Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 445563 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kellogs

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #1710 : 03.Dec.2018, 08:57:23 p.m. »
Citat
Olanda a ordonat rechemarea unui model Suzuki

Nuuu... huo!
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1711 : 04.Dec.2018, 08:08:00 a.m. »

Offline shpeedy

« Răspuns #1712 : 05.Dec.2018, 09:43:19 p.m. »
Cand vezi cate stele EuroNCAP a primit versiunea stock a noului Wrangler parca par acceptabile rezultatele Jimny/Ignis/Duster...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

« Răspuns #1713 : 06.Dec.2018, 05:18:14 p.m. »
Ce chestie am gasit pe net (info disponibila oricui) - next-gen S-Cross, estimata pentru 20-20, ar urma sa aiba si versiune plug-in hybrid... Cine ar fi crezut?!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: ...

Offline Lerua07

• Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline toma

« Răspuns #1715 : 07.Dec.2018, 09:05:12 p.m. »
Dacia Duster are un concurent serios chiar în România.

Citat
Potrivit estimărilor, cele două SUV-uri produse în România, Dacia Duster şi Ford EcoSport, vor avea aproape 50.000 de unităţi exportate pe piaţa germană, iar lupta comercială devine extrem de strânsă, arată datele analizate de Profit.ro. Chiar dacă pe piaţa europeană, Dacia Duster rămâne încă la un nivel ridicat al vânzărilor comparativ cu Ford EcoSport, fiind în top 5 al celor mai vândute SUV-uri, pe piața din Germania modelul produs de americanii de la Ford în uzina din Craiova are un succes remarcabil. Rezultatele statistice oficiale pentru luna noiembrie arată cifre aproape duble pentru SUV-ul de la Craiova faţă de cel de la Piteşti.

Bine pentru Romania
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1716 : 11.Dec.2018, 05:21:47 p.m. »
Daca Turcia e pe lista scurta...sunt favoriti. Au si legaturi, si desfacere, si forta de munca, si interese inalte...ca Poarta de inalte...
Ce va spuneam? Cititi aici...

https://adevarul.ro/economie/afaceri/volkswagen-ales-romania-bulgaria-turcia-noua-fabrica-incepe-productia-1_5c0f9fe3df52022f75584d58/index.html

Urasc sa am dreptate...pentru ca prea des am la lucrurile care nu ne fac viata mai usoara...
Sursa citata este:

https://www.bloomberght.com/haberler/haber/2179462-volkswagen-turkiye-de-fabrika-yatirimi-yapacak

care tradusa de google ne da o informatie cred eu decisiva: de 10 ani turcii incearca sa convinga VW sa investeasca acolo...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1717 : 11.Dec.2018, 05:41:18 p.m. »
https://www.stiripesurse.ro/nebunie-pe-pia-a-auto-din-europa-scandalul-dieselgate-ia-amploare-mai-multe-modele-de-ma-ini-rech_1308117.html

Mie toata tarasenia asta imi suna  ca o mare facatura. Francezul zicea "cherchez la femme!" (inainte de invazie). Cand China isi face Combinat de baterii  si de masini electrice (dupa modelul combinatelor de facut vapoare care au luat toate comenzile de cargouri din Europa) ce sa mai faca europenii cu dieseluri? Asa ca au pus in scena o intreaga piesa de teatru prin care ii convinge pe europeni/americani sa schimbe macazul (la noi de exemplu dieselul inca este "varful" ) ei singuri si cu vrerea lor, nu ca le-o spun altii. Ce ti-e si politica asta...Sa nu uitati, Europa importa 85% din materiile prime si scolirea tuturor a facut ca avantajul tehnologic sa dispara . Asa ca pe de o parte se tot sustine public "egalite, fraternite etc" dar pe celalta, in spate, nu stiu cum sa mai inventeze metode administrative care sa tina concurenta ieftina la usa. Toate normele de poluare au fost masuri administrativve sub umbrela incalzirii globale care au tinut in afara concurenta chino-indiana care altfel faceau cenusa industria auto europeana cu masini de 1000 euro la nivelul Daciei 1300...De aceea sunt asa de multi sceptici si de aceea sunt asa de agresivi ceilalti (cica verzi, dar eu n-am putut sa le vad partile verzi), sunt foarte multe si mari intelrese  pe "incalzirea globala".
Sa nu uitati ce a spus Talleyrand (aplicand-o oriunde, oricui si oricand): "Franta si Anglia trebuie sa fie precum calul si calaretul. Totul e sa nu fii calul...!"
Ar fi interesant sa cititi despre istoria industriei auto engleze de dupa razboi si relatia cu Japonia si industria auto japoneza...V-ar lamuri mai mult ca "fabulatiile" mele...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline AT

« Răspuns #1718 : 30.Dec.2018, 02:48:57 p.m. »
Mazda a anuntat ca va fi primul producator care va "sparge" bariera consumului mare la benzinare.
Vor lansa acum in 2019 un motor benzina care va functiona in regim de compresie ridicata similar
diesel,  generand cuplu ridicat si consum scazut similar celor oferite in prezent de motoarele diesel.

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Blitzu

« Răspuns #1719 : 30.Dec.2018, 03:41:09 p.m. »
Eu sunt convins ca,daca aș merge la consum,ar mai scădea cu 1 litru...dar nu merg . La Vitara mea ii plac depășirile si modul SPORT

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you