Autor Subiect: Cu ce gume ne incaltam ignisurile?  (Citit de 25233 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Cu ce gume ne incaltam ignisurile?
« Răspuns #140 : 23.Mar.2011, 08:06:37 a.m. »
- Pai problema se pune in multe feluri:
- o inspectie vizuala, respectiv sa vedeti cum arata crapaturi , microfisuri, galme, deformari, petice, reparatii, uzuri neuniforme....
- modul de depozitare trebuie sa fie intr-un loc unde lumina soarelui nu bate direct pe ele, ultravioletele de fapt imbatranesc cauciucul. ideal ar fi ca inainte de depozitare sa fie spalate de sare, ulei de motor, etc.. dupa care date cu solutie de intretinere a anvelopelor, pentru ca sa nu se usuce excesiv pe perioada depozitarii.
- daca cauciucurile sunt prea vechi sau pur si simplu nu vreti sa aveti o senzatie de inconfort si temerea ca circulati in nesiguranta e bine de stiut in ce conditii veti circula, una este daca mai mergem o perioada pana la achizitionarea altora noi prin oras, In Bucuresti  de ex. viteza medie de deplasare nu pune nici in nici un fel in pericol vietile celor din autoturism, insa alta este situatia daca aveti de facut multi km pe autostrazi si drumuri Europene, unde viteza de deplasare este mare si atunci e bine sa circulati  in conditii de maxima securitate si cu anvelope adecvate.

Oricum la intrebarea am niste anvelope din anul.... ce ziceti mai pot sa merg cu ele?... nu cred ca puteti primi un raspuns aici, cred ca puteti raspunde singuri daca tineti cont de anumite criterii,... cateva au fost enumerate si aici.  ;)
« Ultima Modificare: 23.Mar.2011, 08:08:44 a.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #141 : 23.Mar.2011, 08:10:46 a.m. »
- Depozitarea lor a fost in garaj, deci soarele nu va face probleme
- Spalat si ingrijit erau
- viteza lor nu va depasi 100km /ora
- probleme vizuale nu sunt, nu am observat nimic suspect

Oricum mersi danker de info.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline BXXENL

« Răspuns #142 : 23.Mar.2011, 08:49:01 a.m. »
Daca au mai mult de 4 ani e indicat sa nu le cumperi. Nicidecum nu trebuie sa-ti arunci cauciucurile daca au implinit 4 ani. Eu am avut la smart pe spate cauciucuri din 2003, si le-am inlocuit anul trecut pt ca erau aproape tocite si unul avea o mica intepatura, si cam la o saptamana doua trebuia sa bag aer in el ca se lasa. Nu erau tocite neuniform sau crapate, si basca mai erau si de iarna si fusesera purtate in permanenta. Erau barum polaris.

La suzuki s-au crapat din anul 2 ca naiba si se si tocesc foarte repede. Deci astea da, la 4 ani o sa le schimb vreau nu vreau
  • SX4 1.5
Alex

Offline cobra20

« Răspuns #143 : 23.Mar.2011, 01:08:08 p.m. »
Daca au mai mult de 4 ani e indicat sa nu le cumperi.

Cele pe care le urmeaza sa le cumpar vor fi nou noute. Problema este ca cei de la floresti (Firma Michelin) sau unde se fabrica, nu le au pe stoc si nu stiu inca cand vor produce (2-3 luni au zis). De asta am intrebat daca mai pot folosi Continentalul. Deci nu trebe sa ma turez degeaba. Multam de raspunsuri

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #144 : 23.Mar.2011, 02:30:54 p.m. »
Eu zic ca le poti folosi,daca vizual sunt ok. Stiu persoane care au pe Ignis din 2004 cauciucurile originale cu care au venit masinile,si sunt inca ok.. Doar grija mare la viteza..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline csaba-s daughter

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 97
  • Gen: Femeie
« Răspuns #145 : 27.Apr.2011, 12:21:58 p.m. »
Azi au sosit cauciucurile comandate pt Suza noastra. Le-am comandat de aici (vineri 22): http://www.anvelopejantepromotii.ro/anvelope-detalii.php?cod=11755
Am sa revin cu poze cand vor fi deja montate.

« Ultima Modificare: 27.Apr.2011, 01:38:04 p.m. de Andrei Suzuki »

Offline danker

« Răspuns #146 : 27.Apr.2011, 12:56:05 p.m. »
- Misto, sa va poarte peste tot fara incidente.  :)
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #147 : 27.Apr.2011, 01:35:46 p.m. »
Bune.Sunt facute de catre Continental in Germania(asa stiam)!
Go Terios!!!:)

Offline cobra20

« Răspuns #148 : 27.Apr.2011, 02:14:59 p.m. »
Eu cred ca is facute la noi in tara, BF Goodrich este sub-marca Michelin. Tot asta astept si eu dar pe alta marime.

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #149 : 27.Apr.2011, 02:54:24 p.m. »
@cobra ai dreptate bf goodrich apartine de grupul michelin dar tara de fabricatie este polonia.@danker mersi de urare