Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 421422 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #880 : 26.Iul.2016, 01:04:50 p.m. »
Dar de noul Megane 4 sedan ce parere aveti ? Mie mi se pare foarte reusit !  :happy:
http://www.automarket.ro/stiri/mini-talisman-imagini-si-detalii-oficiale-cu-noul-renault-megane-sedan-72083.html
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline fireburn

« Răspuns #881 : 26.Iul.2016, 02:03:48 p.m. »
Mie imi place.
Renault deseneaza bine de cativa ani.

Offline boga81

« Răspuns #882 : 26.Iul.2016, 02:05:29 p.m. »
De cand cu Laurens la design, e bine.
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline boga81

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #884 : 04.Aug.2016, 06:25:11 p.m. »
^^^
How we do it

printre altele...   At the end of the test, the average fuel consumption on the test route is calculated from the CO2 emissions.    :-/

Offline hugbear

« Răspuns #885 : 04.Aug.2016, 07:16:00 p.m. »
De asemenea:
Citat
Car engines are less efficient when cold, so we always make sure that cars are fully up to temperature before starting a fuel test.
Da' de ce, mă rog?! Combustibilul ars până la încălzirea motorului nu tot din rezervorul/buzunarul meu vine?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline mpamfil

« Răspuns #886 : 04.Aug.2016, 07:26:01 p.m. »
Raspunsul e simplu, vorbim de teste care teoretic trebuie realizate in conditii identice ca sa aibe cat de cat o relevanta, banuiesc ca se cauta a se calcula functionarea in conditii asemanatoare cat mai aproape de ideal. La fel cum sunt si normele europene pentru testarea consumului, cele folosite pentru a obtine valorile inscrise in fisa tehnica.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #887 : 04.Aug.2016, 07:36:16 p.m. »
pai da, si atunci vine Xulescu care face 3,5 km dimineata catre servici cu motorul rece si se plange ca are 12% consum cand conform normelor trebuia sa fie de 5,5  :-))

Offline Cosmin09

« Răspuns #888 : 04.Aug.2016, 07:39:54 p.m. »
Cat de cald ar trebui sa fie motorul si ce ar trebui sa-mi arate mie in bord indicatorul de temperatura al lichidului de racire, ca sa fie cald motorul si sa am un consum cat mai redus?
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline hugbear

« Răspuns #889 : 04.Aug.2016, 08:49:03 p.m. »
Raspunsul e simplu...
... dar greșit. Revista susținea că are pretenția să realizeze un consum real. Consumul real = cât bag la pompă / nr. de kilometri parcurși. A, dacă vrei să detaliezi, atunci alegi un „eșantion reprezentativ”, calculezi media, distribuția etc.

pai da, si atunci vine Xulescu care face 3,5 km dimineata catre servici cu motorul rece si se plange ca are 12% consum cand conform normelor trebuia sa fie de 5,5  :-))
Cu precizarea că pe Xulescu îl cheamă hugbear. Și că nu se plânge!!  :->
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon