0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Salut Cad.Eu am primit de la dealer o poveste de genul ca in momentul in care am cerut oferta de pret, el s-a interesat la fabrica pt. a da si un termen de livrare, iar acestia, avand fabricata una care se potrivea exact cu cerintele mele, au pus-o deoparte pt. dealer. Acum nu stiu cat a fost o tactica a dealer-ului sa ma "prinda" ca si client, stiu doar ca in contract e trecut doar anul de fabricatie 2016 si data de livrare "aproximativ 30.04", fiind facuta referire si la tichetul rabla.In concluzie, din spusele dealer-ului, masina mea asteapta cuminte intr-un parc, data aducerii in tara fiind amanata de comun acord cat mai mult, in ideea sa nu stea in curtea dealer-ului pana incepe rabla.
Revin cu pareri dupa montarea senzorilor luati de pe okazii. Am montat senzorii la Gom, o vulcanizare din Valcea cu 62lei, cb.ul a recunoscut senzorii ......si apoi 760lei pe senzorii VDO, senzori cu sigiliu de Continental pe ei.
Daca se taie cauciucul degeaba ai senzor.
Oricum sunt scumpi, si nu stiu daca se vor amortiza vreodata ! O fita ca sa tin degeaba manometrul in potbagaj. Daca se taie cauciucul degeaba ai senzor. Iar daca n-ai compressor treb sa mergi nu stiu cati km cu bordul rosu !
Referitor la compresor, eu am pastrat compresorul din kitul de reparatii...