Autor Subiect: Urasc luminile de ceata  (Citit de 11771 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sony

Re: Urasc luminile de ceata
« Răspuns #50 : 23.Mar.2009, 07:12:42 p.m. »
Repet inca odata: proiectoarele le folosesc doar la circulatia in oras, pe timp de zi impreuna cu luminile de pozitie pt a ma face mai usor vizibil in lumina de fundal. In plus, cei pe care ii invit sa intre in fata mea, vor percepe mult mai usor flashul "peste" lumina de pozitie decit "peste" lumina de intilnire.
Mai nene, luminile alea de pozitie sunt numite de codul rutier lumini de stationare si este reglementat foarte clar modul in care trebuie folosite. Dar de... ciumecu' trebuie sa fie ciumec!

E mai simplu sa zici ca esti in regula pentru ca altii incalca legea mai rau decat tine. Desi ti-am zis ca pe acelasi principiu iti pot viola nevasta si cand tu vei protesta iti voi spune ca este perfect justificata placerea mea si ca altii sunt mai rai decat mine si isi omoara victimele violurilor. Desi ti-am repetat asta de multe ori vad ca refuzi sa intelegi. Probabil au dreptate cei care spun ca dupa o anumita varsta devii rigid.

Eu sunt de acord cu el cand afirma ca proiectoarele trebuie utilizate si inalte conditii de ex. ploaie torentiala sau ninsoare abundenta, dar in utilizarea lor ziua pe principiul ca nu faci rau suntem total in dezacord.
Pe ploaie torentiala sau nu, lumina proiectoarelor este reflectata intr-un mod foarte obositor!
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #51 : 23.Mar.2009, 07:23:23 p.m. »
x
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 07:50:42 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Sony

« Răspuns #52 : 23.Mar.2009, 07:27:08 p.m. »
Prefer sa am un vocabular de dupa blocuri si sa respect legea decat sa fac invers. ;) In ceea ce priveste faptul ca folosesc vocabularul prin boscheti ai grija ca deja ai intrat in sfera atacului la persoana. Regulamentul are niste prevederi pe tema asta, prevederi pe care te-as ruga sa le citesti pentru a evita niste sanctiuni! Multumesc pentru intelegere!

Offline Laurentiu

« Răspuns #53 : 23.Mar.2009, 07:33:07 p.m. »
x
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 07:50:09 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Sony

« Răspuns #54 : 23.Mar.2009, 07:40:45 p.m. »
Da! Tot atat de mult cat imi doresc sa fie respectat in sectiunile mele. Insa e clasic pentru tine sa te legi de altii decat sa admiti ca ai calcat stramb. Urmatoarele postari off-topic vor fi sterse si se vor da sanctiuni! Multumesc pentru intelegere!

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #55 : 23.Mar.2009, 08:27:38 p.m. »
Pentru ca discutia a plecat de la ura fata de "jmekerii" care folosesc inutil asa-zisele "proiectoare", incep prin a spune ca sunt in total acord cu blamarea acestora, in aceeasi masura cu care sunt de acord cu blamarea tuturor taranismelor (in sens peiorativ) care se intampla in trafic (incepand cu manelistii din ale caror masini se aude in toata intersectia miorlaiala aia infecta si terminand cu nesimtitii care depasesc coloana pe linia de tramvai si forteaza reintrarea in coloana, in apropierea intersectiei). Nu sunt insa de acord cu atitudinea fata de un coleg de forum care a incercat sa-si spuna parerea decent despre un anumit subiect, aducand chiar argumente, mai mult sau mai putin corecte, dar in limita bunului simt. Aluziile la oua, la nevasta si multe altele, chiar nu-si aveau rostul si locul...

Reintrand in topic, nu stiu in ce circumstante a simtit fiecare dintre voi beneficiile proiectoarelor, dar in ce ma priveste, atunci cand le aveam (pe supernova), bateau foarte jos si foarte in lateral. In consecinta, pentru mine erau foarte utile noaptea, cand mergeam pe strazile foarte inguste dintre blocuri, cand pur si simplu trebuia sa te strecori printre masinile parcate pe ambele margini ale drumului, fiind posibil in orice moment ca dintre ele sa-ti sara in fata masinii, vreun copil sau vreun animal. In acele conditii, orice faza as fi folosit la faruri, nu mi-ar fi oferit vizibilitatea laterala de care aveam nevoie. Si da, in acele conditii le foloseam, chiar daca nu era ceata afara... Pentru alte detalii si discutii despre acest subiect, sau despre optica, in general, va stau la dispozitie   ;)
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 08:38:51 p.m. de discovery »
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline Sony

« Răspuns #56 : 23.Mar.2009, 10:54:19 p.m. »
discovery, banuiesc ca te referi la remarcile mele acide. Daca ai citi cu atentie ai observa ca toate se refera la niste categorii de oameni si niciuna nu este cu adresa precisa a unei anumite persoane.

Proiectoarele de supernova sunt olecuta atipice. Cand iti vine din fata o pereche de proiectoare din astea le vezi mai puternice decat farurile.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #57 : 23.Mar.2009, 11:52:25 p.m. »
Hai sa-l inchidem o perioada!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Sony

« Răspuns #58 : 27.Mar.2009, 07:38:16 p.m. »
Cred ca s-au linistit spiritele, asa ca se redeschide mustaria!

Offline Lostboy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Prieten cu STeFan!
« Răspuns #59 : 28.Mar.2009, 07:38:51 a.m. »
io folosesc ”becul de ceata” din spate la parcare....na  :D