Autor Subiect: Xenon HID  (Citit de 19120 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline HyperL

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
  • Gen: Bărbat
Re: Xenon HID
« Răspuns #10 : 26.Mar.2009, 08:30:04 p.m. »
Ba proiectoare angel eye sunt...dar dupa parerea mea arata super bine si pretul mi se pare destul de OK...acuma nu stiu cum or merge cu farurile mele care din pacate nu au geam clar si nici nu am gasit pe nicaieri  :( :( :(, decat fara reglare si la un pret exorbitant.
Suzuki Swift 1.3 GLX @63kW G13B
Model 2001 (achizitionat de nou in 2003)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #11 : 26.Mar.2009, 08:53:23 p.m. »
De alea e vorba.Uita-te la bluexenon pe site si le gasesti.
Prietenul asta al meu nu si-a conectat angel-eyes-urile si arata beton.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline B90SWT

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
« Răspuns #12 : 30.Mar.2009, 01:05:09 a.m. »
Am gasit si cu lupa pentru orice far cu bec H4 pe http://www.bluexenon.ro/, preturile par a fi destul de OK.
In legatura cu becurile Philips, am vazut ca astea din HID-uri au 2 ani garantie si daca se arde il schimba gratuit. Pretul pentru Bixenon H4 ar fi undeva in jur de 450-500RON. Eu tot incerc sa aflu mai multe detalii de la prietenul asta al meu de mi-a zis de oferta ca sa pot sa va spun concret despre ce e vorba. Oricum daca e ceva calumea se mai baga careva? Cu cat mai multi cu atat mai ieftin  ;)
Va tin la curent.

Salut.   Parca ma mananca si pe mine sa imi pun xenon la swift.  Ai mai aflat ceva?
QQ  1.6 CVT   360

Offline Sony

« Răspuns #13 : 30.Mar.2009, 01:55:48 a.m. »
nu stiu ce zice legislatia despre aceste kituri HID

Legislatia spune ca orice modificare a sistemului de lumini se sanctioneaza printre altele si cu ridicarea certificatului de inmatriculare. Prin tarile cu apa calda nu ai voie sa folosesti xenoane fara spalator de far si autolevel.

Cred ca acest subiect prezinta interes pentru toate modelele Suzuki si ar trebui mutat la Diverse.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #14 : 30.Mar.2009, 08:30:34 a.m. »
Referitor la HID...din cate stiu...daca vrei sa iti montezi HID si nu ai spalator de far si autoleveling la el atunci ar fi o sansa ca masina sa nu treaca de RAR.Eu mi-am pus la masina mea si nu am avut nici o problema cu RAR-ul...
Deasemenea in legislatie scrie ca in fata masinii poate sa fie doar lumina galbena sau alba asa ca practic nu gresim cu nimic...(asta fiind valabil bineinteles pentru cei care pun xenon alb)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Sony

« Răspuns #15 : 30.Mar.2009, 12:08:01 p.m. »
Dar pentru cei cu xenon albastru sau violet?  :fluier:
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #16 : 30.Mar.2009, 12:39:26 p.m. »
Pentru albastru sau violet sau alta culoare decat galben si alb acei domni sunt predispusi la amenzi. dar nu vad rostul de a monta xenon albastru si violet pentru ca acea lumina este foarte obositoare...albul ramane la putere...recomand... :good:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #17 : 30.Mar.2009, 01:26:16 p.m. »
Hai lasa ca am vazut unele masini (cu pretentii) cu lumina MOV.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #18 : 30.Mar.2009, 01:33:46 p.m. »
MOV va fi sclipirea din ochii politistului cand va da amenda.... >:) dar deja o dam offtopic.

Offline HyperL

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #19 : 30.Mar.2009, 05:38:13 p.m. »
Am un coleg care zice ca ar avea o relatie la http://www.carlight.ro/ de unde si-a pus si el Xenon HID 6000K pe Megane (cu lupa) si zice ca se misca bine baietii de acolo si ca e de calitate. Acuma eu nu stiu ce sa spun, dar preturile sunt destul de atractive. Pe site acolo zice si de ceva reduceri pentru mai multe pachete dar acuma om vedea cati ar fi dispusi sa cumpere. Momentan e criza in buzunare ca deh...unii mai sunt inca studenti  :(

Vis-a-vis de lumina galbena sau alba, xenon la 6000K ce culoare e considerat? Desi in specificatii zice ca ar fi cu tenta albastra, mie mi s-a parut perfect alba (mai ales dupa ce se incalzeste).
Suzuki Swift 1.3 GLX @63kW G13B
Model 2001 (achizitionat de nou in 2003)