ce mi-a verificat senzorii, la început nu prea știa ce să facă, dar prin telefon cineva a ajutat-o și a reușit să citească senzorii pana la urmă. Ideea este că nu mai am afișajul central al bordului acoperit de eroarea portocalie, dar am indicatorul portocaliu din Dr sus cu roata desumflata ce pâlpâie cu intermitente neregulate. Inca nu-mi arată presiunea pe cele 4 roti. Țipă mi-a zis sa rulez puțin cu mașina și să revin când pot daca nu se conectează. Mi-a mai zis că ar trebui sa am o funcție de resetare a senzorilor, funcție ce nu am gasit-o, dar am găsit ceva pe YouTube, dar tot nu funcționează.
Orice sfat m-ar putea ajuta. Mulțumesc!