Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Un baaaanc :)
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
23
24
25
26
27
[
28
]
29
30
31
32
33
...
348
Mergi Jos
Autor
Subiect: Un baaaanc :) (Citit de 435997 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
WayOfLife
Hero Member
Mesaje postate: 2846
Gen:
Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Un baaaanc :)
«
Răspuns #270 :
11.Mai.2009, 01:28:51 p.m. »
Badea Gheorghe si badea Ion dormeau intr-o camera de hotel. A doua zi, badea Ion e gasit mort! Vine politia si-l intreaba pe badea Gheorghe: - A zis ceva badea Ion inainte de a muri? - Pai o zas "Mi-e rau" - Si tu n-ai facut nimic? - Pai ce, mie mi-e mai bine?
Care e diferenta dintre Monica Lewinski si restul americanilor?
R:Americanii daca vreau o p**a la Casa Alba trebuie sa voteze...
O furnica statea necajita pe marginea Dunarii deoarece nu putea sa treaca Dunarea.Deodata il zareste pe elefan.
-Elefantule,elefantule, te rog, trece-ma si pe mine pe malul celalalt.
Elefantul o trecu
-Multumesc,multumesc!zise furnica
-Hai, lasa vrajelile si dezbraca-te!zise elefantul.
memorat
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
danker
Hero Member
Mesaje postate: 2362
Gen:
«
Răspuns #271 :
12.Mai.2009, 11:29:26 p.m. »
- Sotul vine din baie, dezbracat, si se urca in pat. Sotia il vede si incepe:
- Vai, draga, am o durere ingrozitoare de cap!.
- Perfect , spune sotul. Tocmai vin din baie, unde mi-am pudrat penisul cu aspirina. O administrezi pe cale orala, sau ca supozitor?
- Pe parintii lui Bula i-a apucat o dorinta nebuna de a face dragoste dar, Bula e tot timpul acasa si nu vrea sa iasa afara sa se joace. Tatal ii spune: -Bine Bula, daca nu vrei sa iesi afara...... atunci stai pe balcon si te uiti pe strada. Pentru fiecare domn imbracat in negru, pe care o sa-l vezi ... o sa-ti dau 10RON.Bine? Si uite asa Bula sta pe balcon, cauta barbati imbracati in costume negre si parintii fac dragoste in dormitor. -Pe unul il vad! striga Bula. -Bine fiule, numara mai departe! striga tatal din dormitor. - Mai vad unul! striga Bula...... - Si altul si.... ai..ai..ai.... taticule....partida asta o sa te coste mult , ca trece o inmormantare!
«
Ultima Modificare: 13.Mai.2009, 02:49:40 p.m. de danker62
»
memorat
Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
WayOfLife
Hero Member
Mesaje postate: 2846
Gen:
Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
«
Răspuns #272 :
14.Mai.2009, 03:23:28 p.m. »
Intr-o frizerie intra un ofiter american plin de decoratii, abia intors din Irak. Frizerita il intreaba:
- Cum mai merge treaba in Irak?
- Bine, bine, raspunde americanul, vizibil deranjat de intrebare.
Dupa inca doua minute, frizerita iar il intreaba:
- Cum mai merge treaba in Irak? Iar ofiterul se enerveaza progresiv. Ofiterul pleaca, iar colegele o intreaba:
- De ce i-ai pus de atatea ori intrebarea?
- Pentru ca, de cate ori isi aducea aminte de Irak, americanului i se ridica parul in cap si mi-era mai usor sa-l tund.
i:Ce-i mic si verde si merge pe perete?
R:Un castravete cu vointa...
memorat
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
Leutz
Hero Member
Mesaje postate: 2752
Gen:
Canberra
«
Răspuns #273 :
14.Mai.2009, 09:52:04 p.m. »
Explicatia intuitiva a buclei infinite, la cursul de initiere in tainele programarii calculatoarelor:
Directorul unei firme îi spune secretarei:
- Vom pleca pentru o săptămână în străinătate la un congres şi sper să ne simţim bine împreună. Fă toate pregătirile necesare pentru călătorie...
Secretara îşi sună soţul:
- Voi pleca cu şeful la un congres, în străinătate, pentru o săptămână. Te rog, dragul meu, ai grijă de tine în acest timp.
Soţul îşi sună amanta:
- Nevastă-mea pleacă în străinătate pentru o săptămână. Hai să ne petrecem săptămâna asta împreună, prinţesa mea...
Amanta, care este învăţătoare la o şcoală particulară, îşi anunţă copiii:
- Pentru că săptămâna viitoare am de rezolvat o problemă, voi lipsi de la şcoală. Deci săptămâna viitoare nu veniţi la şcoală.
Unul dintre copii, pentru că îşi iubeşte foarte mult bunicul, fuge la el şi îi spune:
- Bunicule, săptămâna viitoare nu trebuie să merg la şcoală. Mi-ai promis că dacă vom avea timp liber vom merge la munte împreună.
Bunicul, (care este directorul din această istorioară) îşi iubeşte foarte mult nepotul. Ca urmare o sună pe secretară şi îi spune:
- Nepotul meu m-a rugat să-mi petrec săptămâna viitoare cu el, aşa încât nu vom mai merge la congresul din străinătate. Te rog fă demersurile de anulare a călătoriei.
Secretara îşi sună soţul:
- Directorul şi-a anulat călătoria aşa încât vom rămâne împreună, dragul meu...
Soţul îşi sună amanta:
- Nu ne mai putem petrece săptămâna viitoare împreună pentru că soţia mea nu mai pleacă în călătorie.
Amanta îi anunţă pe copiii de la şcoală :
- Problema pe care o aveam s-a rezolvat aşa încât săptămâna viitoare toată lumea vine la şcoală.
Copilul îi spune bunicului:
- Bunicule, săptămâna viitoare mergem la şcoală aşa că, îmi pare rău dar nu mai pot să-ţi ţin companie.
Bunicul director îşi sună secretara :
- Nepotul meu tocmai m-a sunat să-mi spună că nu mai poate petrece săptămâna viitoare cu mine. Ca urmare continuă pregătirile pentru plecarea la congres...
memorat
SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019
coq
Hero Member
Mesaje postate: 866
Gen:
«
Răspuns #274 :
14.Mai.2009, 09:59:50 p.m. »
Tare
memorat
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |
danker
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #275 :
15.Mai.2009, 03:21:48 p.m. »
Un baietel de trei ani isi examineaza testiculele in timp ce face baie si intreaba:
- Mami, astia sunt creierii mei?
- Nu inca, dragul meu!
memorat
Vitara 1,6 benzinara
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #276 :
15.Mai.2009, 04:02:43 p.m. »
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
gabin
Hero Member
Mesaje postate: 1106
Gen:
«
Răspuns #277 :
16.Mai.2009, 12:19:08 a.m. »
Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou.
Fata logodita a spus:
- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.
Amanta s-a laudat si ea:
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui.. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!
In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am ! echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi.
- Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?
memorat
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT
.:.
Apex
Ferodo
Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."
danker
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #278 :
17.Mai.2009, 11:58:56 p.m. »
Sotia ajunge acasa de la cumparaturi si îsi gaseste sotul în pat cu o tânara frumoasa. Fiind furioasa, sotul o opreste si îi explica:
- În drum spre casa, am zarit- o pe aceasta tânara în haine zdrentuite pe autostrada, facând autostopul..
- Fiind flamânda, mi s- a facut mila si am adus- o acasa, i- am fript carnea de mult uitata de tine în frigider.
- Fiind desculta, i- am dat sandalele tale bune, care zici ca nu mai sunt la moda.
- Fiindu-i frig, i-am dat puloverul ce ti l-am facut cadou de ziua ta, dar care n-ai vrut sa-l porti pentru ca nu ti se potrivea culoarea.
- Având pantalonii rupti, i-am dat unul din zecile de jeansi ce tot îti ramân mici, dar sunt aproape noi.
- Când a dat sa plece, fata m-a întrebat:
- Mai este ceva ce sotia ta nu mai foloseste?
memorat
Vitara 1,6 benzinara
DjLuciano
Sr. Member
Mesaje postate: 250
Gen:
«
Răspuns #279 :
18.Mai.2009, 12:00:42 a.m. »
memorat
enjoy clubbing!!!
Tipărire
Pagini: