Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 79997 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

plata efectuata acum cateva minute :) , sa inceapa petrecerea   :prty:

1. cristyyy2003&Anna
2. rexkrokiDAU - 2 persoane, all inclusive
3. ...
4. ...
5. ...
6. ...
7. ...
8. ...
9. ...
10. ...
...

Offline SuzukiClub

Pentru intalnirea aniversara vom avea tricou editie limitata SuzukiClub 2 ANI si stegulet aniversar 2 ANI si inca o surpriza  :fluier:

Offline B100UKA

Eu sunt ultimul inscris pe forum...dar amde curand, parcata in fata blocului o masinuta suzuki, am cauta-o special si sper eu sa fi facut o alegere buna. Mi-as dori sa fiu membru SuzukiClub Romania, insa nu stiu conditiile de inscriere.

Ma incanta idea de a merge la reuniunea organizata de voi , insa doar daca o sa reusesc sa-mi pun masinuta la punct pana atunci.

Oricum mai e pana atunci si sper sa fiu printr-e voi
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline hugbear

Mi-as dori sa fiu membru SuzukiClub Romania, insa nu stiu conditiile de inscriere.
Conditia necesara si suficienta pentru a te inscrie in club este:
   1. Sa-ti faci cont.

Deci, in mod oficial esti "inscris"! :D

Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Eiii iata ca trece si al 2-lea an :) Abia asteptam excursia! Iar locatia suna excelent :good: Cat de curand ne punem si noi pe lista :happy:

@B100UKA, te asteptam cu drag la sarbatorire, in septembrie. Oricine este bine-venit! (cu conditia sa aduca cu el buna dispozitie si chef de partyyy :-> >:D<)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Ufff..sper pe asta sa n-o mai ratez..
Am fost la Sighisoara de 2 ori pana acum si m-as intoarce oricand.E superb!  Iar drumul...nu mai zic.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Pai Andrei... ia vezi, s-o treci in agenda si sa n-o ratezi. Pai, se poate?! :-> :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline B100UKA

De veselie si chef de party ....nu duc eu lipsa am de dat la toata lumea, si chiar mi-ar place sa va cunosc pe toti , si sa facem un chef de zile mari, doar ca eu sunt mai "slab motorizat" fata de voi si nu stiu daca ma tine masinuta la drum lung. Si sa vin cu cealalta masina...n-ar mai avea nici un farmec, dar daca apus sa-i fac o revizie seriaosa pana atunci , nu scapati de mine. :prty:
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Ce inseamna slab motorizat? Ca nu te pune nimeni sa alergi cu 200. Mergem legal si in coloana.Ca asa-i frumos! Eu anul trecut am fost cu Jimny 1.3 si nu am sarit de 120 decat pe autostrada si anul asta (cred ca) vin cu Swift 1.3 . 
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Cam asa  :x
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!