Salut Si bine ai venit!
Daca nu ma insel am impresia ca am mai vorbit... dar oricum ar fi, sa o stapanesti sanatos sa te bucuri de ea, este superba masina.
Asa am vrut si eu sa-mi iau (mai putin HU cu multimedia), dar nu s-a putut din motive birocratice si nu am mai avut rabdare sa mai astept.
In privinta ambreiajului "rexkroki" are dreptate mai ai rabdare ca se lasa (ai doar 1300 de km

), toate isi vor da drumul in timp... acum si
consumul il ai mai mare este normal dupa vreo 6000 asa incepe sa se lase bine. Oricum alegand varianta diesel te-ai ales cu un cuplu bun la
turatii joase (undeva in jurul 2000-2500 rpm) nu este nevoie sa o ambalezi foarte tare ca sa treci anumite obstacole, mai degraba scoti
esp-ul daca vezi ca nu face fata in pante cu zapada si o lasi pe 4H lock. Daca este panta cu inclinare mai mare atunci 4L lock si esp-ul tcs-ul ies automat.
Vis-a-vis de turatia motorului... nu te lua dupa sunet (in sensul ca ti se pare turat si schimbi intr-o treapta superioara...), schimba peste 2300 de rpm si mai incolo
(peste sa zicem inca 1000 km) chiar mai sus. Din cauza acelui filtru de particule care se regenereaza prin ardere (temperatura pe evacuare).
Sa auzim de bine