Autor Subiect: Un baaaanc :)  (Citit de 435459 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Un baaaanc :)
« Răspuns #280 : 18.Mai.2009, 12:02:08 a.m. »
Noapte de iarna, furtuna, un brutar tocmai voia sa inchida magazinul,
cand intra pe usa un client infrigurat care voia sa cumpere doua
cornuri.
- Sunteti insurat, domnule? intreaba brutarul.
- Bineinteles! Dar ce, credeti ca mama m-ar fi trimis la cumparaturi
pe o vreme ca asta?!
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #281 : 18.Mai.2009, 10:54:29 p.m. »
Un altfel de rugaciune:
Citat
Tatal Nostru, Care esti pe Internet, Sfinteasca-se rooterele tale, Fie fibra Ta optica, Faca-se conexiunea Ta , Precum la aia cu antene, Asa si la noi cu modemul. Viteza noastra, pe care o prindem doar noaptea, Da-ne-o noua si ziua Si ne iarta noua conturile noastre pirat, Precum si noi iertam facturile providerilor nostri. Si nu ne duce pe noi spre "flood" Si ne izbaveste de "lag"! Acum si-n veci vecilor , " @dmin! "
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Online MariusMGP

« Răspuns #282 : 19.Mai.2009, 02:38:27 p.m. »
Pe o stradă întunecată mergea o tipă. La un moment dat aude paşi în urma ei.
Când se uită tipa vede o arătare apocaliptică cu braţele desfăcute la maximum, ochii holbaţi, mers poticnit, nasul turtit, buzele strivite...
Îngrozită tipa ia o piatră şi o aruncă spre monstru: "Zaaaaang!" La care monstrul:
- Mama mă-sii de geam, că de-o săptămână încerc să ajung cu el acasă!

Offline danker

« Răspuns #283 : 19.Mai.2009, 03:12:23 p.m. »
- O planeta trece pe linga planeta Pamint si o intreaba: - Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine... Stii... mi-au iesit Homo Sapiens...
- Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!

-O femeie la vreo 30-33 ani, dupa ce si-a rezolvat treburile in capitala de judet voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani.
Se apropie de un taximetrist si ii spune:
- Uite , tre' s-ajung si eu in Trescovenii de Sus, dar nu am bani....Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las' ca ne socotim noi pe drum ! zice taximetristul. Dupa vreo ora, opreste taximetristul pe un camp, ia o patura din portbagaj si o asterne pe-o mandretze de lucerna.
Femeia, ingrijorata, ii zice:
- Vai, dar nu pot sa fac asta, sunt maritata, am acasa doi copii!
- Si ce? Si eu sunt insurat, am femeie, am copii, dar am si 40 de iepuri de hranit, asa ca taci si rupe lucerna !!
« Ultima Modificare: 19.Mai.2009, 11:14:42 p.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
« Răspuns #284 : 20.Mai.2009, 08:01:57 p.m. »
Thomas - cel mai bun elev din clasa!

Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta.
-Ce vrei sa-mi zici Thomas?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta, ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si ii spune lui Thomas ca trebuie sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
-Sa vedem Thomas: 3x4?
-12
- si 6x6?
-36, domnule director.
-Capitala Japoniei?
-Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora, Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului, domnul director este multumit, dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari. Amandoi accepta.

Profa incepe:
-Thomas, vaca are 4 si eu am 2; ce este?
-Picioarele, doamna.
-Corect; ce gasim in pantalonii tai si nu gasim in ai mei? Directorul se mira de intrebare...
-Buzunare, doamna…
-Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
-In Africa, doamna! raspunde copilul fara sa ezite.
-Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde:
-Oja pt unghii, doamna.
-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
-Genunchi, doamna!
-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
-Patul, doamna!
-Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
-Limba dumneavoastra, doamna!
-Ce cuvant care incepe cu litera C... inseamna ceva care poate sa fie umed sau uscat si pe care barbatii le place sa-l priveasca?
-Cerul! spune Thomas
Directorul sufla usurat, transpirat decide sa opreasca testul si spune:
-Nu o sa te trimit la liceu, o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test.....

Morala: Cu inaintarea in varsta, devenim perversi!

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline danker

« Răspuns #285 : 21.Mai.2009, 01:59:38 p.m. »
Unul mai jerpelit intră într-o bancă. La ghişeu, îi zice fetei:
- Duduie, vreau să depun nişte c****i de bani în c****ul vostru de bancă...
- Domnule, în banca noastra, noi nu permitem asemenea vocabular. Îl chem pe şefu'.
- Care-i problema, domnule? întreabă şefu'.
- I-am zis duduii că vreau să depun nişte c****i de bani în c****ul vostru de bancă...
- Despre ce sumă-i vorba ?
- A, un c***t de vreo două milioane de dolari...
- Şi curva asta nu vrea să vă servească?
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #286 : 21.Mai.2009, 04:00:54 p.m. »
A aparut un nou virus avand denumirea: "munca". Daca primesti vreo "munca" de la vreun coleg sau de la seful tau, sub nici o forma nu te atinge de ea! Acest virus poate distruge complet viata ta personala. Daca vei considera ca ai fost infectat, ia-ti urgent haina si 2 prieteni, duceti-va la primul bar si incercati sa va devirusati. Comandati 3 pahare de ceva, repetati de 4 ori, dupa care veti constata ca "munca" s-a sters complet din capul vostru ... Trimite urgent acest msg. cel putin la 5 prieteni. Daca observi ca nu ai 5 prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul "munca" si acesta iti guverneaza deja viata.

Motto: Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei !
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #287 : 21.Mai.2009, 04:38:10 p.m. »
Statusurile manelistilor pe Yahoo Messenger:
- Pe turbosistem (available)
- Număr bani (busy)
- la Miss Piranda (stepped out)
- Întorc caseta şi vin (be right back) - Îmi aştept dedicaţia pe Taraf (not at my desk) - Ascult muzică la telefon (on the phone)
- Duşmanii pândeşte (invisible to everyone)
- Blestem şi plâng (offline)

Doua taranci pe camp la cules morcovi. Una dintre ele scoate um morcov enorm si noduros si zice: - Uite asa are scula Badea Gheorghe al meu! - Asa de mare?!!!! - Nu, asa de murdara ...

Intr-un spital de nebuni, directorul spitalului s-a gandit sa faca un test pacientilor pentru a vedea daca s-a mai vindecat vreo unul. Un asistent i-a propus sa deseneze o usa, pe un perete, pe care sa scrie: Iesire! A doua zi, nebunii se izbeau in usa desenata sa iasa afara. Unul din ei se uita la ei si radea. Doctorul cand l-a vazut pe respectivul, a zis:
- Asta e sanatos! sa-i facem externarea. A treia zi inainte de externare doctorul il intreaba:
- Tu de ce n-ai vrut sa fugi pe usa aia? La care nebunul zice:
- Cum sa fug, cand cheia era la mine...

De ce submarinele albaneze ies la suprafata din doua in doua minute? Ca sa ia aer vaslasii ... :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Sony

« Răspuns #288 : 21.Mai.2009, 06:27:32 p.m. »
Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor :
"Bluji am, jeaca-mi cumpar, oleaca de bataie stiu... acu ma duc la Bucuresti"
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline hugbear

« Răspuns #289 : 21.Mai.2009, 11:29:32 p.m. »
Motto: Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei !
Noua nu ne e frica de munca, pentru ca stim sa ne ferim de ea!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon