Autor Subiect: Cu ce gume ne incaltam ignisurile?  (Citit de 25232 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Cu ce gume ne incaltam ignisurile?
« Răspuns #100 : 28.Oct.2010, 02:09:35 p.m. »
      Fiind amandoi de servici, Suzuka mea a avut un somn agitat dar, venind dimineata hai repede sa-i iau ghetute. Eeee, a fost tare bucuroasa si abia astepta sa o scot la iarba verde. Si am fost pe lacul Morii, dar acolo cand am vazut ce gunoaie sunt am fost de i-am facut un dus macar si hai acasa cu ghete Michelin Alpin 3  175/65/r14.  Au costat 1100ron. unde au fost cuprinse ghetele 4buc., montaj, centrat, valve noi si un vaucher de 120ron. cu care pot lua produse din magazin.

Daca nu sunt pe orizontala va rog :pardon: :inteligent: si sa ma ajutati sa le pun cum trebe'    #:-S am nimerit!!!
« Ultima Modificare: 28.Oct.2010, 02:13:48 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline Batranul

« Răspuns #101 : 28.Oct.2010, 02:15:53 p.m. »
Ce paroase-s (inca) cauciucurile!  :D

Sa te fereasca de necazuri pe oriunde mergi in iarna!
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline sanduraveica

« Răspuns #102 : 28.Oct.2010, 02:29:09 p.m. »
      Multumesc Batrane, sper sa ma scoata din toate situatiile neplacute. Paroasa :D ca am incaltat-o azi la 9 si ceva. Ca prime impresii fata de Continental de vara de 3 ani....de fapt nu-i corect sa fac asa ceva, si totusi nu mai simt socuri, denivelari ca-nainte, frana e ceva mai buna, am o senzatie de plutire daca pot sa spun asa, in sfirsit voi vedea pe parcurs. Si inca ceva important, nu-mi mai trage dreapta imi era frica de altceva, acu' drept mere. :)
  • Ignis

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #103 : 30.Oct.2010, 07:38:50 p.m. »
Gata,ne-am incaltat si noi de iarna. Sa vina zapezile acu. :D

2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #104 : 30.Oct.2010, 11:03:06 p.m. »
frumos baieti frumos  :good:

caut si eu doua anvelope ieftine si bune, am doua de anul trecut si sa fac un set
 nu mai merg doar cu fata echipata corespunzator, am facut iarna trecuta un 90*-100* involuntar

Offline Batranul

« Răspuns #105 : 31.Oct.2010, 08:21:29 a.m. »
169 ron debica frigo 2 175/65 r14 - mi se pare rezonabil.
daca vrei ceva mai exotic, good year ug 500 - 226ron.
astea din urma or sa fie preferatele mele...insa cred ca abia in 2012 ar trebui sa-mi iau alte cauciucuri de iarna.

p.s. oricum, cu cele mai ieftina anvelope de iarna mergi mai bine decat cu orice 'all seasons' sau de vara. eu am niste matadoare si merg super bine.
www.scoaladepaine.ro

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #106 : 01.Nov.2010, 09:46:51 a.m. »
Am avut matadoare de iarna dar mi s-au parut cam zgomotoase si tari in consistenta.
Anul trecut am luat doua Tiger dar nu recomand...sunt reesapate si unul nu am reusit in nici un chip sa-l echilibrez :( si caut inca doua, zilele astea scot ariciul din buzunar la lumina. Iara Sava nu mi s-au parut cine stie ce...

O sa caut referinte despre debica oricum nu e mare diferenta la doua bucati achizitionate 100 ron sa cumperi ceva garantat net superior

multumesc tinere pentru sfaturi  >:D<  o sa revin cu podoabele
« Ultima Modificare: 01.Nov.2010, 09:48:47 a.m. de mxxa »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #107 : 01.Nov.2010, 09:59:05 a.m. »
Mie Sava mi s-au parut ok, am folosit pe Logan doua ierni niste Sava Eskimo S3 si am fost multumit. Cauciucurile sunt acum la a cincia iarna si inca sunt bune.

Offline Batranul

« Răspuns #108 : 01.Nov.2010, 11:38:39 a.m. »
@mxxa
Nu am zis ca matadoarele-s tata lor, insa sunt niste cauciucuri de iarna cu care iti faci treaba ;).
Sunt zgomotoase, mai ales pe autostrada, la viteze de autostrada (am iesit cu ele iarna trecuta iar pe la 130-140 masina e zgomotoasa bine de tot, si e de la anvelope); la viteze impuse de drumurile noastre, merge lejer cu indulgenta.
Ca si comparatie, zic pe aceeasi masina nu le pot compara cu altceva, pe ignis doar matador am avut de iarna (si-o sa tot am, dupa cum se prezinta mai tin lejer doua ierni, in afara de asta). Debica am avut pe oltcit, de iarna (seria navigator, daca nu ma insel) si vreau sa zic ca s-au prezentat foarte bine - nu am reusit sa ma infund nicaieri iremediabil cu oltcitul (si cu oltcitul faceam undeva la mia de kilometri lunar (pe putin) - adica nu mergeam chiar din an in pasti).

Oricum, daca tineti la siguranta voastra, feriti-va cat puteti de depozitele de anvelope sh bune si minunate. Asta daca nu sunteti stapani pe ce/cum se citeste un cauciuc si ce sa cautati la un cauciuc - unui amic i s-a facut o superoferta de cauciucuri de iarna 'ca noi' care erau nefolosite, insa produse in 2008 si erau de vara. :baston: A avut o presimtitre si a trecut pe la mine si l-am lamurit si s-a dus si le-a schimbat.
« Ultima Modificare: 01.Nov.2010, 11:43:22 a.m. de Batranul »
www.scoaladepaine.ro

Offline miocrl

« Răspuns #109 : 01.Nov.2010, 11:46:02 a.m. »
O sa caut referinte despre debica oricum nu e mare diferenta la doua bucati achizitionate 100 ron sa cumperi ceva garantat net superior

eu am debica frigo.. imi plac. sunt moi:) nu am avut nici o problema cu ele. dar le si ingrijesc dupa cum a povestit Laurentiu, primavara asta le-am dat cu ... boraxata sa nu se usuce :)