Autor Subiect: Se balbie motorul. Ce fac?  (Citit de 11143 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
Re: Se balbie motorul. Ce fac?
« Răspuns #30 : 18.Feb.2014, 04:56:27 p.m. »
 :) Nu stiu daca are rost avand in vedere ca se anunta un final fericit. Erorile sunt omenesti si faptul ca au dat dovada de profesionalism in corectarea problemei e un plus pentru ei.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14837
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #31 : 18.Feb.2014, 05:12:37 p.m. »
Totul e bine cand se termina cu bine. Important e ca ai avut incredere in ei.  De ce nu-i faci cunoscuti,  sa mearga si altii cu aceeasi incredere?

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #32 : 18.Feb.2014, 07:10:12 p.m. »
Pentru ca, probabil, fiecare caz are particularitatile lui. Si eu am mers la service-uri recomandate de altii si, in ciuda asteptarilor, nu am fost multumit.

Offline coby

« Răspuns #33 : 18.Feb.2014, 07:13:00 p.m. »
In final , cand ai tras linie , dupa balbaielile mecanicilor , cat ai scos din buzunar ?
P.S. senzorul sigur nu rebuia schimbat si ti au dat o gaura buna in buget , dar daca tu spui ca esti multumit ... pot sa ti repar eu masina de acum incolo ??
auto si moto

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #34 : 18.Feb.2014, 08:15:10 p.m. »
Reducerea facuta la bobina acopera cam trei sferturi din valoarea senzorului la care se adauga restul de operatii pe care le-au facut si erau necesare, si pentru a caror manopera nu mi-au mai cerut nik.
« Ultima Modificare: 18.Feb.2014, 08:16:44 p.m. de george »

Offline coby

« Răspuns #35 : 18.Feb.2014, 08:49:23 p.m. »
Deci total = ?? cat ? daca nu e secret si binenteles esti multumit de ..final , posteaza pretul platit te rog , ca s extrem de curios ce inseamna fara manopera alte lucrari , merci
auto si moto

Offline george_07

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #36 : 18.Feb.2014, 09:04:36 p.m. »
Scuzati, dar mi se pare de tot rasul ca in mecanic de reprezentanta sa nu isi dea seama din prima ca masina are probleme la bobina de inductie si nu da scanteie.
Sau poate sunt platiti sa nu-si dea seama, nu?
zarurile au fost aruncate!

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #37 : 19.Feb.2014, 08:07:56 a.m. »
Cam greu sa-si dea seama de chestia asta, avand in vedere ca nu facea tot timpul, ci doar cand apuca sa se incalzeasca bine motorul. Nu le caut nici scuze ca am avut ceva emotii. Banii pe care i-am dat eu pana acum sunt undeva la 600 si ceva de lei. De curiozitate, bobina originala, pentru modelul meu fabricat in Japonia, costa vreo 162 de euro.

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #38 : 19.Feb.2014, 10:17:50 a.m. »
In fine. Nu e situatia cea mai fericita dar important de aici este sa se retina, de catre cei interesati, simptomele si care a fost cauza lor. Oricum, va tin la curent pe tema asta dupa montarea bobinei. Curtea ii asa de goala fara Suzeta :(

Offline Laurentiu

« Răspuns #39 : 19.Feb.2014, 10:21:56 a.m. »
mi se pare de tot rasul ca in mecanic de reprezentanta sa nu isi dea seama din prima ca masina are probleme la bobina de inductie si nu da scanteie.
Nu e chiar asa. Defectele "intermitente" sint cele mai aiurea de depistat. Cind defectul face ca motorul, masina sau orice altceva nu mai functioneaza, aria de cautare si rezolvare se restringe mult.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!