So... in minunatul weekend prelungit am dat si eu o fuga pana in Thassos sa vad despre ce e vorba

(din pacate nu mi-am putut lua concediu sa merg in Zakynthos

, dar trecand peste asta a fost un weekend frumos)
Drumul:
- Am mers numai noaptea (am plecat la 22:30 din Bucuresti) si pe la 10 dimineata eram deja la plaja cu berea de la ora 10 in mana

- Am facut cam 9 ore, mers regulamentar, consum 7.4% (nu am avut probleme cu politia

)
- Bac-ul a costat 28 EUR dus (4 persoane + masina)
Cazare:
- cazare am stat la
http://www.hotel-esperia.gr/ intre Potos si Limenaria, hotelul arata chiar mai bine in realitate decat in poze .. am vrut sa evit eventuala aglomeratie. Cost cazare a fost 35 eur / noapte cu mic dejun, bere 3 eur sticla, cola 2 eur
Cum s-au desfasurat lucrurile:

- prima zi bere/plaja/baie dupa un drum destul de lung si stresant (cand mai erau 80km pana in Kiramoti de unde am luat bac-ul GPS-ul arata 3h 30 de min ... credeam ca s-a stricat dar nu ... a trebuit sa trecem un munte cu pante si curbe destul de naspa)
- ziua 2 - am vazut ca e soare si am plecat spre cea mai misto plaja de pe insula Paradise Beach (asa a si fost .. o sa vedeti poze ceva mai tarziu)
- ziua 3 - nori, ploaie, etc .. asa ca am plecat la un Safari pe munti cu zuza

(cascada, varf, un sat parasit Kastro, oi, capre, livezi de maslini, etc)
- ziua 4 - a inceput cu nori si am zis ca dam o tura de insula sa vedem ce si cum.. pe unde am prins soare am facut o baie, am vizitat o manastire draguta, thasos (traseu montan cu serpi aventuri etc

), limenaria, potos)
- ziua 5 - am facut o croaziera pe mare, pescuit, gratar in golf, sarituri intr-o apa superba, plaja pe taram salbatic (25 eur / pers)
si pe la 19:00 am plecat spre casa

Mancare:
- am mancat in fiecare seara pe la restaurantele de pe acolo (evident numai peste

) cu preturi destul de ok .. cam 25 eur 2 persoane. Intr-o singura zi am dat ceva mai mult .. 40 eur in Limenaria.

Pana acum am considerat grecia ceva accesibil si foarte aproape asa ca am cam ignorat aceasta tara, dar acum imi dau seama ca ma atrage foarte mult... si or sa mai urmeze si alte concedii/vacante prin Grecia.
O sa revin si cu poze