@mxxa
Nu am zis ca matadoarele-s tata lor, insa sunt niste cauciucuri de iarna cu care iti faci treaba

.
Sunt zgomotoase, mai ales pe autostrada, la viteze de autostrada (am iesit cu ele iarna trecuta iar pe la 130-140 masina e zgomotoasa bine de tot, si e de la anvelope); la viteze impuse de drumurile noastre, merge lejer cu indulgenta.
Ca si comparatie, zic pe aceeasi masina nu le pot compara cu altceva, pe ignis doar matador am avut de iarna (si-o sa tot am, dupa cum se prezinta mai tin lejer doua ierni, in afara de asta). Debica am avut pe oltcit, de iarna (seria navigator, daca nu ma insel) si vreau sa zic ca s-au prezentat foarte bine - nu am reusit sa ma infund nicaieri iremediabil cu oltcitul (si cu oltcitul faceam undeva la mia de kilometri lunar (pe putin) - adica nu mergeam chiar din an in pasti).
Oricum, daca tineti la siguranta voastra, feriti-va cat puteti de depozitele de anvelope sh bune si minunate. Asta daca nu sunteti stapani pe ce/cum se citeste un cauciuc si ce sa cautati la un cauciuc - unui amic i s-a facut o superoferta de cauciucuri de iarna 'ca noi' care erau nefolosite, insa produse in 2008 si erau de vara.

A avut o presimtitre si a trecut pe la mine si l-am lamurit si s-a dus si le-a schimbat.