Autor Subiect: Suzuki Grand Vitara DDIS - impreseii  (Citit de 22876 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline coq

Re: Suzuki Grand Vitara DDIS - impreseii
« Răspuns #40 : 21.Sep.2009, 12:40:36 a.m. »
Pai da este un avantaj ca mergi si afara zilnic (cat de putin) ca apuca sa mai arda din pulberea stransa acolo. Teava la mine arata super curata dau cu mana pe interior si nu ramane nimic pe degete... cred ca asa putea incerca si cu servetel... este curata curata.
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline vlpix

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #41 : 28.Sep.2009, 11:48:59 a.m. »
Si eu intentionez sa imi cumpar o masina cu 4x4. Inca mai caut... :dknw:
Avand in vedere ca prima mea masina a fost noul siwft, iar una din masinile parintilor este un sx4 as fi vrut sa imi iau un GV in 3usi. Singurul lucru pe care nu il pot intelege este cum de au facut cotiera aia atat de jos astfel incat nici nu imi ajunge cotul pe ea.  :-O Plus ca ar fi mers si un motor ceva mai tare fiindca 109cp care la greutatea masinii nu cred ca fac fata.

Offline grandvitara

• Full Member
  • Mesaje postate: 219
« Răspuns #42 : 28.Sep.2009, 11:58:19 a.m. »
vezi ca scaunul se regleaza si pe inaltime!depinde cine a mers in masina inainte.

Offline coq

« Răspuns #43 : 28.Sep.2009, 01:30:43 p.m. »
Salut
Vis-a-vis de cotiera exact cum a mentionat si "grandvitara"... scaunul se poate regla pe inaltime si chiar destul de mult... rezultand o diferenta mare fata de cotiera.
Motorizarea este intr-adevar mica fata de surata DDIS in 3 usi este adevarat varianta benzina este si mai usoara cu vreo 200 si ceva de kile... dar totusi si mie imi pare cam anemic motorul. Te poti pronunta sigur dupa un eventual drivetest. Mai mult m-ar deranja la motorizarea benzina alte aspecte... unul care iese in evidenta este faptul ca nu poti decupla esp-ul iar asta in conditii de off-road... ma refer nu la "extreme" ci un deal micut cu putina zapada sau noroi care iti va pune reale probleme daca nu poti dezactiva esp-ul.
Iar acum stau si ma gandesc... cine stie ce alte diferente a suferit "aceasta varianta" la sistemul de tractiune fata de suratele mai mari  :dknw:

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #44 : 28.Sep.2009, 10:49:08 p.m. »
Ce credeti despre GV 3.2 L JLX-EL AT navi 232 CP?

SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #45 : 29.Sep.2009, 08:57:31 a.m. »
Cine isi ia asa ceva clar nu-l intereseaza taxa de prima imatriculare si costurile ulterioare(anuale).
Go Terios!!!:)

Offline coq

« Răspuns #46 : 29.Sep.2009, 11:49:45 a.m. »
...si consumul pe langa cele mentionate (mai ales in teren accidentat)... asa ce sa spun cai la greu  :D
Cred ca se orienteaza mai mult catre celalalt segment de piata adepti gen... "In cat ia suta", "Facem o liniuta...?" etc
Interesant este faptul ca nu mai are tractiune integrala permanenta  :dknw: oare este ca la SX4 cu auto stie cineva?

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #47 : 29.Sep.2009, 03:48:31 p.m. »
Cine isi ia asa ceva clar nu-l intereseaza taxa de prima imatriculare si costurile ulterioare(anuale).

Corect, pentru ca este euro IV, taxa e cam 4500-5000 (exact cat reducerea de la suzuki ;) )...insa modelul cu motor 2.4 este euro V, si pana la 1 ian 2011, taxa de prima inmatriculare este 0...

Oricum, nu intrebam de pret, ci de masina si performante in sine.Si ma gandeam ca posesorii de GV au studiat mai bine ofertele de pe piata.Nu intreb ca sa ma aflu in treaba, ci pentru ca , tot vorbind in cercurile mele de prieteni despre suzuki (i-am cam innebunit cu masinuta, cu clubul  etc), am convins pe cineva sa se opreasca si sa se uite mai bine la GV(intentiona sa isi cumpere un tuareg sau o toyota land cruiser).That's all.

Post Merge: 29.Sep.2009, 03:51:43 p.m.

Interesant este faptul ca nu mai are tractiune integrala permanenta  :dknw: oare este ca la SX4 cu auto stie cineva?

@coq, daca raspunsul este la intrebarea mea, trebuie sa iti spun ca GV 3.2 AT ARE in continuare tractiune integrala permanenta. :)
« Ultima Modificare: 29.Sep.2009, 03:51:43 p.m. de Suzika »
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline coq

« Răspuns #48 : 30.Sep.2009, 01:40:23 a.m. »
Mda... eu nu am mai tinut pasul cu noile modele si m-am luat dupa meseriasii oficiali   :-/
cand am spus de tractiune

Offline AndreiM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #49 : 11.Aug.2015, 09:45:44 p.m. »
Bine v-am gasit!
Am o intrebare pentru posesorii de GV 1.9DDIS dupa anul 2011, care poate parea stupida: ce turatie are masina in ultima treapta de viteza( 5, sper ca nu gresesc) la 2800 respectiv 3000rot/min.
Ca sa lamuresc problema, imi face cu ochiul modelul de mai sus insa masina devenind una folosita zi cu zi si la iesiri mai lungi( incluzand autostrada) ma intereseaza acest aspect.
Multumesc.