Autor Subiect: Urasc luminile de ceata  (Citit de 11776 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Urasc luminile de ceata
« Răspuns #40 : 21.Mar.2009, 11:16:32 a.m. »
x
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 07:53:51 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

« Răspuns #41 : 21.Mar.2009, 11:27:18 a.m. »
1. Dpmdv, la acest punct, ma simt cu inima impacata. Am recunoscut ca folosesc proiectoarele de ceata atit timp cit sa ma fac vizibil in trafic si fara sa deranjez pe altii. Momentul folosirii lor, mi-l aleg singur.
 Orice lege de la noi, in general, e interpretabila
Legea nu te readuce la viata si nici nu-ti va alina suferintele in urma unui accident rutier.

Asta e parerea ta ca te faci vizibil fara sa deranjezi ... cel pe care il orbesti este de alta parere.
Si care este interpretarea ta la "folosirea luminilor de ceata în alte conditii decât pe timp de ceata" ?
Da, asa este, legea nu te readuce la viata daca ai avut un accident din cauza ca ai fost orbit de luminile folosite excesiv de cel care vine din fata.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Sony

« Răspuns #42 : 21.Mar.2009, 12:58:55 p.m. »
Dom' Laurentiu, dupa cum spuneam si pedofilul se simte cu inima impacata cand iti abuzeaza copilul. O face pentru o cauza buna. Ti-l pregateste pentru viata sexuala.  :->
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #43 : 21.Mar.2009, 04:10:04 p.m. »
Oameni buni.....chill. Fiecare e liber sa faca cum vrea. Mai devreme sau mai tarziu cei care gresesc vor plati  (intr-un fel sau altul)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #44 : 21.Mar.2009, 04:18:12 p.m. »
Fiecare e liber sa faca cum vrea.

Nu ... fiecare e liber sa respecte legea  :baston: :baston: :baston:
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #45 : 21.Mar.2009, 04:26:14 p.m. »
In situatia data...avem dreptul de a ne exprima liber. Poti fi de acord cu parerea lui ori nu.
Eu sunt total de acord cu voi (@adrian_r5, @Sony, @rexkorki, s.a.m.d.)  dar.... sunt oameni care-s mai presus de lege.

P.S. Nu am vrut sa aduc ofense nimanui prin ce am scris mai sus. O consider o diferenta de opinie.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Sony

« Răspuns #46 : 21.Mar.2009, 06:03:40 p.m. »
Io am o intrebare pentru domnu' Laurentiu: Daca proiectoarele nu-s lumini de ceata, atunci ce sunt? Lumini de sustinere a artileriei antiaeriene?  :dknw: Ca totusi trebuie sa aiba si ele o denumire conform codului rutier. Ca doar nu poti sa montezi pe masina lumini care nu-s prevazute in acest cod rutier. De fapt unii pot... ca au mai multe oua...
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #47 : 23.Mar.2009, 12:21:31 p.m. »
   Cred ca ne invartim in jurul cozii. Vorbim aici de o axioma pe cere colegul Laurentiu nu o accepta ca atare. Eu sunt de acord cu el cand afirma ca proiectoarele trebuie utilizate si inalte conditii de ex. ploaie torentiala sau ninsoare abundenta, dar in utilizarea lor ziua pe principiul ca nu faci rau suntem total in dezacord. Toti stim ca odata ce acumulezi experienta soferia devine mai mult o rutina in care te bazezi preponderent pe reflexe. Ori daca iti formezi reflexul de a utiliza proiectoarele ziua, odata cu lasarea serii nu ai cum sa scapi de el...
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #48 : 23.Mar.2009, 12:38:55 p.m. »
Rutina ca rutina, dar pe Laurentiu chiar nu l-a deranjat niciodata lumina proiectoarelor de ceata de pe masinile celor ce vin din sens opus? Poate am eu probleme cu vederea, dar uneori sunt chiar deranjante.

Offline Laurentiu

« Răspuns #49 : 23.Mar.2009, 05:56:05 p.m. »
x
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 07:51:28 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!