Autor Subiect: Xenon HID  (Citit de 19123 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
  • Gen: Bărbat
  • La balerine
Re: Xenon HID
« Răspuns #60 : 22.Mar.2011, 02:51:02 p.m. »
bun sfatul,
in felul asta pot verifica si daca prin geamul striat va da rau... inainte de schimbare
in continuare nu gasesc un producator de marca pentru bixenonul cu lupe...  foarte greu de gasit
ma orientez afara sau stiti vreunul care vinde asa ceva?
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #61 : 22.Mar.2011, 02:57:14 p.m. »
"De marca" nu cred ca face nimeni.Poate doar sa iei lupe de pe vreo masina busita.
Eu am lupe chinezesti si sunt foarte ok.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • La balerine
« Răspuns #62 : 22.Mar.2011, 09:15:56 p.m. »
ok, calculez acum vrtiantele si cum sa fac sa iasa bine
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • La balerine
« Răspuns #63 : 22.Mar.2011, 09:53:05 p.m. »
de 8unde ai luat lupele chinezesti?
si insatalatia de unde este achizionata?
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • La balerine
« Răspuns #64 : 24.Mar.2011, 10:27:51 p.m. »
sincer, nu inteleg absenta completa de raspunsuri, fie si ele negative, de mai bine de doua zile. Ce sa inteleg? ca am un suzuki prea vechi si prea diferit ca al adminilor sau al celor care gestioneaza topicurile? Sau ca e prea neimportanta problema asta si trebuie sa caut singur solutii (chiar daca o fac fara sa ma bazez pe forum ) 
mda, nu va grabiti sa raspundeti... imi trebuie asta peste 25 ani... nu acum...
sau probabil e secret
asa o fi pe forumul suzuki in romania... te descurci singur singur, vorbesti singur ceilalti doar fac nr de masaje... punct
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline BXXENL

« Răspuns #65 : 24.Mar.2011, 10:37:10 p.m. »
Nu este nimeni obligat sa rezolve problemele nimanui.  Mai ales cand vine vorba de pus Xenon in far care nu a fost conceput pt asa ceva.

In plus, lumea si-a exprimat ideile. Cumperi kit xenon cu lupe (gasesti peste tot) si modifici farul. Xenon simplu in far cu oglinda si sticla striata va fi FOARTE deranjant in trafic, si nici nu te va ajuta pe tine prea mult.

Deci ori cumperi niste becuri bune ori bagi niste bani in faruri. Tu stii daca ai faruri bune, daca poate le-ar prinde bine un polish, daca un extreme vision sau alt bec de genul ar fi suficient, daca nu cumva niste proiectoare suplimentare cu lupe si xenon n-ar fi mai ieftine si mai usor de instalat...
  • SX4 1.5
Alex

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #66 : 24.Mar.2011, 10:44:24 p.m. »
Nu vazusem ca ai scris.
Eu am luat lupele de la bluexenon. Gasesti si la noi pe forum la bazar de vanzare,la pret foarte bun. Kitul include absolut totul pt a le monta: lupe,becuri,fire,mastic pt lipirea farului.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #67 : 24.Mar.2011, 10:45:25 p.m. »
sincer, nu inteleg absenta completa de raspunsuri, fie si ele negative, de mai bine de doua zile. Ce sa inteleg? ca am un suzuki prea vechi si prea diferit ca al adminilor sau al celor care gestioneaza topicurile? Sau ca e prea neimportanta problema asta si trebuie sa caut singur solutii (chiar daca o fac fara sa ma bazez pe forum ) 
mda, nu va grabiti sa raspundeti... imi trebuie asta peste 25 ani... nu acum...
sau probabil e secret
asa o fi pe forumul suzuki in romania... te descurci singur singur, vorbesti singur ceilalti doar fac nr de masaje... punct

Regulament:
ART. 5 Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.

ART. 15 Este complet interzis orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul din membrii acestui forum.

ART. 16 Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. ....

ART. 28 Nu se beneficiaza de nici un avantaj de pe urma numarului mare de postari. Asadar, nu abuzati: trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus si doar la subiect! In caz contrar acestea vor fi sterse.

Si ca sa fiu si on-topic BXXENL are dreptate.Drept urmare solutia sau solutiile au fost descoperite.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • La balerine
« Răspuns #68 : 24.Mar.2011, 11:15:37 p.m. »
Nu am cerut nimanui sa imi rezolve problemele. Totusi, tinand cont ca exista un forum al posesorilor de swift, am solicitat in clar, cum se vede de la inceputul discutiilor date concrete despre xenon, furnizori, locatie, link... etc, etc....pentru cei care stiu clar asta
din pacate primesc doar comentarii si "sfaturi" adiacente, pe care le stiu deja,  dar nici o onformatie concreta despre ce am solicitat....
Sincer prefer raspounsuri de genul "nu stiu, cauta singur" sau "nu ma bag in teaba ta" decat sfaturi si comentarii desuete, adiacente solicitarilor mele...
imi pare rau de timpul pierdut pe forum, ma asteptam la posesori de swift care incerca sa te sprijine cu ce stiu, pentru ca, in cazul masinii pe care o detin, orice piesa si componenta este o intreaga POVESTE greu de rezolvat in aceasta Romanie dominata de cocalari cu BMW, martafoi cu PATHFINDER, excroci cu audi, rapandule cu ww,  etc, etc (si viceversa, evident) de asemenea ma astept de la acest forum la un  sprijin mutual pe care trebuie sa il dau si eu altora...
nu resimt asta asta, insa, si nu e prima data, din pacate...
in ce priveste post-ul lui wayoflife solutia o stiu, si toate variantele acesteia, nu e nevoie sa o dublati cum a facut-o si BIXXNEL, problema pusa este ca nu stiu fabricant de sticle in Bucuresti (am gasit unul in Craiova care ma costa prea scump), de asemenea, la bazarul din  forum nu am gasit oferta de instalatie bixenon cu lupe asa cum mi se spune, in rest gasesc doar chinezarii... si  am cautat pe zeci de site-uri de mai bine de 3 zile plus 23 de apeliti telefonice 9CA PENTRU ORICE ALTA PIESA PENTRU MASINA ASTA). de asemena nu stiu ce preturi sunt la instalatii, la montare, etc, etc...despre asta intreb oameni buni, daca stiti spuneti-mi, daca nu, spuneti simplu... nu stiu, comentariile pe langa nu ma intereseaza.
Blue xenon sunt primii pe care i-am apelat, inainte de a deschide discutia asta si au recunoscut ca au doar chinezarii, lucru pe care l-am postat deja...
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #69 : 24.Mar.2011, 11:21:35 p.m. »
........, am solicitat in clar, cum se vede de la inceputul discutiilor date concrete despre xenon, furnizori, locatie, link... etc, etc....pentru cei care stiu clar asta
.....

Pai si noi daca efectiv NU STIM de unde vrei aceste date concrete???????
Si gandeste-te ca sunt foarte putini posesori de swift ca al tau pe forumul acesta tocmai acesta fiind si motivul pentru care nu primesti raspunsuri.Crede-ma ca daca maine voi vedea un swift ca al tau cu faruri xenon cu lupe il voi intreba cum si unde si le-a montat si voi posta pe acest topic pentru a te putea ajuta si pe tine dar si pe alti posesori de swift model ca al tau. Chiar imi doresc sa te ajut avand in vedere ca suntem "frati" de swift dar in acest moment EFECTIV nu am idee cum ai putea sa rezolvi aceasta modificare pe care vrei sa o faci masinii decat prin pasii care au fost expusi mai sus.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension