Autor Subiect: Cu ce gume ne incaltam ignisurile?  (Citit de 25224 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
Re: Cu ce gume ne incaltam ignisurile?
« Răspuns #40 : 28.Apr.2009, 10:55:07 p.m. »
Dar daca ii pun 165/75/R14? As vrea numai balonaju sa-l marresc putin....

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #41 : 29.Apr.2009, 11:37:26 a.m. »
cred ca merge! numai sa nu atinga la viraje sau cand ai masina incarcata si face balans. Parca DjLuicano a avut problema asta dar pe dimensiuni mai mari :)
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #42 : 29.Apr.2009, 11:57:41 a.m. »
cred ca merge! numai sa nu atinga la viraje sau cand ai masina incarcata si face balans. Parca DjLuicano a avut problema asta dar pe dimensiuni mai mari :)

Corect, de ce nu pui 175/70/14, sunt si mai late si se imbunatateste un pic si stabilitatea. Eu te interleg perfect si eu sunt de acord ca in Romanica trebe' balon cat mai mare, nu am sa-i inteleg pe cei care-l cauta cat mai mic, in afara de fite si autostrazi ..nu stiu la ce foloseste, intr-o tara fara sosele...
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #43 : 29.Apr.2009, 02:22:21 p.m. »
eu caut anvelope all terrain de iarna :) - asta e urmatoarea preferinta pentru masina
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline raduob

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #44 : 27.Mai.2009, 11:59:26 a.m. »
eu am de un an si ceva pe ea .. bine in perioada calda, iarna am set de iarna, niste oz racing wrc cu gume doua bridgestone potenza si doua continental 195/55/15 si pot sa zic ca masina accelereaza foarte bine, e foarte stabila in curbe(raportat la cele de iarna) si nu mi se pare a fi un efort suplimentar pt masina sau mecanica diferenta de latime la jante .. care sunt 7j destul de late.

Offline danker

« Răspuns #45 : 27.Mai.2009, 07:45:10 p.m. »
- Bine ai venit raduob ! , cum ne-ai gasit ? daca poti sa-ti completezi si tu datele din profil, sa vedem ce masinutza ai si de unde esti. ;)
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #46 : 27.Mai.2009, 09:47:38 p.m. »
Raduob,cumva masina e gri? Parca am vazut una gri cu oz-uri. Cu sticker de la Gabi,de la xmotors in spate..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline M_TM

« Răspuns #47 : 27.Mai.2009, 09:52:19 p.m. »
Bine ai venit @raduob  :clap: A fost grea trecerea de pe un forum pe altul? Te asteptam de mult,ca si pe restul de pe masini.ro.   ;)

Offline raduob

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #48 : 28.Mai.2009, 01:17:01 p.m. »
Bine v-am gasit ... nu greu ... dar na ... pana nu o inceput sa scartaie ceva pe fata nu am avut treaba cu masina ... si google .. si am gasit forumul.
Andrei suzuki ... nu e verde .. ca in poza .. e poza de anul trecut .. singura diferenta e ca cauciucurile sunt pe 55 acu, anul trecut erau pe 50 si o mai aparut niste zgarieturi de prin parcare :))
« Ultima Modificare: 28.Mai.2009, 01:19:35 p.m. de raduob »

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #49 : 28.Mai.2009, 10:25:20 p.m. »
@raduob -  draguta '' bestie ''ai si tu  :) , super jenti , schimba radical aspectul ceva frumos, am vazut ca ai schimbat si partea de grila frontala , poti sa ne dai amnunte ? multumesc
referitor la cauciucuri eu am pus tot continental, cu cele originale am facut aproape 65 mii si au fost super ok , pe partea de rulare chiar nu aveau mare uzura , mai mergeau dar am eu un complex legat la anvelope sa nu le tin mai mult de 3-4 ani, acum am 175/65/14 cele originale au fost 165/70/14