Autor Subiect: Xenon HID  (Citit de 19124 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: Xenon HID
« Răspuns #70 : 24.Mar.2011, 11:25:41 p.m. »
Eu ti-am mai zis. NU vei gasi lupe aftermarket,inafara de cele chinezesti. Singura varianta ar fi sa cauti la dezmembrari vreo masina trosnita si sa ii iei farurile din care sa scoti lupele. Nici nu trebuie sa aiba xenon din fabrica. Doar lupa iti trebuie.
Totusi nu inteleg ce ai cu lupele chinezesti. Raportul pret/calitate este unul decent.

Cat despre anuntul cu lupe de la bursa, e suficient sa intri la bursa auto si este PRIMUL topic de pe pagina.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
  • La balerine
« Răspuns #71 : 24.Mar.2011, 11:36:41 p.m. »
merci mult wayoflife, simt in mesajul tau atitudinea pe care o asteptam, si pentru asta merci mult, mult, enorm de mult... traiesc aceeasi frustrare ZI DE ZI cu bijuteria mea de suzuki, batjocorita, insa, de multi... de aceea ma incapatanez sa o fac cat mai utila, eleganta, cocheta, fara fite... oricum, bate pe multi la fiecare semafor zilnic, chiar si asa la 1.0 (imi imaginez ce inseamna swiftul lui Andrei).
cat despre oferta de la bazar (acum ma descoperit-o) mi se pare prea scumpa, am scris deja ce am gasit (mult mai ieftin) plus ca ma intereseaza marca asa cum merita aceasta mare marca de suzuki!!!!!!
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • La balerine
« Răspuns #72 : 30.Mar.2011, 11:02:07 p.m. »
Buna seara dragi swiftisti
AM revenit dupa finalizarea proiectului "FELINARELE JOS" care a constat in montarea unei instalatii bixenon cu lupa. Si asta nu e tot am aflat ca trebuia sa schimb geamurile farurilor cu unele clare altfel nu are nici o eficienta lumina de xenon, ba mai rau, se imprastie si orbeste toata lumea numai drumul nu...
Cum piata e plina de golani, va asigur, care mai de care cu preturi mari si marfa proasta si, cand vine vorba de manopera montat, care mai de care sa te jupoaie...a trebuit o intreaga istorie sa petrec pentru fiecare detaliu din acest proiect ca sa obtin tot ce imi trebuia...
Intamplator (sau poate ca nu) am dat de acest CUSTOM GARAGE, alcatuit din 4 tipi tineri (i-am cunoscut pe Madalin, Catalin, Cristi si inca o persoana i-am uitat numele-scuze) care mi-au propus realizarea acestui proiect la pret decent. Sincer am fost si incantat dar si circumspect, speriat de "tzeapa" dar si de o lucrare prost facuta. Nu-i cunosteam...
In final, am comandat lucrarea la ei... Va asigur ca toata noaptea nu am dormit de spaima, de teama, din neincredere... cred ca stiti cum e...
A doua zi ma prezint sa-mi monteze baietii farurile. Am suferit acelasi soc cand am vazut calitatea lucrarii, acuratetea, eleganta, maestria si precizia...
Dupa montare (facuta si ea impecabil), deja ramasesem cu gura cascata, am platit si am ramas, aproape doua ore, ca sa-mi revin si ca sa ma obisnuiesc cu noul "look" pe care l-a capatat masina doar schimband farurile cu cele realizate de cei de la CUSTOM GARAGE.
Nu pot sa spun decat Felicitari, FELICITARI, FELICITARI dar as vrea sa adaug ca acesti minunati 4 tineri - pe care ii suspectasem de matrapazlacuri - sunt veritabili artisti, oameni de toata isprava pe care merita sa ii respectam. Chiar merita...
Bineinteles ca m-au castigat de client, pe veci, urmeaza proiectul "TABLA"- adica tinichigerie si vopsit - pe care am si comandat-o deja. Si pot sa dorm linistit, e la sigur!!!
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #73 : 30.Mar.2011, 11:05:19 p.m. »
Pai daca tot ai gasit...zi-ne si noua unde! Ca sa mai castige niste clienti in plus ca vad ca tu esti foarte multumit
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • La balerine
« Răspuns #74 : 31.Mar.2011, 01:32:01 a.m. »
Revin cu doua poze "

si un link unde puteti vedea mai mult lucrari
http://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/231377-custom-garage-bucuresti.html
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
« Răspuns #75 : 31.Mar.2011, 05:57:09 a.m. »
Wow,arata excelent! Felicitari!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • La balerine
« Răspuns #76 : 31.Mar.2011, 11:26:25 a.m. »
Merci Andrei, sunt extrem de incantat de ce lumina am pe drum acum si de look. Fireste vor urma semnalizatoarele, stopurile, eleronul cu safety stop pe leduri si inca doua mari surprize... dar asta dupa vopsit care va fi, de asemenea, o schimbare...
Pentru vopsit formula va fi rosu (nuanta ferrari) si negru pe capota plafon si haion. Ce parere aveti?
Astept propuneri sau feed-back-uri.
SUZUKI SWIFT GELEICS

Offline HyperL

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #77 : 31.Mar.2011, 11:38:08 a.m. »
Uite ca te gasesc si aici pe forum la Suzuki-Club, farurile arata excelent si mai mult ca sigur o sa apelez si eu la serviciile baietilor de la Custom Garage cat de curand. Cat despre noul colorit ales de tine, tot ce pot spune ca ar trebuie teoretic sa arate bine. Poate gasesti un baiat (sau fata) care se descurca cu photoshop si face o simulare pe masina ta sa vezi exact cum ar arata si eventual sa ne arati si noua dupa.
Suzuki Swift 1.3 GLX @63kW G13B
Model 2001 (achizitionat de nou in 2003)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
« Răspuns #78 : 31.Mar.2011, 11:38:54 a.m. »
Daca tot vrei s-o faci rosie,uita-te putin la nuanta de la Swift. Acel rosu metalizat,cod de culoare ZCK, are un sclipici foarte frumos cand e soare si masina e curata.
Adica asa ceva:

Dar mai multe despre vopsea si alte modificari in alte topicuri pt ca aici suntem pe langa subiect.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline GHOST

• Jr. Member
  • **
  • La balerine
« Răspuns #79 : 31.Mar.2011, 12:20:54 p.m. »
Sa le iau pe rand:
In sfarsit am un fratior de swift  :good:
HyperL- sincer iti recomand custom garagesunt cei mai ieftini si cei mai best (ti-am trimis PM pe forumul celalalt cu preturile)
Cat despre lumina, n-ai idee cum mi-am transformat noapte in zi pe drum (si asta fara sa orbesc pe nimeni de aiurea). Aseara de bucurie am bagat o bere de "udeala". De fapt bucuria de a gasi tunnerul cred. Da voi gasi negresit pe cineva sa-mi faca simulare, asta e clar, merci de sigestie am integrat-o in proiectul "TABLA si CULOAREA"
Referitor la propunerea lui Andrei: imi place la maxim rosul propues dar as vrea metalizat nu sidefat. Ai vreo propuenere cu aceeasi culoare dar metalizat ptr ca va trebuie sa folosesc aceeasi nuanta de metalizat si la negru.
Da intr-adevar suntem deja off pe topicul asta. Ne poti muta Andrei?
merci beaucoup pentru sfaturi, tin cont de tot ce ma intereseaza, va asigur ca nu postati intamplator!!!
SUZUKI SWIFT GELEICS