- Pai problema se pune in multe feluri:
- o inspectie vizuala, respectiv sa vedeti cum arata crapaturi , microfisuri, galme, deformari, petice, reparatii, uzuri neuniforme....
- modul de depozitare trebuie sa fie intr-un loc unde lumina soarelui nu bate direct pe ele, ultravioletele de fapt imbatranesc cauciucul. ideal ar fi ca inainte de depozitare sa fie spalate de sare, ulei de motor, etc.. dupa care date cu solutie de intretinere a anvelopelor, pentru ca sa nu se usuce excesiv pe perioada depozitarii.
- daca cauciucurile sunt prea vechi sau pur si simplu nu vreti sa aveti o senzatie de inconfort si temerea ca circulati in nesiguranta e bine de stiut in ce conditii veti circula, una este daca mai mergem o perioada pana la achizitionarea altora noi prin oras, In Bucuresti de ex. viteza medie de deplasare nu pune nici in nici un fel in pericol vietile celor din autoturism, insa alta este situatia daca aveti de facut multi km pe autostrazi si drumuri Europene, unde viteza de deplasare este mare si atunci e bine sa circulati in conditii de maxima securitate si cu anvelope adecvate.
Oricum la intrebarea am niste anvelope din anul.... ce ziceti mai pot sa merg cu ele?... nu cred ca puteti primi un raspuns aici, cred ca puteti raspunde singuri daca tineti cont de anumite criterii,... cateva au fost enumerate si aici.