Autor Subiect: Grecia - Thassos (Thasos) Island  (Citit de 17252 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Grecia - Thassos (Thasos) Island
« : 20.Iun.2011, 07:29:47 p.m. »
So... in minunatul weekend prelungit am dat si eu o fuga pana in Thassos sa vad despre ce e vorba :) (din pacate nu mi-am putut lua concediu sa merg in Zakynthos :(, dar trecand peste asta a fost un weekend frumos)

Drumul:

- Am mers numai noaptea (am plecat la 22:30 din Bucuresti) si pe la 10 dimineata eram deja la plaja cu berea de la ora 10 in mana :)

- Am facut cam 9 ore, mers regulamentar, consum 7.4% (nu am avut probleme cu politia :P)

- Bac-ul a costat 28 EUR dus (4 persoane + masina)

Cazare:

- cazare am stat la http://www.hotel-esperia.gr/ intre Potos si Limenaria, hotelul arata chiar mai bine in realitate decat in poze .. am vrut sa evit eventuala aglomeratie. Cost cazare a fost 35 eur / noapte cu mic dejun, bere 3 eur sticla, cola 2 eur

Cum s-au desfasurat lucrurile: :P

- prima zi bere/plaja/baie dupa un drum destul de lung si stresant (cand mai erau 80km pana in Kiramoti de unde am luat bac-ul GPS-ul arata 3h 30 de min ... credeam ca s-a stricat dar nu ... a trebuit sa trecem un munte cu pante si curbe destul de naspa)

- ziua 2 - am vazut ca e soare si am plecat spre cea mai misto plaja de pe insula Paradise Beach (asa a si fost .. o sa vedeti poze ceva mai tarziu)

- ziua 3 - nori, ploaie, etc .. asa ca am plecat la un Safari pe munti cu zuza :D (cascada, varf, un sat parasit Kastro, oi, capre, livezi de maslini, etc)

- ziua 4 - a inceput cu nori si am zis ca dam o tura de insula sa vedem ce si cum.. pe unde am prins soare am facut o baie, am vizitat o manastire draguta, thasos (traseu montan cu serpi aventuri etc :P), limenaria, potos)

- ziua 5 - am facut o croaziera pe mare, pescuit, gratar in golf, sarituri intr-o apa superba, plaja pe taram salbatic (25 eur / pers)

si pe la 19:00 am plecat spre casa :(

Mancare:

- am mancat in fiecare seara pe la restaurantele de pe acolo (evident numai peste :P) cu preturi destul de ok .. cam 25 eur 2 persoane. Intr-o singura zi am dat ceva mai mult ..  40 eur in Limenaria.

Pana acum am considerat grecia ceva accesibil si foarte aproape asa ca am cam ignorat aceasta tara, dar acum imi dau seama ca ma atrage foarte mult... si or sa mai urmeze si alte concedii/vacante prin Grecia.

O sa revin si cu poze :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Grecia - Thassos (Thasos) Island
« Răspuns #1 : 20.Iun.2011, 10:29:22 p.m. »
In sfarsit ai luat taurul de coarne si ai deschis topicul asta. Cat despre treaba cu accesibil, la fel si noi. Spre rusinea noastra nu ajuns pana acu' in insorita Grecie - de altfel este tara preferata a fratelui meu 'canadian'. Daca mai faci escapade d'astea sa ne luati si pe noi in calcul :P
Astept poznele ;)

Sent from my iPad
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 21.Iun.2011, 11:05:25 a.m. »
Eu sunt fan declarat al Greciei :D Am fost de 4 ori pana acum si as mai merge. Anul asta nu cred ca reusim, avand deja altele in plan, dar poate vara viitoare mai incercam o tura.
La cat de frumos e in Grecia si la cum stiu eu ca face @whizzy poze... abia astept sa le vad!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 22.Iun.2011, 12:04:56 a.m. »
dupa ce anul trecut nu mai gaseam loc aici,, anul acesta m-au anuntat ei cum stau cu locurile:

DEAR,

WE THANK YOU FOR THE PREFERENCE THAT US YOU HAVE SHOWN IN THE PAST

WE WOULD WANT YOU TO NOTIFY A SPECIAL OFFER THAT WE HAVE UP TO 20JULY AND FROM 25 AUGUST UP TO END OF SEPTEMBER
150 EUROS THE WEEK FOR A DOUBLE  ROOM
AND 170 EUROS THE WEEK THE TRIPLE ROOM

WE WAIT FOR YOUR ANSWER WITH JOY IN ORDER TO WE OFFER TO YOU UNFORGETTABLE INTERRUPTIONS

In green all around sides in the more beautiful beach of Thassos, in the GOLDEN SANDY BEACH (under Virgin Mary), is found STUDIOS PANORAMA.

Provides studios with completely equipped cookers, television, Air Condition while each room has his own balcony.

It abstains 400 m. from the beach, giving your quietness, dew, and view in the all trick of Golden Sandy beach.

Exists space shaped under olive trees in order to you enjoy the coffee or your drink as well as barbeque free it is used, from all!!!

We promised to you that our hospitality in combination with the pleasant environment, they will make your interruptions unforgettable.

BEST REGARDS
STUDIOS PANORAMA
www.panoramastudios.gr
panorama_thasos@yahoo.gr

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #4 : 22.Iun.2011, 05:40:17 p.m. »
momentan am reusit doar sa postez pe blog despre Thassos: http://de-weekend.blogspot.com/2011/06/grecia-thassos-island.html asa ca va invit pe insula de emerald :)

Sper ca maine sa pun si aici tot ce trebuie !

Offline dpavel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #5 : 23.Iun.2011, 12:01:39 p.m. »
Cum e drumul de la Zlatograd la autostrada si cat timp ai facut?
Nu e mai rapid si facil sa se intre in Grecia pe la Svilengrad, tinand cont ca drumul este mai orizontal si preponderent pe autostrada?

Offline Leutzu

« Răspuns #6 : 24.Iun.2011, 11:11:45 a.m. »
pe unde ai luat-o sa ajungi la cascada. Am auzit ca e foarte misto acolo, dar nu am inteles unde. E pe undeva prin mijlocul insulei parca, dar nu stiu de unde pleaca drumul.

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #7 : 24.Iun.2011, 04:59:15 p.m. »
Drumul pleaca din Limenaria, urmaresti indicatorul Kastro (drumul este offroad ... dar destul de light, toata lumea din thassos zice ca e imposibil de facut cu "masina asta", eu nu l-am gasit pe GPS)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #8 : 24.Iun.2011, 05:22:54 p.m. »
Inchiriem un Jimny? :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutzu

« Răspuns #9 : 26.Iun.2011, 04:07:14 a.m. »
Eu sigur ca aia voi face :))