Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 445381 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #1210 : 14.Apr.2017, 11:42:35 a.m. »
Primul SUV creat de Jaguar, F-PACE, a fost desemnat „Masina Anului 2017” la nivel mondial (premiile World Car Awards) !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #1211 : 20.Apr.2017, 04:57:19 p.m. »
3 milioane de vehicule Suzuki au ieșit în 26 de ani de pe linia de producție a uzinei maghiare Esztergom. Este o nouă piatră de hotar, care dovedește că Suzuki este un jucător important pe piața auto la nivel global.
Și vehiculul cu numarul 3 milioane care a ieșit, pe 19 aprilie, de pe linia de producție a uzinei a fost un Suzuki SX4 - SCross (culoarea Sphere Blue Pearl) !

Sursa: https://www.facebook.com/SUZUKI-ROMANIA-108849492481598/

*modificat de @gabineg
« Ultima Modificare: 20.Apr.2017, 05:37:12 p.m. de gabineg »
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline NicNic

« Răspuns #1212 : 20.Apr.2017, 05:47:11 p.m. »
@ gabineg: Era sa cred si eu ca e vorba de SX4 ca al meu. Insa am citit stirea direct de la sursa si am observat ca asa e scris: "Și vehiculul cu numarul 3 milioane care a ieșit, pe 19 aprilie, de pe linia de producție a uzinei a fost un Suzuki SX4! :)".
Cred ca trebuie modificat si acolo ...  :D
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1213 : 20.Apr.2017, 06:04:50 p.m. »
Dupa ce mi-am luat-o (complet nemeritat in opinia mea) aici, am decis sa suflu si-n iaurt. :fluier:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1214 : 22.Apr.2017, 10:11:18 a.m. »
Săptămâna viitoare va avea loc SAB, pe aleea principala ROMEXPO.
Poate facem o întâlnire la "cafea" duminica viitoare si mergem sa-l vedem...

Impresii de la SAB. Concluzii: se fac tranzactii de achizitie la preturi mai bune ca cele din showroom; sunt mai putine masini decat la editia din toamna; se mananca bine; daca nu-ti cumperi ceva (macar niste scule sau accesorii), nu merita sa platesti taxa de intrare (20 lei).
  • SX4 by Giugiaro

Offline enicky

« Răspuns #1215 : 22.Apr.2017, 09:25:31 p.m. »
   Am considerat(ca si @gabineg) ca SAB-ul de primavera nu merita un topic special, asa ca va las aici cateva impresii :
 Inca de la intrare/stanga gasesti Tiriac Auto puternic reprezentat , Mitsubishi, Mercedes, RR, Ford,etc. si chiar 4-5 SH-uri.
 Dreapta este nipona, Alfa Romeo, Suzuki, Toyota, Honda, Hyundai, Kia apoi Citroen, Volvo. Posibil sa-mi fi scapat 1-2 marci.
 Vi se par multe? Nu sunt, pt. ca dupa primii (maxim) 100m de alee, gata, s-au terminat.
 Lume multa ca la targ, gura-casca, interesati, unii cunoscatori.
     Lumea era impartita cam in trei categorii : masini scumpe (Range Rover si Volvo), Hibride(Yaris si un suv  CHR) si ...Suzuki.
     Celelalte marci erau vizionate dar asa, in trecere.
      "Standul" (daca pot sa-i spun asa) era dotat doar cu cele mai vandute si noi modele : Ignis, Vitara, S-Cross, Celerio. Si nici acestea nu erau ale aceluias dealer, pt. ca era prezenti Dageco si Autonet.
     Dageco avea expus Ignis GLX 4WD alb, varf de gama. Autonet aveau si ei unul mai putin echipat GL+. Daca nu te deranjeaza sa ai tot far classic cu halogen(si nu cu Led), lipsa airbag-urilor Cortina, a tweeter-lor, a climatronic-ului,  a cruies-controlului si a "Dual Camera Brake Support", varianta GL+ la 11900 euro, este chiar ok.
    GLX-ul are tot ce am enumerat mai sus, plus drl si faruri cu led(lupa evident) si stopuri led(5 stele NCAP), la 13350 euro.
 Parte interesanta este ca m-am simtit confortabil in toate cele trei locuri posibile, in conditiile in care masura mea este xxl.
 Tot interesant mi se pare si faptul ca scaunele din spate gliseaza marind portbagajul, aceasta fiind posibil chiar si cu o persoana care sa le ocupe. Dar atentie cand va urcati in spate, ne-am lovit cu capul de caroserie, dar culmea ironiei, dupa ce am intrat, aveam o "palma" intre cap si plafon. :dknw:
     Torpedoul simte lipsa filtrului de aer de la Vitara, fiind mai spatios.
     Nu exista in buton de reglaj al tractiunii fata/spate. Pozitia este destul de inalta la volan. Nu mai este o plafoniera centrala. Plasticele, fetele de usi idem cu Vitara, fara nimic textil .
     Totusi avem volan imbracat in   p i e l e,  dar si anvelope ...Bridgestone ! Ignisul este fabricat in Japonia ! Cheie de contact la purtator, are start/stop.
     Interiorul la ambee modele era o combinatie ciudata de 3 culori : partea superioara a bordului neagra, parte inferioara alba, manerul usii dr. si cadrul schimbator caramiziu. Personal, GLX avand masca frontala imbunatatita, mi se pare frumoasa foc. :)
     Cateva instantanee luate rapid, pt. ca se astepta la intrarea in ...masina. :)
 P.S. Am omis sa va spun ca exista si un street food, mult mai bogat si mai ispititor decat auto expo.
« Ultima Modificare: 22.Apr.2017, 09:56:24 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg, ariciul, bogdanzarnescu

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1216 : 23.Apr.2017, 12:15:58 a.m. »
Ditamai ceasul la vitezometru si in mod normal in oras folsesti doar 45 de grade din el.  :(

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #1217 : 23.Apr.2017, 12:17:41 a.m. »
In oras folosesti maxim 25 de grade  :baston:
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline NicNic

« Răspuns #1218 : 23.Apr.2017, 09:57:02 a.m. »

Legea limiteaza la maxim 78,75 grade.  ;)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1219 : 23.Apr.2017, 12:21:35 p.m. »
Si am fost si eu la SAB si confirm aproape in totalitate cele zise de @enicky.
M-am urcat in Ignisul GLX al celor de la Dageco si am constatat ca incap cu rezerva pe scaunul soferului. Despre finisaje nu pot sa ma pronunt, seamana cu ce am acum pe SX4. Butoane multe, functii noi, dar lipseste 4x4 Lock, ceea ce, dupa atatia ani de obisnuita (sa fie acolo la nevoie), sincer ma deranjeaza.
Portbagajul mi se pare suficient, iar manevra de mutare a scaunelor din spate catre fata il face si mai incapator. Pentru mine este o optiune serioasa de inlocuire a masinii actuale.
I-am povestit dealerului Dageco despre forumul nostru si i-am sugerat sa intre si sa-si prezinte eventualele oferte.

Am discutat si cu cei de la Autonet, adica cu un reprezentant de vanzari si cu unul dintre cei mai vechi mecanici ai service-lui, care mi-a laudat-o pe Baleno, atat din punctul de vedere al consumului, cat si al device-urilor din dotare. Dar Baleno nu era prezenta.

Dealerii (aproape toti) nu aveau la vanzare diverse accesorii sau gadget-uri (brelocuri, pixuri, sepcute, tricouri) cu brandul masinii, ceea ce denota lipsa de  viziune in marketing sau chiar lipsa de respect pentru clienti.

« Ultima Modificare: 23.Apr.2017, 12:32:02 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro