Autor Subiect: Dotari, echipamente, accesorii S-Cross  (Citit de 27714 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14820
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Dotari, echipamente, accesorii S-Cross
« Răspuns #90 : 10.Apr.2016, 06:26:11 p.m. »
Ai scris ca masina ta a stat in showroom din iulie 2015 iar tu ai cumparat-o in decembrie. Nu avea jante de aliaj in echipare?De ce cumperi jante de tabla acum? Tii anvelopele de iarna pe jante de aliaj si pui anvelopele de vara pe jante de tabla?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #91 : 10.Apr.2016, 07:05:16 p.m. »
Salut.
Printre cei mai ieftini senzori i-am vazut pe okazii.ro la 186 lei buc. cu garantie 2 ani, daca stie cineva mai ieftini, sa ne zica si noua.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline andrei_g

« Răspuns #92 : 10.Apr.2016, 07:17:39 p.m. »
Ai scris ca masina ta a stat in showroom din iulie 2015 iar tu ai cumparat-o in decembrie. Nu avea jante de aliaj in echipare?De ce cumperi jante de tabla acum? Tii anvelopele de iarna pe jante de aliaj si pui anvelopele de vara pe jante de tabla?
Masina a venit cu jante de tabla pt echiparea Comfort:(
  • SX4 S-Cross, Baleno

The following users thanked this post: gabineg

Offline andrei_g

« Răspuns #93 : 10.Apr.2016, 07:19:54 p.m. »
Salut.
Printre cei mai ieftini senzori i-am vazut pe okazii.ro la 186 lei buc. cu garantie 2 ani, daca stie cineva mai ieftini, sa ne zica si noua.
Tu ai cumparat senzorii de pe okazii?
  • SX4 S-Cross, Baleno

Offline Catalln

« Răspuns #94 : 10.Apr.2016, 08:15:03 p.m. »
@ andrei vezi ca senzorii sunt aceiasi si pe Vitara.
Pe topicul cu roti de iarna de la Vitara, am postat mai multe informatii cu privire la senzori.
Senzori VDO noi montati fara probleme si cititi fara calibrare de CB.
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5423.msg179369.msg#179369
« Ultima Modificare: 10.Apr.2016, 08:21:07 p.m. de Catalln »
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline andrei_g

« Răspuns #95 : 10.Apr.2016, 08:43:23 p.m. »
Am recunoscut codul cu 24Z si la vanzatorul de pe okazii, si cu siguranta sunt tot VDO, asa ca am sa comand de la el. Jantele le primesc maine seara.
  • SX4 S-Cross, Baleno

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #96 : 10.Apr.2016, 10:09:55 p.m. »
Salut Andrei.
Nu i-am cumparat inca, eu sunt cumva "pe dos" (dar nu in sensul acela  =))). Mie nici nu mi-a venit masina dar am inceput sa ma uit la alte jante (vreau sa le schimb pe cele de 17" cu care vine masina, cu altele pe 16". pt. mai mult confort), iar daca merg pe acesta varianta, am inteles ca nu e indicat sa schimbi senzorii de pe o janta pe alta.
Daca ii cumperi pe cei de pe okazii, sa-mi spui si mie te rog daca ii recunoaste automat cb-ul masinii.
Multumesc.

Offline andrei_g

« Răspuns #97 : 10.Apr.2016, 10:37:30 p.m. »
Maine vreau sa dau comanda de senzori, iar pana vineri ii voi monta si revin cu pareri.
  • SX4 S-Cross, Baleno

Offline ...

« Răspuns #98 : 11.Apr.2016, 10:20:43 a.m. »
Salut Andrei.
Nu i-am cumparat inca, eu sunt cumva "pe dos" (dar nu in sensul acela  =))). Mie nici nu mi-a venit masina dar am inceput sa ma uit la alte jante (vreau sa le schimb pe cele de 17" cu care vine masina, cu altele pe 16". pt. mai mult confort), iar daca merg pe acesta varianta, am inteles ca nu e indicat sa schimbi senzorii de pe o janta pe alta.
Daca ii cumperi pe cei de pe okazii, sa-mi spui si mie te rog daca ii recunoaste automat cb-ul masinii.
Multumesc.

@traian.rosoiu, care este data de iesire din fabricatie, respectiv termenul de ridicare de la dealer pentru S-Cross-ul tau? Eu am 22.04, respectiv 10.05...Oare se respecta? De fapt, programul Rabla nu cred ca incepe inainte de Pasti, asa ca oricum mai avem de asteptat...

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #99 : 11.Apr.2016, 12:39:16 p.m. »
Salut Cad.
Eu am primit de la dealer o poveste de genul ca in momentul in care am cerut oferta de pret, el s-a interesat la fabrica pt. a da si un termen de livrare, iar acestia, avand fabricata una care se potrivea exact cu cerintele mele, au pus-o deoparte pt. dealer. Acum nu stiu cat a fost o tactica a dealer-ului sa ma "prinda" ca si client, stiu doar ca in contract e trecut doar anul de fabricatie 2016 si data de livrare "aproximativ 30.04", fiind facuta referire si la tichetul rabla.
In concluzie, din spusele dealer-ului, masina mea asteapta cuminte intr-un parc, data aducerii in tara fiind amanata de comun acord cat mai mult, in ideea sa nu stea in curtea dealer-ului pana incepe rabla.