Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 445374 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #1150 : 02.Mar.2017, 12:57:39 p.m. »
La mine merg site-urile Suzuki !  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ...

« Răspuns #1152 : 02.Mar.2017, 03:34:22 p.m. »
Putin offtopic, va zic "aventura" mea: acum 1 an a fost cat pe ce sa devin posesor de Captur, in loc de suzukist. Cautand impresii si masini noi pe stoc, vandute inclusiv pe site-uri de anunturi de catre dealeri, am dat peste un tip care castigase la un concurs o astfel de masina. Captur versiune de baza 0.9 TCe, culoare gri sobolan. Pretul pe factura de la dealerul unde se predase masina era vreo 13.000 Euro, in anunt era cu 12.000, dar o daduse cu cateva zile in urma unui samsar cu 10.000 Euro, care a repus-o imediat in vanzare tot la 12.000. Initial i-am propus samsarului 10.500, stiind provenienta masinii, m-a refuzat "politicos". Am renuntat sa insist, mai ales in conditiile in care urma sa inceapa Rabla si aceeasi masina, plus niste luni de asteptare, urma sa fie, din surse sigure, la 10.200 EUR in oferta Renault. M-am convins apoi definitiv sa nu iau o asa masina, urcand la volan: nu aveam spatiu mai deloc, in spate la fel, portbagaj mai mic. Capota parca era din plastic, asa era de usoara. Cam ca la Citroen CăCactus. Era insa mai mult bling-bling la interior, comenzi pe volan, CC, start-stop si un motor turbo puturosel, dar bun de oras si suficient de fasnet pentru mine. Motorul de pe Sandero Stepway, daca-l stiti. Asa, ca aspect, mie-mi face si acum cu ochiul...Dupa 2 luni, anuntul samsarului era la 10.500, cu masina inmatriculata pe numele lui si tot 4 km la bord, desi facuse vreo 300 km de la castigator, de prin Targoviste, pana prin Gorj. Sa-i fie tarana usoara. Am incheiat "citatul".

Offline toma

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline aleksanders

« Răspuns #1154 : 03.Mar.2017, 09:41:29 p.m. »
acuma mitsu este nissan, si cum nissan este cu renault - extind fabrica de la mioveni  =))
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1156 : 05.Mar.2017, 11:05:15 a.m. »
Citroen continua linia si lanseaza noul DS7 Crossback. Dupa ce Peugeot 3008 a aratat o revigorare de stil necesara in clasa crossoverelor, Citroen vine cu un design mai avansat (zis eu) potrivit plasarii in piata a marcilor grupului (Citroen este "luxul"):

http://www.automarket.ro/geneva-2017/un-francez-printre-germani-ds-7-crossback-este-primul-suv-european-al-76029.html

Stilul e clar diferit de "germane", credeti ca vor schimba ceva nemtii in atitudinea lor (abia ce am aflat ca VW a trecut germana ca a doua limba in concern, engleza va fi limba de comunicare oficiala!!!)? Asta mi-a amintit de un poster din China de acum vreo 10 ani "In China sunt mai multi oameni care invata engleza decat populatia UK"...!
« Ultima Modificare: 05.Mar.2017, 11:29:17 a.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1157 : 05.Mar.2017, 11:37:37 a.m. »
Dupa ce Peugeot 3008 a aratat o revigorare de stil necesara in clasa crossoverelor, Citroen vine cu un design mai avansat (zis eu) potrivit plasarii in piata a marcilor grupului (Citroen este "luxul"):

necesare zici? dar oare reusite?

inca doua masini urate pe strada...   :(

(abia ce am aflat ca VW a trecut germana ca a doua limba in concern, engleza va fi limba de comunicare oficiala!!!)?

Can Can, Libertatea etc...   cum vrei sa-i spui...

Offline toma

« Răspuns #1159 : 05.Mar.2017, 01:24:27 p.m. »
Asta cu estetica masinilor e o chestie foooarte subiectiva  ;)

Citroen in istoria sa a revolutionat industria auto cu masini ca Traction Avant sau DS... cred ca in ultimul deceniu progresul rapid se face in pasi marunti nu in salturi. Singurul "salt" l-as credita la Tesla...

Ma rog, mie imi place citronelul asta nou.