Putin offtopic, va zic "aventura" mea: acum 1 an a fost cat pe ce sa devin posesor de Captur, in loc de suzukist. Cautand impresii si masini noi pe stoc, vandute inclusiv pe site-uri de anunturi de catre dealeri, am dat peste un tip care castigase la un concurs o astfel de masina. Captur versiune de baza 0.9 TCe, culoare gri sobolan. Pretul pe factura de la dealerul unde se predase masina era vreo 13.000 Euro, in anunt era cu 12.000, dar o daduse cu cateva zile in urma unui samsar cu 10.000 Euro, care a repus-o imediat in vanzare tot la 12.000. Initial i-am propus samsarului 10.500, stiind provenienta masinii, m-a refuzat "politicos". Am renuntat sa insist, mai ales in conditiile in care urma sa inceapa Rabla si aceeasi masina, plus niste luni de asteptare, urma sa fie, din surse sigure, la 10.200 EUR in oferta Renault. M-am convins apoi definitiv sa nu iau o asa masina, urcand la volan: nu aveam spatiu mai deloc, in spate la fel, portbagaj mai mic. Capota parca era din plastic, asa era de usoara. Cam ca la Citroen CăCactus. Era insa mai mult bling-bling la interior, comenzi pe volan, CC, start-stop si un motor turbo puturosel, dar bun de oras si suficient de fasnet pentru mine. Motorul de pe Sandero Stepway, daca-l stiti. Asa, ca aspect, mie-mi face si acum cu ochiul...Dupa 2 luni, anuntul samsarului era la 10.500, cu masina inmatriculata pe numele lui si tot 4 km la bord, desi facuse vreo 300 km de la castigator, de prin Targoviste, pana prin Gorj. Sa-i fie tarana usoara. Am incheiat "citatul".