Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 80004 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krantz

@calin_j: S-a specificat in primul post daca imi amintesc bine ca exista posibilitatea asigurarii de cazare si in alta pensiune/vila. Numai ca dupa data de 05.09.2010 gasirea cazarii va presupune ceva emotii  :D
« Ultima Modificare: 30.Iul.2010, 08:56:06 a.m. de krantz »
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline miocrl

...(daca numarul de camere se dovedeste a fi insuficient vom mai rezerva o vila in DANES)...

Va rog frumos sa va inscrieti pe lista numai dupa ce ati platit integral suma aferenta cazarii, respectiv 155lei/persoana sau 310lei/cuplu in CONT RO02INGB0000999900966316 GHELBERE ANA-MARIA.

Ne putem anunta participarea pana'n 5.09.2010 (nenea de la pensiune/hotel doar pana atunci ne-a garantat ca ne pastreaza rezervate toate camerele).

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Am si eu o intrebare nevinovata. Cum a fost aleasa destinatia si de ce s-a renuntat la metoda folosita la toate celelalte intalniri?
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline Leutz

Pai cred ca e vorba de locatie, de ceea ce ofera zona si de faptul ca in anul care s-a scurs s-a mai echilibrat balanta utilizatorilor.
La inceputuri au fost mai multi din Bucuresti si zona sud-est.

Din fericire acum sunt oameni din toate colturile tarii, iar locatia este cel mai central punct posibil, care sa si ofere lucruri interesante.
Si de oferit, cred ca Sighisoara are destule ...

In plus, anul trecut discutiile au fost foarte lungi, multe offtopicuri, au fost si ceva inflamari; toate astea au intarziat cateva din lucrurile propuse a se intampla. Asa incat ... s-a ajuns cu discutiile destul de tarziu, aproape de data limita, iar din graba ... la momentul sarbatoririi au fost cateva lucruri scapate din vedere.
Din acest motiv, pentru o mai buna organizare si in dorinta de a lua in calcul efortul membrilor din toata tara ... s-a ajuns la alegerea de fata.

L.E.
Cand am pus poza era si un punct rosu unde-i Sighisoara  =)) Nu stiu din ce motiv a disparut. Vroiam sa sublieniez faptul ca locatia e fix in centrul tarii.
« Ultima Modificare: 30.Iul.2010, 05:18:22 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline danker

Sau mai pe scurt:
Da Razvane, se pare ca "s-a luat"  hotararea sa nu mai votam....   noi de capul nostru nu am fi nimerit exact centrul tarii, se pierdea si timpul....ca vorba aia, democratia e mai scumpa si mai cronofaga...  #:-S

Oricum, o parte buna tot exista, am depasit sindromul  "moieciu - Sibiu" ceea ce este un mare avantaj, iar daca locatia mai este recomandata si de Rex... cred ca e ok. ;-)
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Ca e in centrul tarii cred ca stiam si eu dar metoda aleasa nu mi-a suras ca nici zona de altfel care in afara de Sighisoara pe care cam toti am vizitat-o si de cateva biserici fortificate nu vad ce are asa mult de oferit, dar ma rog..... . In ceea ce priveste metoda folosita anterior mie unul mi se parea mult mai ok. Ca au mai fost si discutii e adevarat dar in final totul a fost ok si toata lumea a fost multumita.
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
1. cristyyy2003&Anna
2. rexkrokiDAU - 2 persoane, all inclusive
3. ...
4. ...
5. ...
6. ...
7. ...
8. ...
9. ...
10. ...
...

Sa nu pierdem lista!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ASZ

In cazul in care se umple pensiunea Dracula, gasiti in apropierea pensiune Denis (in loc. Danes) sau puteti opta pentru pesniunea Dracula 2 (aceiasi patroni), insa la o departare de 5-6 km fata de pensiunea Dracula. Peisajul de la Dracula 2 merita insa efortul ...

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Avand in vedere ca deocamdata pe lista sunt trecute 2 persoane (4) cred ca ne facem griji degeaba ca umplem o pensiune.Hai mai intai sa ne adunam si dupa aia vedem ce si cum...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline zooky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 468
  • Gen: Femeie
Ce pensiune?
Cazarea e la Hotel Denis...din cate am vazut eu ...  :dknw:

Detalii cazare:
Cazare: Hotel Denis
Numar camere disponibile: 31 camere duble, 2 camere single (daca numarul de camere se dovedeste a fi insuficient vom mai rezerva o vila in DANES)
Pret cazare 24-26.09.2010: 155lei/persoana. Include:
- 2 nopti cazare
- 2x mic dejun
- 1x voucher 35lei (pe care il puteti folosi cand va alegeti meniul pentru masa de Sambata, cand ne aniversam)

Va rog frumos sa va inscrieti pe lista numai dupa ce ati platit integral suma aferenta cazarii, respectiv 155lei/persoana sau 310lei/cuplu in CONT RO02INGB0000999900966316 GHELBERE ANA-MARIA.

Ne putem anunta participarea pana'n 5.09.2010 (nenea de la pensiune/hotel doar pana atunci ne-a garantat ca ne pastreaza rezervate toate camerele).

... POFTITI LA DISTRACTIE ...