0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Care maner de deschidere nu ti-a placut? Cel interior, ori cel exterior?
Suzuki renunță în Europa la motorul strong hibrid de 1,5.Rămâne mild-hibridul de 1,4.
Deci, da. Prăbușirea industriei auto continuă.
Citat din: ntire2000 din 15.Dec.2025, 10:00:54 p.m.Deci, da. Prăbușirea industriei auto continuă. Eu nu stiu de ce ne miram? Nu trebuia sa vina si momentul asta, cand va fi supraproductie?!Cel mai simplu e sa cautam cate unitati facea Dacia in 2000 sau 2005 si cate face acum, iar diferenta este enorma. Cate masini sa detina o familie? Cat de proaste sa le faci incat dupa 5 ani s-o casezi? Mai ales ca preturile in loc sa scada, cresc vertiginos. Ei, producatorii deja vor mai multi bani, bani, bani, bani. E drept ca sufera si niste nevinovati, victime colaterale se numesc, dar cine mai vrea sa tina o uzina in 2025 cu productia de acum 20 de ani??! Nimeni, pentru ca acum ce faceau 3 uzine, produce una singura.
Dupa logica ta, chinezii sunt niste fraieri, deoarece construiesc fabrici de masini multe. Fara folos, fiindca e supraproductie.Chestiunea asta eu o vad altfel: unii productori devin mai competitivi, altii nu. Si daca esti destept sa produci masini vandabile, chiar si pentru juma' de secol, nu pentru eternitate, tot esti in castig.