Autor Subiect: Urasc luminile de ceata  (Citit de 11772 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Urasc luminile de ceata
« Răspuns #10 : 20.Mar.2009, 10:01:16 a.m. »
x
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 08:00:35 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 20.Mar.2009, 10:12:44 a.m. »
Am citit intreg mesajul inca de la inceput si sa spunem ca am trecut peste tenta ironica a mesajului tau si l-am mai citit odata dar tot nu am inteles de ce trebuie folosite proiectoarele de ceata ziua pe timp frumos. Daca ai timp si nu ti-e greu explica-ne si noua astora mai batuti in cap.

Offline Sony

« Răspuns #12 : 20.Mar.2009, 10:14:46 a.m. »
Laurentiu, era vorba de situatia in care cel cu proiectoare aprinse vine din fata, dar pentru ca ai adus vorba situatia e valabila si pentru cei care iti vin din spate. In trafic de regula asigurarea in oglinda se face destul de rapid. Cand traficul este aglomerat nu stai 10-15 secunde sa privesti in oglinda doar pentru ca un imbecil nu are chef sa respecte legea si i se pare lui ca are 4 oua daca masina lui se vede altfel decat a celorlalti. De cele mai multe ori are mai mult de 4 oua, dar toate le are in gura. Desigur ca sunt cadou de la ceilalti participanti la trafic.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 20.Mar.2009, 12:12:52 p.m. »
x
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 08:01:24 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Sony

« Răspuns #14 : 20.Mar.2009, 12:22:03 p.m. »
Cu ce sunt mai presus proiectoarele decat farurile atunci cand se ingana ziua cu noaptea? Cred ca daca ai folosi luminile de intalnire (faza scurta) ale farurilor ar fi arhisuficiente.
De ce unii nu respecta legea doar pentru a fi ei mai smecheri? De ce daca luminile alea sunt proiectate pentru ceata se gasesc destui care sa le foloseasca atunci cand nu e ceata? Astia fac parte din categoria celor care se scobesc in ureche cu cheia masinii chiar daca acea cheie a fost fabricata pentru cu totul altceva.
Justificari se gasesc destule. Am vazut cretini care mergeau pe autostrada la lasarea serii fara lumini. Justificarea lor era ca se vad mai bine flashurile atunci cand ruleaza cu 180-200 km/h pe banda a doua. Respectati legea, domnilor! Insa multi se gandesc cum sa fie ei mai aparte si nu cum sa participe la fluidizarea traficului si la cresterea sigurantei.
Cretinii care folosesc luminile de ceata pe ploaie motiveaza ca vad mai bine pe carosabilul umed. Nu isi pun deloc problema retinei celor care vin din sens opus si vad multe lumini atat deasupra cat si in oglinda umeda a asfaltului. Sau ca este neplacut sa vezi zeci de lumini refractate prin picaturile de apa de pe luneta. Fiecare idiot din asta are o justificare!  X-(

Offline adrian_r5

« Răspuns #15 : 20.Mar.2009, 12:35:59 p.m. »
Fiecare idiot din asta are o justificare!  X-(

... singura justificare e ca prostia nu doare :(
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Sony

« Răspuns #16 : 20.Mar.2009, 12:52:51 p.m. »
Daca vorbim de justificari pentru a incalca legea, va asigur ca si pedofilul are justificare pentru a va abuza copiii!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #17 : 20.Mar.2009, 01:00:54 p.m. »
Guys, fiecare cu parerea lui, gresita sau corecta. Faptul ca voi ajungeti sa va certati aici, nu schimba cu nimic realitatea. :notlst:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #18 : 20.Mar.2009, 01:07:09 p.m. »
    Proiectoarele ce ceata sunt facute pentru ceata. Punct.
    Orice justificare a utilizarii lor in alte conditii imi pare puerila. Si justificari vor exista tot timpul. Din nefericire marlanii din trafic care nu respecta legea, bunul simt si pe ceilalti participanti si-au gasit rapid o justificare devenita clasica:" mai bine sa planga masa decat mama"
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline Laurentiu

« Răspuns #19 : 20.Mar.2009, 02:46:11 p.m. »
x
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 07:55:03 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4