Skoda si-a lansat mult-trambitatul frate mai mic al Yeti -
Kodiak.

Cateva observatii personale:
- linia generala a masinii imi pare ca aduce cu Jeep Grand Cherokee (faruri inguste, frontal masiv, partea din spate cu al 3-lea rand de geamuri); de curiozitate, am vrut sa vad cum sta la dimensiuni - e cu 12cm mai scurt decat Jeep.
- la cata masina e, stau sa ma gandesc la ce s-a facut rabat (cat plastic in loc de fier inglobeaza) pentru a avea o masa de 1.5 t (versiunile cu motorul de 1.4), comparativ cu cele 2.4t ale sus-numitului Jeep.
- nu stiu cum s-au gandit ei sa puna motor de 1.4 (fie el si turbo) pe o masina ce ajunge (odata incarcata pentru un concediu) la o greutate de 2t...

Mai mult, nu stiu cum s-au gandit sa monteze chiar si versiunea cu ACT (dezactivarea a doi cilindri, in anumite conditii de incarcare si viteza mici) a motorului 1.4TSI - mi se pare ok pe masini de oras (gen Polo/Golf), dar inclin sa cred ca e inadecvat unei masini de 4.7m lungime si 1.5t la gol.
- tinand cont de toate astea, chiar sunt curios care este media duratei de viata pentru o masina d'asta - o depasi 10ani/150,000km ?!