Autor Subiect: Dotari, echipamente, accesorii S-Cross  (Citit de 27717 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Dotari, echipamente, accesorii S-Cross
« Răspuns #100 : 11.Apr.2016, 01:29:06 p.m. »
Salut Cad.
Eu am primit de la dealer o poveste de genul ca in momentul in care am cerut oferta de pret, el s-a interesat la fabrica pt. a da si un termen de livrare, iar acestia, avand fabricata una care se potrivea exact cu cerintele mele, au pus-o deoparte pt. dealer. Acum nu stiu cat a fost o tactica a dealer-ului sa ma "prinda" ca si client, stiu doar ca in contract e trecut doar anul de fabricatie 2016 si data de livrare "aproximativ 30.04", fiind facuta referire si la tichetul rabla.
In concluzie, din spusele dealer-ului, masina mea asteapta cuminte intr-un parc, data aducerii in tara fiind amanata de comun acord cat mai mult, in ideea sa nu stea in curtea dealer-ului pana incepe rabla.
Salut, Traian, multumesc pentru raspuns. Din ce am citit prin stiri, nu se grabeste guvernul prea tare cu Rabla nici anul asta, si mai vor sa scada si bugetul pentru achizitia de masini clasice, majorand bugetul pentru electrice/hibride, deci ma astept ca din 3-4 mai sa inceapa programul si sa fie putina tevatura/umblatura cu acte. Asteptare cat mai placuta in continuare, eu sunt f. nerabdator.

Offline andrei_g

« Răspuns #101 : 14.Apr.2016, 07:05:06 p.m. »
Revin cu pareri dupa montarea senzorilor luati de pe okazii. Am montat senzorii la Gom, o vulcanizare din Valcea cu 62lei, cb.ul a recunoscut senzorii instant. Am cheltuit 800lei pe jante de la jante.otel, sunt chiar identice cu jantele de tabla cu care a venit masina, si apoi 760lei pe senzorii VDO, senzori cu sigiliu de Continental pe ei. In total, trecerea la cauciucuri de iarna m.a costat 1622lei
« Ultima Modificare: 14.Apr.2016, 07:07:00 p.m. de andrei_g »
  • SX4 S-Cross, Baleno

Offline enicky

« Răspuns #102 : 14.Apr.2016, 09:38:39 p.m. »
Revin cu pareri dupa montarea senzorilor luati de pe okazii. Am montat senzorii la Gom, o vulcanizare din Valcea cu 62lei, cb.ul a recunoscut senzorii ......si apoi 760lei pe senzorii VDO, senzori cu sigiliu de Continental pe ei.
            Aceeasi senzori de care zici tu i-am luat de la epiese.ro, adusi gratis la domiciliu cu factura, cu 692 lei. Nu e mare diferenta, dar nu-mi place sa risc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline andrei_g

« Răspuns #103 : 15.Apr.2016, 07:58:39 p.m. »
Nu am gasit cand am cautat senzori mai ieftini.
  • SX4 S-Cross, Baleno

Offline enicky

« Răspuns #104 : 16.Apr.2016, 12:56:01 p.m. »
   Oricum sunt scumpi, si nu stiu daca se vor amortiza vreodata ! O fita ca sa tin degeaba manometrul in potbagaj. Daca se taie cauciucul degeaba ai senzor. Iar daca n-ai compressor treb sa mergi nu stiu cati km cu bordul rosu ! :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #105 : 16.Apr.2016, 08:46:15 p.m. »
Daca se taie cauciucul degeaba ai senzor.
Si daca esti dotat doar cu kit de reparatii, vei farima si janta daca nu gasesti una (roata) de imprumut.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline andrei_g

« Răspuns #106 : 17.Apr.2016, 09:02:02 a.m. »
   Oricum sunt scumpi, si nu stiu daca se vor amortiza vreodata ! O fita ca sa tin degeaba manometrul in potbagaj. Daca se taie cauciucul degeaba ai senzor. Iar daca n-ai compressor treb sa mergi nu stiu cati km cu bordul rosu ! :-?

Referitor la compresor, eu am pastrat compresorul din kitul de reparatii pe post de pompa. Dar inca nu am incercat sa vad daca umfla roata, pt ca m-am gandit ca acel compresor este tot o pompa atata timp cat nu introduci lichidul de reparatii.
  • SX4 S-Cross, Baleno

Offline Laurentiu

« Răspuns #107 : 17.Apr.2016, 10:11:36 a.m. »
Referitor la compresor, eu am pastrat compresorul din kitul de reparatii...
enicky s-a referit la compresorul industrial si nu la "o pompa electrica".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline clf67

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucuresti
« Răspuns #108 : 12.Nov.2016, 09:06:21 p.m. »
Salut!
Fiind prima postare pe acest forum in calitate de proaspat posesor al unui S-Cross... SH ii salut pe toti colegii :)
Intrebarea mea este legata de protectia inferioara a motorului si a diferentialului. Nu stiu daca exista sau nu ceva din fabrica. Nu am ajuns cu ea in service sa o sui pe rampa si sa vad ceva si pe dedesubt. Daca nu exista, stie cineva daca sunt ok scuturile de tabla care se gasesc la vanzare pe diferite site-uri. Ma bate gandul sa pun asa ceva pe masina...evident daca nu are.
Multumesc
  • S-cross

Offline G3n818

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
    • Bucuresti
  • Renault Megane 1.6 16v