Autor Subiect: Becuri H4  (Citit de 11776 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Paull

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
  • Gen: Bărbat
Becuri H4
« : 22.Feb.2010, 02:11:54 p.m. »
Daca pun becuri cu puterea de 90W/100W sunt riscuri sa se arda ceva la instalatia electrica sau la faruri? Va multumesc.

Ar fi vorba de becurile acelea cu plasma care dau lumina albastruie spre alba, merita se vede mai bine seara sau cand ploua?
« Ultima Modificare: 22.Feb.2010, 04:09:21 p.m. de Paull »
Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

Re: Becuri H4
« Răspuns #1 : 22.Feb.2010, 03:21:15 p.m. »
risti sa te arda participantii la trafic.. stiam ca e recomandat 50w sau maxim 60w

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #2 : 22.Feb.2010, 03:22:21 p.m. »
Este posibil dar este la fel de posibil sa te arda la buzunar politia fiindca isi dau seama imediat...eu am patit-o cu niste ani in urma.
Go Terios!!!:)

Offline gabin

« Răspuns #3 : 22.Feb.2010, 06:17:29 p.m. »
Dar de ce ai face asa ceva? Daca chiar vrei sa ai lumina buna noaptea, pune-ti un set de xenon+lupa si ai rezolvat problema.
Intr-adevar dai un ban, dar stii ca face! Bonus, vei avea si bi-xenon B-)
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

« Răspuns #4 : 24.Feb.2010, 02:38:50 p.m. »
xenon merita doar instalatie completa! inclusiv spalator de faruri.. Ca daca nu, te injura cum ma injurau pe mine cand aveam o dacie cu doua HALOGENE care bateau exact in banda in stanga, in ochisorii celor ce veneau din sens opus.. Si nu misto deloc. Iar daca vrei mai buna lumina, Incearca un se philips X-TREME POWER http://www.philips-shop.ro/7268.p.html Luminozitate 80%. Le tii curate si vezi si ce nu vrei sa vezi cu ele :P

Offline Laurentiu

« Răspuns #5 : 24.Feb.2010, 02:52:33 p.m. »
Daca pun becuri cu puterea de 90W/100W sunt riscuri sa se arda ceva la instalatia electrica sau la faruri?
Din punct de vedere tehnic:
1. instalatia electrica, daca nu e dotata cu relee de protectie pe faruri, ar fi indicat de intercalat asa ceva pe instalatia de alimentare faruri.
2. posibil ca din cauza caldurii mari (putere mare) degajate de becuri, in timp sa se exfolieze sau sa se matuiasca oglinda farurilor.

Din punct de vedere al sigurantei circulatiei, in EUROPA se folosesc becuri de puteri relativ mici pt autoturisme: 55W pe faza scurta si 60W pe faza lunga.
Becurile de 90W/100W sint pt SUA.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ciprypop

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #6 : 14.Apr.2010, 10:51:08 p.m. »
eu am pus osram nightbreaker si se vede mult mai bine

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #7 : 15.Apr.2010, 10:58:44 a.m. »
Cat au costat si de unde le-ai cumparat?
Ce becuri ai avut montate anterior in faruri?
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

« Răspuns #8 : 15.Apr.2010, 11:03:05 a.m. »
si eu vreau sa imi pun niste becuri mai "luminoase"..

Oare le pot monta singur? stie cineva vreun tutorial pe aceasta tema? E greu tare sa fac singur operatiunea? Stiu ca se pot comanda de pe net. vazusem beculete bune pe pieseautoshop punct ro 35 Roni bucata.. + 20 ron transportul.

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #9 : 26.Sep.2010, 07:14:56 p.m. »
       Eu am luat de la Real,acum vreo 3 luni becuri Osram Bilux original spare part,adica identice cu cele originale ale masinii,si sunt foarte multumit de lumina. Se simte clar,faptul ca sunt noi,iar la pret...12.5RON/bucata. Deh...solutie budget.
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc