Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 445566 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #1700 : 27.Nov.2018, 10:22:25 a.m. »
Parerea mea e ca nu intram -  ce avem a oferi?
- forta de munca ieftina? - nu prea mai e cazu', politicile din ultimii 2 ani au fost suficient de bulversante si strategia Statului de a bloca inutil forta de munca nici asta nu ajuta...
- forta de munca pregatita? - iarasi nu e cazul, "tornada" Andronescu (si altii din clica PSD) au distrus educatia in toate formele posibile (inclusiv din perspectiva scolilor profesionale - vitale intr-o atare situatie) ;
- predictibilitate fiscala/legislativa - asta ar fi o gluma buna...
- infrastructura - la nivelul de dezvoltare actual, aici as vedea doar doua posibilitati de amplasare a hub-ului: in Sud-Vest,  aproape de Dunare si de infrastructura de la Vest de noi, dar aici s-ar bate pe resursele umane deja ocupate de Ford&Co, sau in Sud-Est pe linia din proximitatea A2 si Dunare, posibil cat mai aproape de Constanta (prin prisma portului), dar aici se loveste de lipsa de forta de munca; dar daca iau in considerare locatii de dincolo de munti (Cluj, Sibiu, Brasov), inseamna ca se bazeaza exclusiv pe transportul rutier, ceea ce mi se pare cam tricky in Romania.

Parerea mea...
« Ultima Modificare: 27.Nov.2018, 10:33:27 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1701 : 27.Nov.2018, 11:05:13 a.m. »
Amplasarea fabricii tine cont cu siguranță și de piața de desfacere preponderenta a modelelor produse. Ori în acest caz apropierea de portul Constanța nu cred că e un avantaj.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1702 : 27.Nov.2018, 03:47:14 p.m. »
Daca Turcia e pe lista scurta...sunt favoriti. Au si legaturi, si desfacere, si forta de munca, si interese inalte...ca Poarta de inalte...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #1704 : 28.Nov.2018, 07:09:29 p.m. »
Or fi vrand sarmanii dar cum sa ajunga nemtii pana acolo? Ca fac 12 ore de la granita...Aha, au aeroport...si distributia? Cu plutele pe Siret?

Offline ...

« Răspuns #1705 : 28.Nov.2018, 09:30:19 p.m. »
Cu Antonoave rusești, am văzut eu in filmul 2012 că se poate.

Offline ariciul

« Răspuns #1706 : 28.Nov.2018, 10:19:57 p.m. »
Asa, faceti misto!  :baston:
Ce sa-i faci, greu tare cu autostrada!
Asta cu vor sa o faca la Iasi mie imi suna a campanie electorala, stiu si ei ca nu se poate, autostrada cred ca e o conditie obligatorie.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #1707 : 28.Nov.2018, 10:33:12 p.m. »
Nu-i misto dragule, e o solutie! Sunt sigur ca e in caietul de sarcini, propusa de guvern! Caci daca nu crezi, amiteste-ti de pilonul 2, de legarea iobagilor de mosie ca "v-am scolit!" si alte propuneri geniale ale guvernarii geniale care se intrece cu a lui Kim. Autostrada banuiesc ca este spre rusi, ca abia asteapta sa ajunga si ei in Europa, nu? Ca doar de aia tot trag de Ucraina, ca sa fie mai aproape, nu? Doar stiti relatia speciala cu Rusia a Germaniei, daca ati uitat va amintesc ca noi ca tara cumparam gazul nu de la Gazprom ci de la Basf si inca o companie germana caci Gazprom n-a vrut neam sa semneze contract direct cu guvernul Nastase chit ca Iliescu a facut anticamera la Putin. Sau tocmai de aia? Nu l-o fi placut nici ala?!!!

Offline shpeedy

« Răspuns #1708 : 29.Nov.2018, 09:59:09 a.m. »
Numa' noutati:

- noul pick-up Jeep Gladiator:

- noua Mazda3 si noul Prius primesc tractiune integrala (Mazda vine cu revolutionarul Skyactiv-X - motor pe benzina cu aprindere prin comprimare):

- noul producator Rivian vine cu modele full-electric specific americane - pick-up si ditamai SUVu':

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

« Ultima Modificare: 29.Nov.2018, 10:26:41 a.m. de shpeedy »

The following users thanked this post: fireburn, toma

Offline Utilizator_Anonim

• Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp