Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki SWIFT
»
Probleme tehnice SWIFT
(Moderator:
shpeedy
) »
probleme ambreaj suzuki swift 1.3
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
Mergi Jos
Autor
Subiect: probleme ambreaj suzuki swift 1.3 (Citit de 8439 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
tyre
Newbie
Mesaje postate: 5
probleme ambreaj suzuki swift 1.3
«
:
12.Iun.2010, 05:31:39 p.m. »
La 35 000 km vibratie usoara la plecare de pe loc in pedala ambreaj.Era cald sau rece nu conta ,dar nu facea tot timpul.Dusa service ,facuta constatare ,comandat chit ambreaj.Mie nu mi venea sa cred ca ampreajul a picat la 35 000 km.In gandul meu "s au inselat baietii sigur".Dar fiind in garantie nu mi bateam capul.Nu prea imi convenea ca trebuie sa si bage laba romanul in ea dar asta era.La unguri nu mai puteam merge caci piesa era comandata.Dupa trei saptamani vine chitul,se schimba piesa ,masina si a schimbat radical comportamentul la acceleratie in bine evident,parca i alta.PLACA DE PRESIUNE CU SANT IN EA DE LA RULUMENTUL DE PRESIUNE.Piesa necalitativa din fabrica
.Dar totul este bine daca se termina cu bine .Dupa vreo 2 saptamani zic "hai sa deschid capota sa vad de ce merge asa bine suzi" motor la loc,filtre la loc,conducte intregi,fain.Pe scut hopa ulei de cutie se simte dupa miros vedeti voi de ce e bine sa nu si bage laba romanul.Face una strica alta.Trebuie sa merg iara sa constate sa mi spuna probabil ca semering de la planetare a cedat iara comanda iara f timpul prin service etc etc.Cu cateva zile inainte de a deschide capota am auzit o troznitura in timp ce parcam care a venit din fata masinii.Am avut impresia ca s a rupt caseta in doua asa de tare a pocnit.
Suzuki este plin de surprize .Ascultati l cu atentie cand ii dati talpa
«
Ultima Modificare: 12.Iun.2010, 05:33:43 p.m. de tyre
»
memorat
Alex-Swift 1.3 GLX
Sr. Member
Mesaje postate: 424
Gen:
My Swift
Re: probleme ambreaj suzuki swift 1.3
«
Răspuns #1 :
13.Iun.2010, 03:39:43 p.m. »
la service au fost efectuate "reparatiile"?
memorat
tyre
Newbie
«
Răspuns #2 :
14.Iun.2010, 03:40:49 p.m. »
Citat din: Alex-Swift 1.3 GLX din 13.Iun.2010, 03:39:43 p.m.
la service au fost efectuate "reparatiile"?
La reprezentanta
memorat
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
«
Răspuns #3 :
14.Iun.2010, 03:59:37 p.m. »
Si deci acum ai dus din nou masina in service? Ca e putin incalcita prima postare si nu inteleg.
Unde mai exact, la ce service ai avut problemele astea?
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
tyre
Newbie
«
Răspuns #4 :
14.Iun.2010, 05:50:37 p.m. »
la service reprezentanta s a facut constatarea ca ambreajul are probleme ,am asteptat dupa piesa si tot ei au montat kitul.E adevarat ca fara bani.Este in garantie iar ambreajul nu a fost parlit doar placa de presiune a fost santuita.Deci clar ca nu a fost forjata.Acum ulei curge la semering planetara azi am facut constatare.Are oare vreo legatura cu schimbatul de ambreaj?
Eu zic ca da.In momentul cand schimbi o piesa trebuie sa fi foarte atent daca producatorul nu specifica si schimbarea unor piese intermediare care obligatoriu le desfaci sau le schimbi amprenta de asezare,atunci mare grija sa nu ciupesti garnituri sau sa pui burduful la loc sau etc.Daca producatorul recomanada si schimbare piese intermediare si tu ca mecanic nu o executi din diferite motive ,atunci este grav.
memorat
dexter
Full Member
Mesaje postate: 158
Gen:
«
Răspuns #5 :
21.Iun.2010, 06:36:59 p.m. »
Cu siguranta surgerile de ulei pe la simeringuri au legatura cu scimbul de kit de ambreiaj. Se scoate uleiul din cutie,apoi planetarele,si se scoate cutia de pe motor,apoi placa de presiune,disc, si daca nu esti atent,ciupesti simeringurile cu canelurile de la planetare. Eu cand am schimbat/reparat cutia de viteze,preventiv am schimbat siu simeringurile,desi nu sunt scumpe,nu se gasesc usor,iar cele de origine costa o caruta de bani si vin greu.probabil la tine asa s-a intamplat ,nu au avut pe stoc si ori au zis:e in garantie,lasa ca mai vine odata:ori mecanicul vinovat a mers pe burta,popate poate nu observa nimeni. Si da,e grav dar se intampla edes in tara asta si chiar si in tarile cu apa calda,si la alte marci. De asta evit serviceurile.
memorat
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc
DarkDac
Full Member
Mesaje postate: 101
Gen:
«
Răspuns #6 :
22.Iun.2010, 08:03:19 a.m. »
Salut
In urma cu cateva mii de kilometrii, am plecat mai tare cu rotile virate. Una din roti, cand a inceput sa patineze pe asfalt a inceput sa si topaie datorita modului cum musca din asfalt. Dupa chestia asta am observat si eu ca la plecarea de pe loc, cu motorul rece ambreiazul vibreaza, dar doar daca am turatie mica la motor si eliberez ambreiajul usor. Dupa ce ce incalzeste, nu mai face. Eu avand masina cumparata second-hand nu am apucat sa merg la un service sa verific. Intre timp, am ajuns la 79 000 km si am schimbat la masina doar filtre, ulei, placute de frana si doua becuri de poztie.
memorat
wna09
Newbie
Gen:
i love suzi!
«
Răspuns #7 :
08.Aug.2010, 07:49:59 p.m. »
Intervin si eu cu o intrebare: am un Suzuki Swift 1.3 benzina, 85000 km, la care ambreiajul a inceput sa patineze din primavara.
Are cineva vreo idee ce poate sa insemne? E problema de reglaj sau mai grav
?!
Ce sa le spun celor de la service sa verifice, ca sa nu ma pomenesc cu vreun diagnostic gresit ?!
Multumesc!
memorat
deconectat
Hero Member
Mesaje postate: 762
Gen:
Membru cu logan
«
Răspuns #8 :
08.Aug.2010, 09:45:32 p.m. »
Daca a inceput sa patineze din primavara si ai mers cu el asa, acum e cu siguranta prajit. Eventual incerci sa-l reglezi, mai mergi cu el cat mai poti si pui bani deoparte de alt ambreiaj.
memorat
42 is not an anwser
, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/
Andrei Suzuki
Hero Member
Mesaje postate: 2982
Gen:
Respect a man's car and the man respects you!
«
Răspuns #9 :
08.Aug.2010, 11:08:05 p.m. »
Din pacate un ambreiaj care a inceput sa patineze e cam dus..adica trebuie inlocuit.Cat o sa mai mearga tine mult de stilul de mers.
Oricum,e relativ ieftin un kit de ambreiaj..
Orice ai face sa nu te duci la reprezentanta sa ti-l schimbe pt ca mai mult ca sigur au preturi f mari. Eu am dat acu vreo 3 ani cam 1200ron pe schimbat ambreiaj la Ignis. Iar acum se gasesc si cu 400-500RON.
memorat
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
Mergi Sus
« precedentul