Asta este Expose-ul, dar nu stiu cum functioneaza cu trackpad-ul. Eu l-am setat pt. mighty mouse care are 2 butoane laterale pe care daca le strangi iti activeaza Expose-ul si apoi indic fereastra pe care o vreau in prim-plan. Cand ai vreo 20 ferestre deschise smecheria asta ajuta enorm.
Preview-ul este o aplicatie care iti deschide aproape orice tip de document fara sa deschizi programul dedicat (.doc, .pdf, .ppt, .jpg, .bmp, .avi, .mp3, .etc). Din denumire iti poti da seama ca este doar pt. vizualizare, NU editare. Dar daca ai 100 documente care nu stii ce contin si vrei doar sa le verifici - imagineaza-ti cum ar fi sa le deschizi pe fiecare in Word - toate astea doar apasand tasta Space (un fel de Quickview).
De multe ori ma surprind cand lucrez pe un Windows ca pasa tasta Space si astept.....
Tot ce am descris mai sus se intampla cu o naturalete si o fluiditate care pe mine ma incanta foarte mult.
Apropo de "How to do print screen..." ai descoperit deja ca se face cu combinatia cmd+shift+3, dar stii ca daca inlocuiesti 3 cu 4 poti sa faci selectie pe ecran doar la ce te intereseaza? (se transforma pointerul intr-o unealta de selectie)