Autor Subiect: Am un "greieras" in bord  (Citit de 9808 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

Re: Am un "greieras" in bord
« Răspuns #20 : 15.Mar.2009, 11:07:07 a.m. »
Incearca sa apesi pe usitza de la cutia de bord cand se aude zgomotul.Dak inceteaza vezi ce potzi sa-i faci

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #21 : 15.Mar.2009, 11:13:16 a.m. »
banuiesc ca te regeri la usita de la torpedou. Si la mine mai face zgomot din cand in cand. Ii dau un capac si tace :)
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline M_TM

« Răspuns #22 : 15.Mar.2009, 11:17:58 a.m. »
Iep,Despre ea vorbeam :pardon:

Offline ELNICO

• Full Member
  • Mesaje postate: 138
« Răspuns #23 : 15.Mar.2009, 12:07:08 p.m. »
Mda, frumoasa consolare cu partea aia in care se intampla si la alte masini. Poate daca-i vorba de logan >:)
Un alt membru si-a pus pe partile laterale ale compartimentului pe care vine inchisa usita de la torpedou doua bucati de cheder pentru geamuri termopan, si si-a reolvat problema... zice el. O sa incerc si eu si va spun daca tine.
NU mai sunt la fel de incantat ca la inceput!

Offline hugbear

« Răspuns #24 : 15.Mar.2009, 05:05:42 p.m. »
Exista "purfix" gri-inchis, aproape negru si mai dens decat cel clasic alb, cu autoadeziv pe spate. Cu 10 cm (taiat in 2-4 bucatele amplasate strategic) se rezolva!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 15.Mar.2009, 07:59:30 p.m. »
Revin cu problema mea. Se pare ca m-am inselat... Zbarnaie in continuare, ca un barzaune! vibreaza, intr-adevar, si gemuletul ala, dar nu el este sursa principala de zgomot. Parca e ceva in spatele lui...
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline ELNICO

• Full Member
« Răspuns #26 : 16.Mar.2009, 01:52:22 p.m. »
Exista "purfix" gri-inchis, aproape negru si mai dens decat cel clasic alb, cu autoadeziv pe spate. Cu 10 cm (taiat in 2-4 bucatele amplasate strategic) se rezolva!
Te referi la problema de la torpedou, nu?! Dar cum ramane cu geamul?

Offline hugbear

« Răspuns #27 : 16.Mar.2009, 08:25:09 p.m. »
Da, la torpedou ma refer. Pentru geamul de la CB, ia o curea subtire de casetofon si taie 2 bucati lungi cat latimea geamului, pe care le "indesi" cu grija intre geam si carcasa cu o bucata de plastic (de la o carcasa de CD, de exemplu...). Ai grija sa nu zgarii plasticul sau sa-l spargi!

Off-topic: sa va traiasca avataru' multi ani cu sanatate!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ELNICO

• Full Member
« Răspuns #28 : 17.Mar.2009, 10:37:46 p.m. »
Da, la torpedou ma refer. Pentru geamul de la CB, ia o curea subtire de casetofon si taie 2 bucati lungi cat latimea geamului, pe care le "indesi" cu grija intre geam si carcasa cu o bucata de plastic (de la o carcasa de CD, de exemplu...). Ai grija sa nu zgarii plasticul sau sa-l spargi!

Off-topic: sa va traiasca avataru' multi ani cu sanatate!
Nu-i vorba de geamul de la CB, ci de geamul de la portiera soferului!
Off-topic: múltam'!
« Ultima Modificare: 20.Mar.2009, 05:27:09 p.m. de ELNICO »

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
zgomot in partea dreapta...
« Răspuns #29 : 19.Mar.2009, 09:42:32 p.m. »
salutare tuturor...ca tot e vorba de greierasi......vin si eu cu unul mare de tot undeva in zona stalpului pe partea dreapta a soferului...ori la stalp ..ori prin usa...nu pot sa imi dau seama delok...se aude cate un pocanit asa....deranjant :P,asta numai cand accelerez si la anumite viraje......un alt greieras mai e undeva in zona boxei tot pe partea dreapta...am incecat sa fixez carcasa aceaa de protectie dar degeaba tot se aude.....adevaru ca in masina asta esti mort daca nu ai muzica..:P...care v-ati mai intalnit cu problemele astea...astept pareri
enjoy clubbing!!!