0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
gata si concediul in thassos. 2000 km, citeva plaje noi, nevizitate in concediile trecute... la scala - frumos amenajata, mai de fitze, nu stiu preturi, am vazut-o din fuga ca am aflat tirziu de ea, la vreo 2-3 km de limenas, spre prinos kekes - la 2 km sud de aliki, neamenajata, o splendoare glyfada - o dezamagire, mica si cu acces greoi, desi e prezentata drept o plaja faina typiti - la vreo 2 km vest de limenaria, mai mult asa decit asa, poza "oficiala" e faina, da' in afara de asta, e o plaja obisnuita paradis - partea de nord, pe stinci imense, ca partea de sud o stiam... pachis - la vreo 5-6 km de limenas, spre prinos... si o taverna buna... makryamos - frumoasa, faina si taverna de linga plaja... marble - amenajata (de curind, am inteles), o plaja exclusiv romaneasca... printre zecile de masini de romania am vazut doar 1 masina de grecia si 2 de bulgaria... a 2-a masina de grecia era inchiriata de... romani... m-au intrebat daca e bun drumul catre plaja... la indicatiile unor prieteni am gasit si taverna cu 5euro portia de caracatita / calamari... buna mincarea, da' nu extraordinara... enavlion - la terasse - buna mincarea, tare de tot... si atmosfera beton... in crisi amoudia in centru... o taverna beton in golden beach in partea de nord - cred ca se numeste freda... o taverna faina la intrarea din nord in kinira si 2 mai putin faine la intrarea din sud (sint 3 de toate, din cite am vazut eu...)o plimbare pe munte cu jimny, roti neechilibrate bine (pe la 70 km/h tremuram tot), imi place cum urca pe munte, pacat ca n-am nimerit traseul dorit si am ajuns... habar n-am unde am ajuns... si ne-am intors pe acelasi drum la civilizatie... abia astept urmatorul concediu...
Insa drumul inapoi pana la masina este greoi, tre sa urci dealul pe o caldura ingrozitoare...
Am fost o zi si la Marble Beach - nu puteam rata Mi-a placut, insa e prea plin de romani Am ajuns acolo la 9 si-un sfert, imi spusese cineva ca tre sa mergi devreme. Ei bine, era deja aglomerat Nu stiu la ce ora s-or fi dus oamenii aia acolo, dar primele randuri de sezlonguri erau pline.
Adevarat relax! Noi cand am fost pe insula cred ca am facut vreo 500km loco.
Marble Beach [...] preturi pe masura